Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #492075   Tironas
 05 Lie 2013 18:50
viskas priklauso nuo daug daug dalyku.
kolkas panasu i tai kad laikui begant LJ netik gumos bet ir naujai ruosiami, japonijoi gaminami vobleriai pretenduoja su laiku isaugti i rimta ir vertinama brenda. tikiuosi kad tai ka girdejau nebus uzmesta. nes net ir mane labai nustebino vardai zmoniu kurie dabar dirba ties naujais vobleriais.
tiogos spinai dar ilgai nekainuos 600lt. bet ka gali zinoti kas bus po 10 metu. Vision irgi viso labo tik 15 metu ir vis dar kalbama kad tai kopijuotojai, sudai ir myzalai, bet tai bene pirmaujantgis brandas europoje, o tie kurie nekopijuoja ir viska "kuria", jau po kelis kart bankrutavo, pirkti perparduoti.
taigi viskas priklauso. gal LJ ilgainius pavirs i sirpatieba, o gal ir ne.
objektyvumo dielei kas per skirtumas 5lt? 1 vieneta japoniskos gumos lygini su pakeliu LJ? :) kad tas LJ kainuoja vos ne tiek pat kaip relax :)
 #492084   Kleckas1978
 05 Lie 2013 21:09
Tai man tai dzn turiu as tu jonu porai sezonu i prieki ir man ten 0 ęmociju po kiek juos stumdysi nes jei man juo teks pirkti po 12-13 - tikrai manes Salmo pardoj nebesulauksi
 #492086   Tironas
 05 Lie 2013 21:12
na zinai, nereik cia gasdint manes. manes asmeniskai tai neveikia :) as eiciau i salmo, nes reik apvaziuoti 10 parduotuviu kad rast bent puse to ka vienoi vietoi rasi. o kaina tai cia derybu klausimas lietuvoje visada :)
 #492093   Arvidys
 05 Lie 2013 22:29
SauliusM rašė:
Arvidys rašė:... Ai dar turiu Tioga didesniu apie 10cm tai jie minkstesni nei Long john modeliukas, bet vandens beveik nemato tai nežinau kaip žuvis greit ja sudorotu...
luzau, kur nesamone, bile kad guma gerai laiko, tai su tais gaudo, o kur realiai kibus masalas, tai vandens nemato :-D
Negaudau, nes man dabar perdideli jie ateis ruduo ir paziurėsim ar jau taip gerai jie gaudo...
 #492113   Kleckas1978
 06 Lie 2013 09:43
Tironas rašė:na zinai, nereik cia gasdint manes. manes asmeniskai tai neveikia :) as eiciau i salmo, nes reik apvaziuoti 10 parduotuviu kad rast bent puse to ka vienoi vietoi rasi. o kaina tai cia derybu klausimas lietuvoje visada :)
Kam man tave gasdinti :-D Net tokiu minciu neturejau :-D :-D :-D

paprasciausiai - pirksiu dabar japonus + pas ju spalvu pasirinkimas zymiai geresnis ir tiek, o salmoj kai paklausiai del drabuziu ar padarys nuolaida tai kai pasake 5% (tiksliau nuo 1000lt pasiule 20lt nuolaida -= dar pasnekejus pasake 50lt kad numes) - isejau nieko nepirkes ir is konkurentu nusipirkau su didesne nuolaida - taip kad ta lanksti nuolaida - greiciausiai tik SAVIEM ir tegalioja :-D
 #492138   Marius1
 06 Lie 2013 13:42
Gal ir bus is to LJ kada nors brendas, o gal ir ne....
Bet lupat taip, lyg jau tai butu brendas.
Pvz. Uz pakiuka Jackall gumu fat tipo mokejau 13 lt . Spalvu ir formu pasirinkimas jopapa. Salmo LJ pakiukas fatu rodos net daugiau kainuoja siemet.
 #492222   Antistatic
 07 Lie 2013 15:52
Pvz. Uz pakiuka Jackall gumu fat tipo mokejau 13 lt
Gal galima suzinoti kur cia tokios kainos figuruoja uz Shakalu pokeli? ir kokie modeliai tiek kastuoja?? ACIU.
 #492252   Aqua v.
 07 Lie 2013 20:53
Kleckas1978 rašė:Tironai ar kas pirktu spiningus Tioga jei jie kainuotu 600-700 t.y. vos ne kaip topiniai croixai loomiai ir t.t. (apie 1000lt) ir nesvarbu nors jie ir jautresni ir geresni butu - vistiek pirkejas imtu branda - taip jau yra - negi pats nezinai kad varda reikia uzsitarnauti ;-)

Manau kad nieks nepirktu tu spinigu tiogu kaip ir gumu nebepirks ;-)
nes nereikia ir noreti, kad jei skirtumas tarp japono ir kazkokio lucky jono tik 5lt, kad zmogus vistiek pirks lucky johna kuris vistiek visalaik ir liks tik kopija ir tiek :idea:
Del kainodaros sutinku, bet del 'kopija' ir 'japonas', tai mano suvokimas kiek kritiskesnis JP prekems: dafiga ten komercinio/asortimentinio/kiekinio s..., dafiga privezta, nuperkama ir veliau tu 'apsilochinusiu' giriama irankiu, skirtu ir tinkamu visiskai ne musu krastu zvejybai (kaip "mikrodzigai" garsus :grin: (iki 30gr uzmetimo galimybemis)).
O tu paciu lenku yra ziauriu masalu, kuriais paskutiniu metu mielai gaudau, o JP plasmase 'ruko';
net buve, kai JP voblas meciau i zvalgyba, ir nutraukes raminausi - vistiek atpirkt nereikes....
Aisku, kol kaina 'protinga', nes jei 'lenkai' orientuosis i gobsius rusus JP importuotojus - rasiu kinieciu kibiu. Kazkaip, kai zvejot pramokau, visai netikiu, kad betkoks siauraakis inzinierius gali geriau uz mane zinot, ant ko Lt zuvis kibs; todel reikia ieskot paciam, ir ne brand'o, salies, o masalo.
 #492294   SauliusM
 08 Lie 2013 08:34
pasitaise salmo ant 50cnt su kainom. uzvakar pirkau du pakiukus tiogu jau po 12,50 Lt... nu dar nuolaidos padare :lol:
 #492295   Evaldas Z
 08 Lie 2013 08:36
vakar buvau trumpam islekes su eseriukais pazaist. nors dryzuotieji ir smulkus buvo,tokie iki 200g, bet kibimu tikrai daug. puikiai pasiteisino crazy fish polaris ant dropshoto. toks gan gyvas masaliukas, kvapas neblogas ir guma atlaiko daugiau, nei viena zuvi :)
http://www.youtube.com/watch?v=gwieW2k8CF4
 #492311   Menke
 08 Lie 2013 09:17
Craizy fishai neblogi masalai. Kol kainos buvo normalios pirkau LJ gumas, bet kai kainas padare praktiskai tokias kaip Keitech, tai *PYP* ta LJ pirkti, kai yra normaliu gumu uz panasia kaina. Baigesi LJ euforija :/nek Beje dar ir Lietuvis pradejo gaminti valgomus guminukus "Apetito Baits". kol kas yra vienas modeliukas, bet dirba labai graziai :gutgut
 #492350   Antistatic
 08 Lie 2013 12:12
tam, kad ant ju geriau kimba
..Cia tipo ant LJ geriau nei ant japu gumu??? nu drysciau paneigti..Bent man tai tikrai ne,o siaip daug faktoriu lemia pacios gumos kibumas. :ks>
 #492366   Saugirdas
 08 Lie 2013 13:00
Man asmeniškai LJ geriau sudirba nei Reins, bet praščiau nei Keitech...
 #492370   liorenas
 08 Lie 2013 13:06
O man atrodo, kad geriausiai dirba tas masalas kuriuo labiausiai tiki ir daugiausiai zvejoji... ;uolrait :-D mano atveju tai keitech... :-D taip kad pasakymas, kad tas geresnis nei anas, nelabai teisingas... ;-)
 #492400   Antistatic
 08 Lie 2013 14:02
pritariu ,Gyti tau kad LJ masalai pasijute kad tampa perkami pradejo perdetai brangti,O siaip man LJ silikonas nera prie etaloniniu masalu,cia lyginu ne tik pati masala kaip pranasesni uz kitus bet ir pacio masalo silikonines islaikymo savybes.Tiesa kai kaina buvo 8 ar 10 lt ,kodel gi ne? o kaina perlipus per neatitinkanti savo standarta tapo man visai nepriimtina ,todel paskutiniu metu geriau uzsisakineju tiesiogiai is JP masalus nei perkuosi cia,maitindamas ir paremdamas musu taip, mielu verslininku bizni.
 #492406   DainiusM
 08 Lie 2013 14:27
kazkaip graudziai skaitosi... tiek isvedziojimu... tai tinka ir patinka- perki, netinka ar del kazko nepatinka- neperki... ir kam cia tiek rasinet? :)
 #492410   SauliusM
 08 Lie 2013 14:35
DainiusM rašė:kazkaip graudziai skaitosi... tiek isvedziojimu...
reklama Tironui :lol:
 #493577   henyte
 14 Lie 2013 15:58
sian teko "vienam gale kabli" ziuret, tai ten kazkoks Makaules kentas, tipo muselinkas, kuris kazkodel puode miltus minke ir paskui ant donkes gruzo juos lipde, vitoj to, kad kokia muse atsisedes ristu, vardu Eugenijus atrodo, ant kreslo atsisedes, pries miega tauzijo, kad tipo "luckyjohn" gumas kazkas Lietuvoj uzdraus...
 #493588   Antistatic
 14 Lie 2013 18:03
Kaip bebutu keista bet norom ne norom imi suprasti kad Japonu silikonas visgi turi kazka tokio,o visi tie analogai....
 #493610   Antistatic
 14 Lie 2013 19:47
paprastai paziurek gamintojo puslapi ir matysi kokie modeliai isleisti o kuriu nera,o be to kad ir korejos,tai ka? kas kinta nuo to?
 #493611   Tironas
 14 Lie 2013 19:50
o jeigu kitais metai ant LJ uzrasysim MAde in Japan,( kaip supratau kad tai galima padaryti legaliai) ar jie automastiskai pasidarys geresni? ir turers ta KAZKA TOKIO, ko nusakyt neimanoma :)?
  • 1
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 75
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė