ka gaudysi? kur naudosi? kodel toks ilgis?Hycel rašė:Ka manot apie shimano alivio 1,65m 1-11 ,kajp pradedajanciam bUtu gerai?
O tai kam ULas tokiai žuviai? Ar visiškus vaikus žudysi? ULas kuojai/raudei/aukšlei/ešeriukui... Nežalok upėtakių/kiršlių su UL kabliais- kibs tik neūžaugos, o atkabinti nesužeidžiant- didelė problema...Hycel rašė:Pagrinde mazi upeliai.upetakis/kirslys
Nu dėl kiršlių tai x z, bent pas mane tai ir puskiliniai tik 00 mepsiukus pripažįsta...Taacis rašė: O tai kam ULas tokiai žuviai? Ar visiškus vaikus žudysi? ULas kuojai/raudei/aukšlei/ešeriukui... Nežalok upėtakių/kiršlių su UL kabliais- kibs tik neūžaugos, o atkabinti nesužeidžiant- didelė problema...
nu, nu... cia kokioj mistinej vietoj tu gaudai tada?Jurginas rašė:Nu dėl kiršlių tai x z, bent pas mane tai ir puskiliniai tik 00 mepsiukus pripažįsta...Taacis rašė: O tai kam ULas tokiai žuviai? Ar visiškus vaikus žudysi? ULas kuojai/raudei/aukšlei/ešeriukui... Nežalok upėtakių/kiršlių su UL kabliais- kibs tik neūžaugos, o atkabinti nesužeidžiant- didelė problema...
toki pati ten pat pirkaup.arturas rašė:tada ilgis pats tas. o jei daug krupu tai ir 1,5 tiks.
tik tokio ilgio alivio visiskas slangas,smilga kazkokia greiciau. man nepatiko.
naudoju Balzer 1,5m fast pirkau cia: http://www.maps.lt/map/default.aspx?lan ... ector_2_5d
kazkas ~ 100 tautisku. plius minus nedaug, nebepamenu.Hycel rašė:Kiek mokejai?
ten dar kazkokia diskusija po to buvo.SauliusM rašė:nu vo. rinkaus rinkaus , ziurejau ziurejau trumpa kotair siandien kazkaip nusipirkau balzer diabolo VI micro spin 12
http://www.balzer.de/products.php?pid=164&cid=2
ta kur 1,5m ilgio...
nes tokiu ilgiu pasirinkimu, tai pasmus parduotuvese nulis beeveik, dar maciau shimano catana kazkokia ir mitchel kazkoki ir beveik ir viskas...
o lost loterija nesinorejo su siuntimais neciupinus kazkaip.
galu gale kaina uzmuse mane. 109 Lt plius dar ten kazkiek nuolaidos padare...
Šventojoj. Nesakau, papuola ir ant didesnių masalų, bet jei noriu stabiliai, selektyviai ir rezultatyviai gaudyt krišlius, man geriausiai dirba patys mažiausi mepsiukaiSauliusM rašė: nu, nu... cia kokioj mistinej vietoj tu gaudai tada?
nes kur as gaudau, tai net sprindiniai ir tai 1nr sukres ar 3cm voblerius tai vieni vartai ima...
kirslius ar 10 cm kirsliukus? manau cia psichologija groja labiau. viena kart ant 00 pagavai, antra, nu ir pradejei taip gaudyt. o taip gaudai, taip pagauni, tai ir atrodo kad tik taip ir kimba. o kelias zvejybas is eiles paskirtum kirsliu gaudymui masalais ne mazesneis nei 1 nr sukre tai gal pasikeistu nuomone.Jurginas rašė: jei noriu stabiliai, selektyviai ir rezultatyviai gaudyt krišlius
10 cm kiršliuko savsem neesu pagavęs, ir apskritai dydžiais nesiskundžiu, dominuoja ~ 30 cm. Tikrai neesu pastebėjęs, kad didesnis kiršlys išbrokytų masalą dėl to, kad jis per mažas. Taip kad nematau prasmės gaudyt didesniais, juo labiau, kad kaip sakiau, kibimų bent man šitaip gaudant daugiau. Didesni masalai lekia vandenin tik tada, kai negaliu damest/pravest mažų masalų.SauliusM rašė:kirslius ar 10 cm kirsliukus? manau cia psichologija groja labiau. viena kart ant 00 pagavai, antra, nu ir pradejei taip gaudyt. o taip gaudai, taip pagauni, tai ir atrodo kad tik taip ir kimba. o kelias zvejybas is eiles paskirtum kirsliu gaudymui masalais ne mazesneis nei 1 nr sukre tai gal pasikeistu nuomone.Jurginas rašė: jei noriu stabiliai, selektyviai ir rezultatyviai gaudyt krišlius
I'd say, dis one http://www.fema-zukle.lt/index.php?rout ... ct_id=4129Donasssss rašė:koks Graphiteleader modeliukas geriausiai tinka upetakiu zvejybai,nedideliose upeliuose. norim nupirkti dovanu,zinau kad labai giria sita gamintoja,bet pats neturiu supratimo nes negaudau upetakiu.