Rašo tai tikrai gražiaiPelekas rašė:...labai graziai apie jas raso...
tai shimano exage ir imkorangitto rašė:nu as ieskau kaska panasaus kad butu i shimano exage bent kokybes ir svorio atzvilgiu ir kaina iki 200 butu kaskur.
orangitto rašė:... geriausia butu ant ul koto river princess tail and scale 6 pedu...
Ritė, jei internetas nemeluoja, sveria 326 gr...gal kiek daugoka tokiam kotuiSauliusM rašė:is nauju ir nebrangiu tai man daiwa procaster visai patiko.gali pasiziuret kada, buvo romadoj, gal ir tau patiks...
cia kurio dydzio tiek sveria?Xrapas rašė:Ritė, jei internetas nemeluoja, sveria 326 gr....
Ar čia ta, kur sukant pastoviai skleidžia garsą ? Labai panašią turiu, tik vot tikslaus pavadinimo nepamenu. Žinau kad išvaizda panaši, DAM, pirkta prieš ~ 10 m. Ale nenaudoju labai dažnai - tas ūžimas nervuojaSauliusM rašė:o siaip ideali tam reikalui rite butu DAM SEL Microlite
paziurek kas per modelis, nes kiek as atsimenu, tai VSi ir dar kazkoks buvo modelis DAMo kur uzdavo o SEL'ai dirbdavo kaip bitutes. pas mane SELas tai be priekaistu dirba. ir dirba ziema vasara nes ziema as ji ant ziemines naudoju o vasara ant UL arba pludinukes kokios.Vegys rašė:Ar čia ta, kur sukant pastoviai skleidžia garsą ? Labai panašią turiu, tik vot tikslaus pavadinimo nepamenu. Žinau kad išvaizda panaši, DAM, pirkta prieš ~ 10 m. Ale nenaudoju labai dažnai - tas ūžimas nervuojaSauliusM rašė:o siaip ideali tam reikalui rite butu DAM SEL Microlite
P.S. Tas ūžimas - tikrai ne gedimas.
Gal čia truputį tiksliau...SauliusM rašė:lyg ir sitas, bet kad tiek svertu tai kazkas neitiketino. juo labiau, kad ten raso jog ir 2000 ir 3000 dydziu ta pati sveria...man kaip laikiusiam ta rite rankoj tai kazkaip labai sunku tuom patiket.
nu sutinku kad tiek daugoka, bet kazkaip kai rankose ciupinejau ta rituke tai jinai man kazkodel sunki visiskai nepasirode, nors gal cia del to kad as didesne ciupinejau ar tai 2500 ar tai 3000...Xrapas rašė:Gal čia truputį tiksliau...SauliusM rašė:lyg ir sitas, bet kad tiek svertu tai kazkas neitiketino. juo labiau, kad ten raso jog ir 2000 ir 3000 dydziu ta pati sveria...man kaip laikiusiam ta rite rankoj tai kazkaip labai sunku tuom patiket.
Vistiek- 290 gramų 1500- 2000 dydžiui truputį daugoka