ryt taip pat, gandu prisiklause, lekiam i poligona du ekipazai is Plunges
siandien per piet kaikas po 250 vnt jau turejo surinke
ryt papasakosiu kaip sekesi 

O jei kitiems patinka upėtakis, kaip kad tau patinka stinta ? Jei sugauna 10 vnt ir juos pasiima - juk tik kartą metuose jis tiek sugauna ! Ar tada irgi nereik žiūrėt į tai kaip nusižengimą, nes jis galbūt lydekas irgi paleidžia ? (scenarijus išgalvotas) Ar vistik stinta prastesnė žuvis už visas likusias ir jas galima tempt maišais ? O gal iš vis nafig mums tos taisyklės reikalingos ?viskontas1 rašė:as asmeniskai pagauciau 10 lydeku paleisciau atgal pagauciau upetakiu taipat visus paleidziu atgal bet jai viena diena per metus iseina pasigauti 15 kg stintu tai as jas uzsaldiciau i kamera bukim bedni bet teisingi ir nereik cia meluot kad kiti taip niekas nedaro , man ta zuvis patinka! ,
sedi sau vegy vilniuj mariu nemates ir pizdelini apie kieki. palygink tuntus stintu ir upetakiu kiekiusVegys rašė:O jei kitiems patinka upėtakis, kaip kad tau patinka stinta ? Jei sugauna 10 vnt ir juos pasiima - juk tik kartą metuose jis tiek sugauna ! Ar tada irgi nereik žiūrėt į tai kaip nusižengimą, nes jis galbūt lydekas irgi paleidžia ? (scenarijus išgalvotas) Ar vistik stinta prastesnė žuvis už visas likusias ir jas galima tempt maišais ? O gal iš vis nafig mums tos taisyklės reikalingos ?viskontas1 rašė:as asmeniskai pagauciau 10 lydeku paleisciau atgal pagauciau upetakiu taipat visus paleidziu atgal bet jai viena diena per metus iseina pasigauti 15 kg stintu tai as jas uzsaldiciau i kamera bukim bedni bet teisingi ir nereik cia meluot kad kiti taip niekas nedaro , man ta zuvis patinka! ,
Čia svarbu dar kitas dalykas - požiūris į žvejybą ... Į tai kiek ir ko galima imt iš gamtos...
butent, ner cia ko girtisvava rašė:kas cia labiau pizdelina dar didelis klausimas.
tu, Deividai, eik, zvejok, tempk , kiek nori, bet nebutina girtis tais maisais zuvies
Pažiūrėjus šiandienines nuotraukas tai nesimato, kad būtų galėjus būt kokia kita alternatyva, nebent myžt į kaimyno eketę...romas26 rašė:.... esu pasibaisejes, pvz. tokiu kaip myzama i savo ekete ir zvejojama joje toliau![]()