A man kaip tik svino dabar reik. net labai reikSauliusM rašė:tada paskui i toki nuvairavusi kokiu 200gr svarelis netycia nutrukes kaimynui parlekt galilaukiniskarpis rašė:tik nidaj bog per kaimyno vala nuvairuosi..............i

A man kaip tik svino dabar reik. net labai reikSauliusM rašė:tada paskui i toki nuvairavusi kokiu 200gr svarelis netycia nutrukes kaimynui parlekt galilaukiniskarpis rašė:tik nidaj bog per kaimyno vala nuvairuosi..............i
tik dantim svarelio atskrendancio gaudyt nebandyksavas rašė:A man kaip tik svino dabar reik. net labai reikSauliusM rašė:tada paskui i toki nuvairavusi kokiu 200gr svarelis netycia nutrukes kaimynui parlekt galilaukiniskarpis rašė:tik nidaj bog per kaimyno vala nuvairuosi..............i
Nu va, o kodel gi nebandyt, juk baisu buna tik pirmus 32 kartus, a potam viskas tvarkoj, tegu tik meta.SauliusM rašė:tik dantim svarelio atskrendancio gaudyt nebandyk
nu ni w temu mes cia,reiktu eit i fizikos desniu skyreli....galiu pasakyti tik tiek,kad kai metydavome su klubu svarelius isnuomuotame hipodrome ten kur arkliai ganosi-laukas zole ir molinga zeme.Tai kai mesdavom visi is eiles ir tik paskui visi uz meskeriu ir viniodami rite pirmyn prie svareliu...svareliai budavo koki 20-30 cm giliai kietoje zemeje,buvau ispetas is anksto todel turedavau ilgaznyples reples svareliui istraukti,o ir svareliai spec budavo-su 10 cm ilgio viela ir tada akele rist socklyderiui...nu tai isivaizduokit koks smugis pareinaSauliusM rašė:o tu nebijai, kad po pirmo karto visus 16 apatiniu su visu zandikauliu gali pamest? as taip bandau isivaizduot 200gr svareli surfu mesta parskrendanti. nu bet kokiu atveju tiesa slypi kazkur anapussavas rašė:baisu buna tik pirmus 32 kartus
nu galva tai ne molis...manau kiaurai eitu.. D kategorijos ginklas,su C kategorijos reikalavimais...viensuvis vienu zodziu..SauliusM rašė:jo jei taip i galva 30cm ismigtuokuma rašė:..svareliai budavo koki 20-30 cm giliai kietoje zemejereik surfa priskirt saltiems ginklams ko gero
Bus paklausa - padarysim pasiūląsavas rašė:Skumbrotai, ar neuzsiimsi "krabiuku" prekyba, bo niekaip dar krabines neprisiruosiu pasidaryt![]()
Esu matęs kaip kažkoks pliažininkas anuos gaudė su marškiniais rankoves užsirišęs...SauliusM rašė:as is bedos ir su karpiniu sacioku ju prisigraibydavau tik tada ana ne stumi pries save kaip krabine o salia saves trauki dugnu eidamas...
nu tokio cudo tai as nemates dar, bet principe jei ne isdidus esi, tai visad prisigalvot kokiu metodu galimaSkumbrotas rašė:Esu matęs kaip kažkoks pliažininkas anuos gaudė su marškiniais rankoves užsirišęs...SauliusM rašė:as is bedos ir su karpiniu sacioku ju prisigraibydavau tik tada ana ne stumi pries save kaip krabine o salia saves trauki dugnu eidamas...
bandziau burt as tada ale nieko nesigavo, nu pakelt as masala tai pakeliau aisku. bet pakirst vejazue su surfu nu niekaip nesigavo tada, anas salia gaudes matai eiliniais spiningeliais gaude kurie 100 syk uz surfa jautresni. o vejazuve ne pleksne, masalo neuzrija.savas rašė:Galima pagalvot , kad paciam nebuna netiketu situaciju, ar paprasciausiai nesuki galvos, kaip issisukt is padeties . Minejai , kad salia zvejojes polistirola kabindamas pati apgaude, tai netikiu, kad negalima buvo vietoj ko nors pritaikyt, kad masala pakelt, ar tik po varzybu smegeneles burgzti pradeda kai prie kompo atsisediVo , nedaziurejau - gal isdidus esi?
ne taip supratai, rodyt tai rodo ir surfas, bet esme ta, kad pasipriesinima timptelejus vejazuve pajaucia ir isspjauna. cia gal koki fyderi optimaliausia naudot arba spininga su uzmetimu iki 50gr kad labiau suamortizuotu vejazuvei kimbant ir ana neisspjautu pasipriesinima pajautus.savas rašė:Gal del to jautrumo as naudoju Okumos pagali: net pugzli rodo su uzmetimu 120 - 180 gr. Primityvas, pigu, todel negaila ant visokiu molu trint, tik rod buildinga nedideli reik padaryt.
tai principe tada visiskas slangas turetu but pagal tavo papasakojimasavas rašė:Ta ir turejau omeny. tas kotas panasus , nu net nezinau i ka : sunus net kaip pludine naudojo, kai kuoju porcijom pasigaut reikejo, pirmas trecdalis labai minkstas, mano 5-30 gr pludine galingesne atrodo, nors esu metes 226 gr., kai kiti svoriai baiges
mistika kazkokia...savas rašė:kaip sakiau , pirmas trecdalis slangiskas, aisku neuzmesi tiek kiek su surfu, bet 3-4 uncijas vartoja neblogai, bandysiu kada i laukus isejes istaikyt optimalu pagal uzmetimo nuotoli svori, tada gal tiksliai zinosiu ka ans gali (varysiu iki luzimo ribos, negaila pigaus), nors kolkas patenkintas.P.s.: ismatavau galune ties ziedu - 2,3mm., 30cm zemiau - 4 mm.