Antas rašė:
visi kas turi tarnybini ginkla, turi tureti ir leidima, kas 2 metai tikrinama sveikata ir t.t. ginklui. Istatymas galioja toks pats kaip ir eiliniams pilieciui kuris turi saunamaji ginkla (teisses aktus ieskokis pats arba paskambink i policija ir pasiklausk). Rasant leidima tureti, tai turejau omenyje, kad zmogus turi tureti leidima pagal Lietuvos istatymus, kad galetum nesiotis tarnybini ginkla (aisku nieks jo netampo leidimu, o guli stalciuje, seife).
Bt kas negali tampytis tarnybini saunamaji ginkla siaip sau mieste ar miskuose, nepriklausomai kuriai strukturai tu priklausai
Antai,vėjus man atsakei.
Aš klausiau kur parašyta, kad į reidą važiuojant privalomai vienas turi turėti šaunamąjį ginklą, ar leidimą ginklui?
Kad leidimo reikia apskritai turėti ginklui, tai čia atskira kalba, apie kurią aš šiuo metu nediskutuoju.
Paskutiniai sakiniai išviso painūs, prieštaraujantys logikai ir panašiai.
Inspektorius pas kurį praktikavausi visada nešiodavosi su savimi tarnybinį ginklą, tačiau ne atvirai, o taip, kad dengtų rūbai.
Kam tas tarnybinis ginklas, jei guli stalčiuje?
O tampytis jį tikrai gali tiek mieste, tiek miškuose, tiek tarnybinį, tiek asmens savigynai išduotą.
Tik truputi panaudojimas skirias - aplinkos apsaugos kontrolierius truputi daugiau teisių turi panaudoti ginklą, ar su ginklu susijusią psichologinę prievartą