Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Viskas apie žūklę tolimame ar artimame užsienyje, galiojančios taisykles ir kita.
 #293470   simask
 11 Lie 2011 00:19
marius999 rašė:simask zioplei kaip ir nemaisytu tik jei gali imesk daugiau informacijos kokiu paros laiku vakare ar ryte butu geriau ir anko man iki drohedos valanda butu atsileidus visai neblogas varijantas
paros laikas nesvarpu bet patogiausia gaudyti kai vanduo vidutiniam lygi,pasiimd airiskos baltos duonos,geriau butu nepjaustyta tada pjauni rieke 1,5 cm storumo cia grubei ir paskui pasidarai kvadraciukus,tie kur su pluta bus masalui o viduriniai gabaliukai pasarui,as gaudau mazytsiu trisakiuku jy ispaudziu i pluta,bet nesu isitikines kad tai legalu geriau naudoti tvirta karsini ar karpini 4-6 net 8 dydzio kabliuka.imeti kokius 5-6 gabaliukus prie kranto ir seki juos pasroviui 50-80m,paskui vel kartoji procesa,jei tik pamatai zuvis juos griedencius duok praryti pora gabalu tada jos elgiasi drasiau ir ilgai neissibaido.tiesa turesi didele konkurencija su pauksciais,bet daznai pasitaiko kad zuvis kaiptik sukinejasi kartu su gulbem nes jau zino kad gaus duonos.dar ira galimybe einant pakrante ziureti kur zuvis iskyla i pavirsiu ir tada mest duona,jei praryja nors gabaliuka galima sakyti jis tavo,nes paragave jie vel ir vel iesko.as gaudau be pludes risu ant pagrindinio valo kabli ir metu,arba metra nuo kablio dedu 0,8gramo svineli,esme ta kad duona turi buti pavirsiui.tik neisijausk keliaudamas paupiu aisku keliauti gali niekas nedraudzia,bet toliau reikia leidimo.as anksciau gyvenau ten sale ant upes kranto tai zvejojau ir uz ribu,bet daznai tenga bendrauti su garda ir gamtos apsauga,nes mygom buni isstukalintas.norejau pirkti leidima,bet pasake kad eilei reiks stoveti 3-5 o gal ir daugiau metu.tai va.paskutine zuvi ten istrauke pazystamas uzvakat,ir sendien apie 6val.vakare nuvaziavau pries rasydamas patikrint ar ju ten yra tai maciau tris tiesa truputi uz leistinos teritorijos bet faktas jie ten "tai kad valas bereikalo neslaptu".
 #293492   marius999
 11 Lie 2011 11:06
esu is monaghano sita savaite pas mane itemta tai kaip tik bus laisvesne reiks lekti pameginti
esu mates papludymy tokiu kaubureliu ir kases bet nieko neradau kaip ir sakai turbut reik ranka atmust
 #293494   marius999
 11 Lie 2011 11:16
simai o del droghedos tai kaip supratau is tavo paaiskinimo kad neatrodo jau taip viskas paprastai reik but vietiniam kad zinot kur kas yra nes kitaip bus batai jei ne tai bent jau gid tureti o subulka man mintis buvo kilusi atlante kaip zvejojau praita savaite kadangi duonos neturejom tai dejau skumbres gabaliuka pagavau tris is penkiu miulai-mulai ar kaip jie ten vadinasi nezinau
 #293547   marius999
 11 Lie 2011 19:09
remyga387 istikruju kur zvejojot kaip dugnine reik uzmest nuo uolu jei ant dugno irgi uolos ir visokie akmenys as kai pbandziau tai trys metimai trys kliuvinei daudiau nieko
as irgi zvejot varau prie kilibego turbut varysiu si treciadieny
 #293575   remyga387
 12 Lie 2011 07:23
marius999 tu turbut zvejoji prie svyturio pries kylibega.ten dugnine neverta,kiek mesi tiek neturi,ten valtikes reik bisk paplauki ir skumbriu daug.as papludimy zvejojau ir mest toli nereik gylis ten gal pora metru.bandysiu vel kada gal pleksniu pagausiu.ten rykliuku tai navalom.tik kad ratu neturiu neiseina palekt kada noris.is kur esi pats?
 #293626   marius999
 12 Lie 2011 12:06
remyga387 esu is monagano iskur tu as kaiptik ryt nakti rosiuos varyt gal vel pasiseks praita syki tris muletus pakabinau gal ir dabar uskibs
stipri zuvis smagu traukti o skumbres tai tik del sportinio intereso idomu butu ir rykly ikirsti gal kada kartu sutarsim laika
 #293637   miegas
 12 Lie 2011 12:46
antra diena bandem suvilioti lasiakus, bet anie pasirodo, kad ju yra ir viskas. daug zvejy, bet niekas niekam.
zvejyba keistoka ir idomi, sistema keistoka didele plude svinas kaip priklauso ir didokas kablys ant kurio maunama
krevete, kuri kazkuo apdorota ar tai visa pervirta kad kietoka ir pakankamai gerai laikosi ant kablio, jos dar buna i maistinius dazus mirkytos, nes spalvu nemazai. tai va tiek. ryt ryta vel vaziuosiu, reik man pagaut lasi per atostogas :cool:
 #293670   Angler
 12 Lie 2011 14:30
miegas rašė: reik man pagaut lasi per atostogas :cool:
O tai su museline nebandai ju snekinti :?:
 #293802   polakas
 12 Lie 2011 23:32
neseniai gryzau is skumbriu zvejybos.zvejojau BULLOCCK HARBOUR.NA ZMONIU TAI NER KUR KOJOS PASTATYTI,GERAI ,KAD BUVAU 7-A RYTO TAI IPRASTINEJ VIETOJ ZVEJOJAU.DAUGIAUSIAI TAI KINIECIAI APLINK TIK METO,DAUG KARTU MAN VALA PERMETE ,BET TAI NIEKO.NA O SKUMBRES KIBO LABAI VANGIAI.NUO 7-18 VAL PAGAVAU 12 SKUMBRIU IR 1 SAND ILL.KAI KURIOS TIKRAI NEBLOGOS.KETVIRTADIENI SKRENDU I LIETUVA ATOST TAD VISIEMS LINKIU GERU ORU IR GERO LAIMIKIO.SEKMES
 #293820   remyga387
 13 Lie 2011 07:53
kiek teko zvejot skumbres nuo kranto,geriausiai kimba nuo 4iki6 ryto,veliau nedaug ju buna prie kranto :gutgut
 #293869   Angler
 13 Lie 2011 11:28
polakas rašė:NUO 7-18 VAL PAGAVAU 12 SKUMBRIU IR 1 SAND ILL
Gal laimikis ir nekoks,bet 11 valandeliu atidirbai saziningai :shock:
 #293996   miegas
 14 Lie 2011 00:25
Angler rašė:
miegas rašė: reik man pagaut lasi per atostogas :cool:
O tai su museline nebandai ju snekinti :?:
man ismokt uzmest pirmiau reik normaliai o tada su ja snekint :-D sekmadieni vaziuosiu su vienu veikeju i tvenkini kazkoki vaivorisktiniu pagainiot, anas profas ant muses, tai sake parodys ir pamokins kas ir kaip ten :)
 #294105   simask
 14 Lie 2011 13:24
SVEIKI,GAL KASNORS ZINOT KANORS APIE KARPIU ZUKLE ISPANIJOI EBRO UPEI,PRAVERSTU BETKOKIA INFO.YPAC KOKIUS MASALUS RINKTIS.AS ZINAU KAD TEN GALIMA SAMDYTIS GIDUS TADA PARODIS KAS IR KAIP,BET NORETUSI PACIAM PRAMUSTI SISTEMA.
 #294163   marius999
 14 Lie 2011 16:21
nieko gero siaurej lietus ir bangos dideles vienu zodziu vonioje butu buve geriau o kai atplauke delfinai isvis viskas dingo anei cinkt vot irsios dienos zvejyba 4-iki-12 buvo batai
 #294191   Angler
 14 Lie 2011 19:27
Kazkaip rodos,kad tema "Zvejyba Airijoje" buvo praretinta,ar cia man jau vaidenasi :roll: ,kaip cia yra,kas gali pasakyti :?:
 #294192   Angler
 14 Lie 2011 19:29
simask rašė:SVEIKI,GAL KASNORS ZINOT KANORS APIE KARPIU ZUKLE ISPANIJOI EBRO UPEI,PRAVERSTU BETKOKIA INFO
O tu pabandyk pagooglinti,ten turetum rasti sau naudingos info ;uolrait
 #294210   Aurumas
 14 Lie 2011 21:48
Angler rašė:Kazkaip rodos,kad tema "Zvejyba Airijoje" buvo praretinta,ar cia man jau vaidenasi :roll: ,kaip cia yra,kas gali pasakyti :?:
tau nesivaidena. manau zinuciu apie guines alu ar airiu manieras neieskosite per visus 100 suvirš puslapiu :roll: o informatyviu postu paaiskinanciu kazka zmogui, ar su kazkokiom nuorodom niekas nesiruosia trinti ;-) taip kad toliau viskas eina sena vaga - sekmingai gaudot basus, polakus ir t.t. aptarinejat zvejybas, dalinates info ;-) :/braj;
 #294231   simask
 14 Lie 2011 22:58
Angler rašė:
simask rašė:SVEIKI,GAL KASNORS ZINOT KANORS APIE KARPIU ZUKLE ISPANIJOI EBRO UPEI,PRAVERSTU BETKOKIA INFO
O tu pabandyk pagooglinti,ten turetum rasti sau naudingos info ;uolrait
prpblema ta,kad kazkodel niekas neparodo nei sistemeliu nei masalu,vietu tai taip nes ten 80 procentu upes privatus gabalai,as isnarsiau visa gogle ir nieko,tai ir kreipiuos i bendramincius.
  • 1
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • 188
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė