Nu bet tikiuosi neatsimpa,kaip barnaulo peiliukai,nereikes i sezona keliu galvu keisti 

ne tik dazai skiriasi...esme kad skiriasi ir galvos...ant zydrojo yra raudona kuri kaip ir pikciau uzgalasta, ant raudonojo yra juoda kuri tokia is mano manymu galetu kiek labiau kabint leda. Aisku kazkur galima rast tu galvu ir atskirai pirkt ir uzsidet kokia nori. Tik kur rast ir kokia kaina nezinau, paciam idomu.Rapalas rašė:Nu kad raudonas geresnis nei tas zalias ar mėlynas, kas kaip mato, tai nesutikčiau, jie yra identiški tik dažai raudono gėlam vandeniui o žaliai melsvo sūriam vandeniui.
Virš 100, tai čia 120 Lt, ar 200 Lt? Čia rimtai klausiu, nes galvoju irgi atsarginę pasiimt, tai jei žinai kur nauja galva yra tik truputi virš šimto, į až prašom infoBratka rašė:taip keiciasi visa galva,atsipus jos galandamos,pati galva virs 100 lt kainuoja,bent tiek pernai kolega mokejo.
nu bet ir kyla zmonem problemu lygioj vietoj...Rapalas rašė:...nereikia rabaluoti tos eketes ir sunkiai iš jos traukti gražta kaip buna su barnaulu, nes nepilnai išgrežia ta skyle ir reikia iš jėgų dar pratampyti ta gražtą....
Vitolis buvo pasiules auto durelem, kad nesaltu, "silikonini" metoda, gal graztam irgi tiktu... Eeee, Vitoli, gal gali pakomentuot placiau?Rapalas rašė:... aš netgi bandžiau su silikonu purkšti, kad nubėgtų vanduo, bet su vandeniu ir silikonas nubėga
s takoj ta materju...Vitolis rašė:O va kaip Sauliau tu iš eketės grąžtą ištrauki, jei jis pabaigoje kiek užstringa?
Sutinku, kad Lietuvoj pilnai užtenka ir dėl to nesiginčiju, 5 kg lydeka ne dažnai pasitaiko :-) ir aš nesakiau, kad neturiu mažesnio skersmens grąžto tamVitolis rašė: Ir dar, nesuprantu, kam grąžtą naudot su galva 135-155??? Na nebent tik ant stambaus leščieco sėdėt. Pilnai užtenka 115mm. Ir sukt lengviau ir per ją išlys bet koks ešeriecas ar lydeka, ar starkis.
Heinola oranžinis grąžtas yra toks pat kaip rapalos mėlynas - sraigė ištisai privirinta ir tinkamas sūriam vandeniui. Rapala raudonas sraigė taškinis privirinimas, dažai kiti ir netinka sūriam vandeniui, kas Lietuvoj mažai aktualu iš esmės. Šiaip jeigu už vienodą kainą tai tada Heinola, nes oficialiai parduodamų kainų skirtumas yra apie 70 Lt tarp šitų dviejų grąžtų. O jeigu rinktis tarp rapala mėlyno ir heinola oranžinio - skirtumas tik vienas - heinolos polietileninės rankenėlės turi tokį minštos ir limpančios gumos-polimero padengimą, o rapalos rankenėlės buvo grynai polietileninės, bet forma rankenėlių įdentiška. Taigi čia skonio reikalas ką imti. Beje oranžinės heinolos yra rusų ir tikriausiai kitų rytų šalių rinkai marketingo tikslais - http://www.salmoru.com/info/marks/about/69030/. Skandinavijoje heinolos bus tokios pat spalvos, kaip ir Rapalos distributinamos buvo http://www.opm.fi/uploads/files/Heinola ... e_2012.pdfgiedriuzzz rašė:Kaip manot, geriau pirkt naująjį Heinola grąžtą ar senajį Rapala raudoną?
Čia braliukai latviukaiRapalas rašė:Čia lietuviu firma ar ne? Žvejys lt turi gražtuku, kainyte tikrai paderins ir plius siuntima dar gali išsiderėti nemokamai.
isduok o kur cia imsi? gal kur vel reikia urmu imt jai gera nuolaida duos?giedriuzzz rašė:Siuntimas 45 lietuviški![]()
![]()
Nu tai siųsdamasis iš LV sutaupai 4 Lt lyginant su Lietuvos parduotuvių kainomis, arba pajami nuėjęs į parduotuvę Lietuvoj ir susitari dėl geros kainos
Vat vakar ziurinejau Heinolas...Nu pas 115 mm grazteli taškinis sraiges virinimas...tai kaip cia suprast? tiesa 135 mm neatkreipiau dėmesio kaip virinta...valgykitmorkas rašė:Heinola oranžinis grąžtas yra toks pat kaip rapalos mėlynas - sraigė ištisai privirinta...Rapala raudonas sraigė taškinis privirinimas, dažai kiti ir netinka sūriam vandeniui, kas Lietuvoj mažai aktualu iš esmės.giedriuzzz rašė:Kaip manot, geriau pirkt naująjį Heinola grąžtą ar senajį Rapala raudoną?
Nu keista, gal ne iš tos pusės žiūrėjai? ten plonytė suvirinimo siūlė eina tik iš vienos pusės sraigės, ne iš abiejų. Aš žiūrėjau Salmo Vilniuje oranžinius Heinolos grąžtus - visi (ištisiniai, sulenkiami), visų skersmenų (ir 115, ir 135) buvo su ištisine siūle. Neatmestina, kad ir aš galėjau apsižiūrėti, bet aš specialiai nuėjęs žiūrėjau ar siūlė ištisinė. O mėlyni Rapalos ėjo 115 ir dar mačiau, kad yra pardavime - pvz. http://www.zvejys.lt/market/index.php?d ... t_id=31356 , taip pat Vilniuje mačiau Laureoloje.liorenas rašė:Vat vakar ziurinejau Heinolas...Nu pas 115 mm grazteli taškinis sraiges virinimas...tai kaip cia suprast? tiesa 135 mm neatkreipiau dėmesio kaip virinta...
O melyni rapalos nejo 115 mm diametro? tik 135?
Nu nezinau...valgykitmorkas rašė:Nu keista, gal ne iš tos pusės žiūrėjai? ten plonytė suvirinimo siūlė eina tik iš vienos pusės sraigės, ne iš abiejų.
Aš manau kad su Marium už 320 su siuntimu susitarsi, o jei kaunietis tai pasiimsi. Ir nereikės iš tų latvių siūstis. Beto ir su jais reikia derėtis dėl kainų, gal 20 % irgi padarys nuolaidėle ir siuntima mažiau paims, bet ar verta dėl 20 lt vargti. Imk lt, palik lt litus :Dgiedriuzzz rašė:Čia braliukai latviukaiRapalas rašė:Čia lietuviu firma ar ne? Žvejys lt turi gražtuku, kainyte tikrai paderins ir plius siuntima dar gali išsiderėti nemokamai.![]()
http://www.xnet.lt/index.php?zoomid=320 ... 5-800N%29-
http://www.xnet.lt/help_lit.php?dala=2