tench rašė:Su sąlyga..

I'M #1 SO WHY TRY HARDER
tench rašė:Su sąlyga..
sitas komentaras buvo rasytas 2008m ir manyciau nors ir trumpai, bet labai taikliai parasytas.Dusia rašė:Mano manymu,jei zuvis yra legali,tai cia jau kiekvieno asmeninis reikalas ka su ja daryt.
tench rašė:............Tu pamatai sektantą ir užuot ramiai perėjęs į kitą gatvės pusę, bėgi jiems iš paskos šaukdamas: "NORIU KAD ĮKALBINĖTUMĖT MANE PAGAVAI PALEISK!". Skaitau kad pzdc musų pasauliui, tokiam kaip mes jį žinojom................!
Aš ne vien jį turėjau galvoj. Užtenka kelis postus aukščiau paskaityt ir daugiau matosi tokių. Ir aš nekalbu apie „pagavai - paleisk“ principo laikymąsi ar nesilaikymą, tiesiog apie buvimą abugeliu, ką išduoda bendra leksika.Salokym rašė:Kaip ir politikos, teisės temom, taip ir šita - labai geros diskusijos. Labai lengva atsirinkt visokius lunatikus, kurių ir rašymo stilius, ir kalba, ir mintys leidžia suprast, kad net neverta šitam forume jų postų skaityt.Dar jei būtų funkcija paslėpt tokių lunachodų rašliavas, išvis fantastisch būtų.
1. Jonuk, daugiau nei įsivaizduoji.pjonas7 rašė:Salykom, o tu dar ir apie politika išmanai? Ar jau maniakiškai mane ir kiekvieną mano žodį persekiot pradedat?
ji yraSalokym rašė: Dar jei būtų funkcija paslėpt tokių lunachodų rašliavas, išvis fantastisch būtų.
o tau nėra keistas sutapimas, kad bangos atsirado tik tau pasirodžius, nebuvo tavęs, buvo ramu ramu.....pjonas7 rašė:jau tylu ramu emocijos nurimo visi nutilo ir vėl šitie lunatikai bangas kelia :D
Ačiū!vava rašė:ji yraSalokym rašė: Dar jei būtų funkcija paslėpt tokių lunachodų rašliavas, išvis fantastisch būtų.
paspaudi to zmogaus "profile", o tada "itraukti i priesu sarasus".
Tokiu atveju to zmogaus pranesimus matysi tik tada, kai kas nors ji pacituos
Pats toli grazu ne viska tempiu namo, jei matau,kad laimikis menkas arba menku kulinariniu savybiu, neatitinka leistino dydzio, seip neturiu upo terliotis su zuvim, paleidziu.giedriuzzz rašė:Čia jau nebe pusmurzio o jau viso užkietėjusio murziaus mintys, o ypač 3 punktas.
Juo vadovaujantis reiktų visuose telkiniuose viską išnaikint, kad nei kaimynui nei anūkams neliktų