Nu vyrai, persiprašau, bet kartais užknisat klausimais.... Ką tik Vegys viską smulkiai, su pavyzdžiais išaiškino, net nuorodą į taisykles įdėjo, o jūs apsisukę ir vėl tą pačią plokštelę sukat - "o man viena boba sakė...".....jashas rašė:per vienam gale kablys kai vegeles gaude ant mariu ledo tai minejo kad 3 skritulius galim statyt tai kaip is tikruju?
Pagal 2006 m. gegužės 17 d. Nr. D1-239Agis rašė:Mike, a tiksliai iki gegzes 30, rodos iki 20 buvo
taisykles galima perskaityt ir per 40 minuciu, ir ne tik perskaityt bet ir i galva kai ka isideti. iki lydeku sezono jas atmintinai ismoktum, jei i savaite nors karta perskaitytum, iseitu bent vienuolika kartujuliuz rašė:o kad man nereiktu skaityti visu taisykliu nuo kada lydekas galima pradeti zvejoti
O pas mane ant MŽD bilieto parašyta galima vienu metu žvejoti su 10 kabliuku, o ant vieno žvejybos įrankio jų skaičius negali viršyti 3.Vegys rašė:darencai, jau senei ner apribojimo kazkuriam tai zukles budui. Yra apribojimas tik toks, kad max 4 irankiai ir max 6 kabliukai (kalbu apie vidaus telkinius).
Na, jei tai kas parasyta ant seno MZD bilieto turi aukstesnes galias uz LR istatymus, tada galima ir su 10 kabliuku zvejotdjxz rašė:O pas mane ant MŽD bilieto parašyta galima vienu metu žvejoti su 10 kabliuku, o ant vieno žvejybos įrankio jų skaičius negali viršyti 3.
paziurek kada biietas isduotas, o kada nujas istatymas isejo.djxz rašė:O pas mane ant MŽD bilieto parašyta galima vienu metu žvejoti su 10 kabliuku, o ant vieno žvejybos įrankio jų skaičius negali viršyti 3.Vegys rašė:darencai, jau senei ner apribojimo kazkuriam tai zukles budui. Yra apribojimas tik toks, kad max 4 irankiai ir max 6 kabliukai (kalbu apie vidaus telkinius).
ichtiologiniuose draustiniuose zvejyba galima , taigi ciut ne visa Minija patenka i ichtiologini draustiniVegys rašė:Jus man durnam papasakokit, ar galima zvejot ichtiologiniuose draustiniuose ? Ieskojau info intenete - neradau.Gal kokia nors nuoroda galima butu ?
Vegi ichtiologiniam draustiny zvejot galima lygiai taip pat kaip ir kitur, vienintelis apribojimassusijes su zuvim - "draudziama įveisti naujų rūšių žuvis"Vegys rašė:Jus man durnam papasakokit, ar galima zvejot ichtiologiniuose draustiniuose ? Ieskojau info intenete - neradau.Gal kokia nors nuoroda galima butu ?