Bręsti bręstiDainiusM rašė:X55 man vienas is favoritu siemet... kazkaip atradau is naujo.

Kalba-gamtos dovana, o niekų nekalbėjimas-menas
Bręsti bręstiDainiusM rašė:X55 man vienas is favoritu siemet... kazkaip atradau is naujo.
komachi geriau man S,bet ir F praeina,ipac kada daug zoles ir upietakiai jama "ant bangelio"iusegun rašė:o komachis tai turbut tik skestantis, nes plaukiantis labai jau silpnas sroveje. sugar deepas kazkodel nelabai myli sukuriuku ir sroves netolygumu - nelabai stabilus toks.
khamsinas kazkodel irgi nelabai patiko upetakiams - jau reik tikejimo
viens megemesniu ir mano vobleriu. spalvas naudoju RN ir IW pagrinde:bobis rašė:iusegun rašė:trout tune 3,5g - be sito neiciau upetakiu...(puikiia dirba tiek pasroviui, tiek pries srove)
labas, kokį spalvinimą tuos trut renkiesi?
BO spalvabobis rašė:iusegun rašė:trout tune 3,5g - be sito neiciau upetakiu...(puikiia dirba tiek pasroviui, tiek pries srove)
labas, kokį spalvinimą tuos trut renkiesi?
Drumstas vanduo nėra blogai upėtakių žvejybai, teisingai išgirdai, upėtakių o ne upėtakiukųDonasssss rašė:variau syvakar apziureti koks vaizdas is po praejusios nakties lietaus..... Vanduo pakilo gana stipriai,bet ir y kakava pavirtes.... Prametes 3 valandas,neturejau nei kibimo,nesimate nei tu sprindinuku,kuriu galedavai pagauti be vargo.... Vargais negalais,pries pat sutemstant,viena pavyko suvilioti, 37 cm. tai pirmas mano pamatuotas legalus upetakis. Prireike nemazai zvejybu,kad pagauti tokio dydzio. As suprantu, kad tai nera kazkoks labai didelis,bet kaip naujokui sitoi srity tai jau smagu....
donciokz123 rašė:sveikiyra dar bezvejojunciu upetakius?
jei taip gal patartumet kokiais masalais butu galima pakovoti su jais
ira gamakatsu,vln kiek noriTrout rašė:Sveiki. Ketinu sukrių trišakius pakeist į vienkablius. Siųsčiausi iš čia http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=ow ... cat=159026
Tik nežinau kokio dydžio imt 2 nr. Mepps sukrėms, be to mėgstu kablius papuošt plunksnomis.
O gal Lietuvos parduotuvėse yra panašių kabliukų?
yra tu vienkabliu ir esmeroj kur maxima bazej ir triturusas turejo ju irgi jasinskio gatvej. bet va nusipirkau as tuos vienkablius, uzfirdolinau zipui ir susisiko zipo darbas nes vobleruks issibalansavo smarkiai ir virst sonan prdejoRapolas rašė:Vital
Esmeroj (Kalvarijų 151, Vilnius) yra įvairių dydžių Gamakatsų gerų vienšakių kablių, puikiai tinka vobleriams (teisinga /plokščia/ kilpelė :D), tiks ir sukrėms. Būna ir kitose parduotuvėse, bet greit išperka, o ten- tikrai geras pasirinkimas
jo, tik sitie ne ant vobleriu kabint skirti, nes i ju kilpute tai jokio ziedelio neisuksi....Rapolas rašė:Lašiams yra specialūs vienšakiai (nu kad neatlenktų)