susipainiojau.. tai lydekas virsijancias 5kg svori privalu paleist?
Taipansanas rašė:susipainiojau.. tai lydekas virsijancias 5kg svori privalu paleist?

Taipansanas rašė:susipainiojau.. tai lydekas virsijancias 5kg svori privalu paleist?
o ka parodo tai, kad per pusantro men parduota virs 150 leidimu? tokiai upei mazai?giedriuzzz rašė:martiz-zz kada paskutinį kartą buvai prie Merkio? Papasakok kiek žvejų ten sutikai?
na manau kiekvienas vazuoja su noru pagaut... ir pagaut ne 30cm o grazu upetaki...ansanas rašė:Nu jomajo martiz ar tu zuvies prilupt prie merkio eini.Kaip tikras gamtos myletojas turetum dziaugtis krastovaizdziu, pauksciais, zverialiais.. kam tau zuvis. Pametai prie ezero, praleidi laika ir smagu.
Cia ne beda, cia laime. O Merkys grazus tegul gauna tie zevejei malonuma stebeti grazia gamtaWooHoo rašė:Prie Merkio tai visus paskutinius 3 kartus sutikau žvejų, vieną kartą net ir gerokai daugiau nei vieną. Tik normalaus dydžio upėtakių deje ten nebesutinkuManau bėda tame, kad alis sistemoje yra tik Merkys kaip upėtakių žvejybos vieta.
o kodel sveikintina del 35cm? kodel butent 35? kuom tai geriau nei uzdraust nuo 40?giedriuzzz rašė:Na Woohoo greitai sakai kiek upėtakių nusmaugei![]()
Pagal Martiz, tai kaip minimum 6 turėjai pasiūst į aną pasauly.
P.s. o kad Merky pakėlė upėtakių dydį iki imamo 35 cm tai tik sveikintina ir nemanau, kad tai padaryta, tam kad 40+ suėst
tik visa beda yra tame, kad tavo manymas grindziamas tik jaunatvisku ekstremalizmu ir maksimalizmu ir niekuom daugiau. o tokie argumentai niekam nafig neidomus.martiz-zz rašė:mano manymu cia nieko gero
Nu ne,gali sau zvejot,bet viska turi paleist.Maza to,jei esi zlobas,tai gali apsidaires ar nieks nemato,imt tas zuvis toliau iki kokiu 4,99 kg. ir jei paskui paciups pareigunas,tai aiskint,kad va ta virs 5 kg.uzkibo paskutine... Zodziu,pakankamai galimybiu prisilupt daug zuvies,tik bile jos butu ir taip godziai kibtu.predas rašė:Pagavai viena lydeka ar starki virs 5kg. ir zvejyba baigta, nebegali pasedeti patraukti net eseriuku ar raudziu, ar taip supratau?
As skaiciau ir supratau taip kaip parasyta:Pfk rašė:man atrodo kad tu nelabai įsiskaitei ir nelabai supratai tuos svarstomus pakeitimus.
o kadangi jau skaičiuoji kiek kuras ir pašaras kainuoja tai su tavim nelabai ir apsimoka veltis į tolimesnes kalbas.
Kodel is sio teksto man pasirode , kad lydekos, starkiai ir t.t. bus priplakti prie tu 5kg tai mano reikalas, o jei as supratau klaidingai tai uztentu parasyti trumpa paaiskinima ir pataisyti teksta, kad ir kitiems tokie kvaili klausimai nekiltu, to pilnai uztektu ir niekam nereiketu veltis i tolimesnes kalbas.Vietoj situ draudimu pasiulyta sugrazint 5 kg normos
ribojima ir taisyklese isvardintom zuvim kaip lydekos,
starkiai ir t.t...
Nu neskaitant paskutines zuvies svorio, kaip kad buvo
seniau.
va ten gali visi tokie atvejai važiuoti ir visiems metams žuvimi šaldiklį užkimšti.bobis rašė:Nebent gyveni netoli Palangos tilto ir sulaukei byčiokų kibimo meto
deja isvaziavimas i zukle kainuoja min
50~100lt, tad uz ta suma galima ir geros zuvies gera
gabaliuka nusipirkti, taip kad ne del mesos cia viskas,
laimikis namuose tai tik papildomas pliusas, hobio/
pramogos rezultatas, sveika vakariene seimai.
Tai prie sio teksto gali dar paskaityti megejiskos zukles taisykles apie tai kas yra ta 5 kg norma,o ten aiskiai parasyta,kad 5 kg neskaitant paskutines sugautos zuvies,ar atvejus kai viena zuvis virsija sia normos riba. Taigi teoriskai,jei bus toks istatymas pritaikytas ir lydekom,tai galesi sugaut 4 lydekas po 1 su trupuciu kg.ir paskutine nors ir 100kg sveriancia ir busi nepazeides nieko,na o jei 5 ar daugiau kg. monstras uzkibtu zvejybos pradzioj,tai tada viska ka besugautum po to privaletum paleist. Tai vat tokia butu to istatymo pataisa ir is esmes realiai kazin ar tikrai labai daug ka keicianti zvejams megejams,nebent povandenininkus tas ribojimas teoriskai labiau varzo ,kuriem galimybes nusaut 5 trofejus per medziokle yra realesnes.predas rašė:As skaiciau ir supratau taip kaip parasyta:
Cituoti:
Vietoj situ draudimu pasiulyta sugrazint 5 kg normos
ribojima ir taisyklese isvardintom zuvim kaip lydekos,
starkiai ir t.t...
Nu neskaitant paskutines zuvies svorio, kaip kad buvo
seniau.
Kodel is sio teksto man pasirode , kad lydekos, starkiai ir t.t. bus priplakti prie tu 5kg tai mano reikalas, o jei as supratau klaidingai tai uztentu parasyti trumpa paaiskinima
Malačius Sauliau , teisingai parašei , sėdi pliurpia 15vnt. tokių ,,paleistuvautojų" ir paskui gaunasi kaip viso 100 žvejų nuomonė , o tas atstovas ar kas ten tas Saulius M tai man toks jausmas , kad jis ne daugumos žvejų , o gryn tik savo nuomonę pateikinėja - andai jis man įrodinėjo , kad du kotai valtyje taikoma ne vien velkiautojams , o ir kitiems , dabar gi kai inkarininkams leis su daugiau atsiskleidžia kam konkrečiai ir tiesiogiai tai buvo taikoma ... Taikykit taikykit , drauskit kuo daugiau ir įvairiau , o kai nebeliks ką uždrausti , tai aplamai žvejybą uždrauskit , galėsim tada sėdėt prie ekrano ir žvejot kompiuterinius žaidimus.savas rašė:Tai jau nusibodo sitos nesamones svarstymas is tikro. Arba suformuluota debiliskai, arba i zveju nuomone nekreipiamas demesys. Kur apklausoj buvo lydeku ir starkiu svorio iskaiciavimas i bendra mase? I Kursmares isplaukt ir pagavus du normalius starkius - varyt namo...
Vienzo, gerai, kad darot kartais gerus darbus (tariamai, bo rezultatu nesimato), bet nemanykit, kad ilgai trauksit, jei skersai daugumai paprastu zveju issizergsit. Padarius apklausa su keliais punktais, paskum prie to pacio darasinet kruva "patobulinimu" - kvepia MĖŠLU.