Vala siaip jau rite nei is sio nei is to nesusuka , ypac tokia rite kaip Cormoran Magnesium , turetum pasitikrint ar nera uzstriges valo vediklio ritinelis - "rolikas" , ar vala suvyniojai teisingai , gal zvejoji "sukrem" ar kokiom lankstytom "vartiklem" su suktukais ant galo ?salatis11 rašė:Norėčiau paklausti gal kas turi Nasci modelį, kokie atsiliepimai? Ar nesusuka valo?
Ir dar skaičiau kažkur forume, jog su Cormoran Magnesium rite kyla problemų su valo susukimu? Gal kas turi tokia ir ar isvis siuo atveju yra budu kaip ta valo susukima bent jau minimaliai sumazint?
1- gali būti sunkoka- 283 grLaurius rašė:... kokia is siu riteliu pirkt light spiningui?..
1 rite...
2 rite...
mano poziuriu Shimano nasci variantas labiausiai tiktu laitui 255gr. rite tuo labiau kai gera akcija, arba tada excia jei svoris tinka. Daiwa senesni regala turiu tai nepatinka ji man - bet dugniniaiLaurius rašė:Sweiki gal kas galit patart kokia is siu riteliu pirkt light spiningui? gal kas turi tokias ar girdeja apie jas ka gero ar blogo?
1 rite http://cgi.ebay.co.uk/BRAND-NEW-MITCHEL ... 2305e3019d
2 rite http://cgi.ebay.co.uk/BRAND-NEW-MITCHEL ... 4cee2509c8
3 rite http://cgi.ebay.co.uk/BRAND-NEW-AND-BOX ... 414d9340fd
Dar karta pasikartosiu,vala gali susukti tik sugadintas-nesisukantis "rolikas",ieskok priezasties ten,bet greiciausiai tavo pjautines eidamos kosminiu greiciu pasileidzia i "pasiutpolke" ir susuka vala...salatis11 rašė: Atvirai sakant, itarciau, kad gali buti ir kazkoks gamyklinis pacios rites brokas.
Visų pirma, reiktų parašyt kas per spiningas, kokiais masalais gaudysi ir t.t. bet anyway, šitam atvejui nėra daugiau ką parekomenduot, kaip RYOBI Ecusimabigmodis rašė:kokia rite parekuomenduotumet spinui iki 120lt?
pagrinde vobleris ir guma pas mane kaip masalas o spinas 2.70cm huterisVaidis rašė:Visų pirma, reiktų parašyt kas per spiningas, kokiais masalais gaudysi ir t.t. bet anyway, šitam atvejui nėra daugiau ką parekomenduot, kaip RYOBI Ecusimabigmodis rašė:kokia rite parekuomenduotumet spinui iki 120lt?
siuliciau nezinan nekalbeti kaip as audau buciau dekingas ne tavo reikaas mano vejybos budas ir teknikaTaacis rašė:Gal zhmogus tempia guma ir voblery kaip, kokia vartikle be sustojimu ir tiek...Rapolas rašė:To bigmodis:
Nežinau kas tas yr 'huteris' , bet vobleris ir guma - sunkiai derinami dalykai...
guminukus naudojiu 10g iki 15 max dazniausei 8g o kas del vobleriu tai iki 11cm nuo 5cm tarkim nes upetakem turiu kita iranga rites reikia lydeku gaudimui iki 120ltTaacis rašė:Kokie dar varinatai. Juk net neaishku, ar tie jo vobleriai kokiu 5 cm ilgio minow, ar gumos pas jy su galvomis 20-30 gramu...Rapolas rašė:Nu gaila zhmogaus tuo atvaeju , ane?
O gal turi kokiu variantu ?
minow -tai minnow, ir tai mano hobby , džaiugiuos kai toks trofėjus sukiojas aplink mano menką vobleriuką....bigmodis rašė:guminukus naudojiu 10g iki 15 max dazniausei 8g o kas del vobleriu tai iki 11cm nuo 5cm tarkim nes upetakem turiu kita iranga rites reikia lydeku gaudimui iki 120ltTaacis rašė:Kokie dar varinatai. Juk net neaishku, ar tie jo vobleriai kokiu 5 cm ilgio minow, ar gumos pas jy su galvomis 20-30 gramu...Rapolas rašė:Nu gaila zhmogaus tuo atvaeju , ane?
O gal turi kokiu variantu ?