Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Upėtakiniai vobleriai, kiti masalai, vietos
 #377704   xmindax
 31 Geg 2012 20:13
Kugelis rašė:
xmindax rašė:
Kugelis rašė:siandien upelyje buvau kur xmindax visiem ispasakojo turbut tai vos ne dviraciu takas ismindziotas prie upelio... :S gaila kad pasakiau.. keli tusti kibimai, vienas eserys ir vienas atsipurtes margis.. zodziu zuvies dar kolkas yra
Cia pie kuri upeli kalbi?

dabar specialiai nesakysiu, bet pats zinai ji
Jei tave supratau tai manau apie Sesuva. Tai vat tamstele truputi perdedat, pats siandien ten buvau nuo kokios 12val, tik viena pora peduciu radau, gal ten pacio ir buvo, o takelius maciau tik prie sodu, toliau tik tos pacios pedutes. Kibimu pakankamai, ties 10 istrauktu margiu pameciau skaiciu, o kibimu dvigubai tiek buvo. Nesisiukslink taip daugiau kugeli.
 #377722   Sportininkas
 31 Geg 2012 20:33
braidziojau ir krantais vaiksciojau. pilna guminiu pedcaku ir krantuose ne tai kad takeliai praminti bet praeita jau. zoles nulankstytos svieziai ;) as buvau kazkur nuo 12:30-13:00 gal. zmoniu nesimate bet turejai mane girdet jei nebuvai toli labai nuo manes :D nes sukavau as keikiausi dar baisiau negu kad moku.
 #377726   Vegys
 31 Geg 2012 20:37
Kugelis rašė:siandien upelyje buvau kur xmindax visiem ispasakojo turbut tai vos ne dviraciu takas ismindziotas prie upelio... :S gaila kad pasakiau.. keli tusti kibimai, vienas eserys ir vienas atsipurtes margis.. zodziu zuvies dar kolkas yra
Kugelis rašė:as buvau kazkur nuo 12:30-13:00 gal.
Oooo tai geras upelis, jei per 30 min kelis kibimus turėjai. Reiks būtinai aplankyt! :)
 #377751   Sportininkas
 31 Geg 2012 21:16
buvau nuo 12:30-13:00 valandos iki mazdaug 18:08 bent jau ejau link stoteles kai paziurejau y laikrodi tiek rode...
 #377780   Tadunce
 31 Geg 2012 22:30
Šiandien Liorenas vienam myžupyje sakė 12 papietakių, ir vos ne kitą tiek bandė atakuot.
Aišku nepatikėjau, nes ant vytelės nebuvo suverti..
 #377788   Sportininkas
 31 Geg 2012 22:50
SauliusM rašė:
Kugelis rašė:...sukavau as keikiausi dar baisiau negu kad moku.
:superšokas

:oops: teip... del savu priezasciu :D dar tavo dovanota sukriuke issitraukiau :D atrodo vos isikabinus buvo bet pintukas neatlaike.. :O dabar su mono gaudziau tai visai pakenciamai. keikiaus nes uodu kitaip neatbaidysi.. sianakt skaniai miegosiu. dar nutraukiau reins guminuka :D nors atrodo ne didelis nuostolis bet vistiek nepatinka man tokie briedai...
 #377844   Mistake
 01 Bir 2012 09:25
Kugelis rašė:
SauliusM rašė:
Kugelis rašė:...sukavau as keikiausi dar baisiau negu kad moku.
:superšokas

:oops: teip... del savu priezasciu :D dar tavo dovanota sukriuke issitraukiau :D atrodo vos isikabinus buvo bet pintukas neatlaike.. :O dabar su mono gaudziau tai visai pakenciamai. keikiaus nes uodu kitaip neatbaidysi.. sianakt skaniai miegosiu. dar nutraukiau reins guminuka :D nors atrodo ne didelis nuostolis bet vistiek nepatinka man tokie briedai...
https://aic.lt/apranga/galvos-apdangala ... at_12.html
 #377865   Sportininkas
 01 Bir 2012 11:20
man kojas visas sukandziojo :D o ant kaklo ar veido ar dar kazkur virsutinej kuno srity nera ikandimu.. rankos ir kojos
 #377948   Sportininkas
 01 Bir 2012 16:16
nesove y galva toks dalykas.. nakti labai draskiausi tuos spuogus siandien mama pamate kad abi kojos spuogas ant spuogo tai dave "zvaigzdute" toks tepalas kur kvapa specifini turi tai issitepiau kojas ir nebeniezti. kita karta reiks purskalo pasimt. Ben'sas jei purski ant nuogo kuno nieko baisaus?
 #377950   Tadunce
 01 Bir 2012 16:29
nugrauš odą, kaip ištirpdo kalašo rankeną
 #377960   SauliusM
 01 Bir 2012 16:52
o kelnes apsimaut kad uodai nesukastu ne fasonas? butinai vien su triusikais reik eit upetakiu gaudyt?
 #377967   Sportininkas
 01 Bir 2012 17:09
braidziau su "inkariukais" ir kelnes atsiraitojes buvau. galiu pasakyt kad vanduo saltokas buvo bet nesusalau kaip kazkas sake kad bus taip. bet pagalvojau kad reiks bridkelnes parsivest is kaimo kada. bet jos ant tiek skyletos kad kiek beklijuotum lopus vistiek kazkur leidzia
 #377968   Tadunce
 01 Bir 2012 17:11
Man su bridkelnėm ir thermo wave'u Šventojoj pastovėt ilgiau truputi šąla kojos, o jis pasiraitojęs kelnes... :shock:
 #377974   Arvidys
 01 Bir 2012 17:25
Nu čia tai kaip kam su tuo šaltumu. Aš tai jau pilnai galiu maudytis tiek ežere tiek upėje. Nu bent praeitą savaitgali dar kai šilta buvo ežeriuke tai vapše smagu pasiplaukiot :gutgut Nu, bet jei planuose bristi visą dieną žvejojant tai zemiau bambos :lol: tikrai gali blogai baigtis...
 #377976   Tadunce
 01 Bir 2012 17:28
Nu, maudantis pusvalanduką vietoj nestovi..
Perbristi, tai tikrai nieko, bet rėvoj įbridus, tai brrrr...
Upėtakiniame upelyje, tai, įtariu, kad nelabai apsimoka visą laiką bristi
 #377981   martiz-zz
 01 Bir 2012 17:35
o kaip tu su dilgelem draugavai? :-D nekilo toks itarimas, kad ten jos sukando tave? :-D :-D
 #377990   Sportininkas
 01 Bir 2012 18:07
ne :D islindes is vandens tose vietose kur teko krantu eit kelnes nusileisdavau iki batu taip kad tikrai uodai ten ;D
 #378007   Sportininkas
 01 Bir 2012 19:24
savas rašė:Norfoj dabar zukles prekems 40% nuolaida - yra paprastu brydkelniu, iseis kazkur 42 lietuviski pinigai.

gal kurnors kaune yra norfa su zukles prekem? nes aplink mane nei tu norfu yra o jei ir yra tai turbut tik desros ir duonos nusipirkt galima.. girdejau kad slabotkei kazkur yra ar tiesa?
 #378010   Sportininkas
 01 Bir 2012 19:30
iki bambos gi nebridau... kazkur pusantro gero sprindzio :D o kelnes virs keleniu atsiraitojau tai ir gavosi taip kad sukandziojo. nu ilga istorija :D
 #378064   Mistake
 01 Bir 2012 21:35
Kugelis rašė:braidziau su "inkariukais" ir kelnes atsiraitojes buvau. galiu pasakyt kad vanduo saltokas buvo bet nesusalau kaip kazkas sake kad bus taip. bet pagalvojau kad reiks bridkelnes parsivest is kaimo kada. bet jos ant tiek skyletos kad kiek beklijuotum lopus vistiek kazkur leidzia
nereiketu juokauti su salciu ir pratekanciu saltu vandeniu, nes galima isigyti chroniska sanariu uzdegima visam gyvenimui.
 #378099   vava
 01 Bir 2012 22:45
bet chebra, jum ziuriu patinka, kad atsiranda personazas, kuris temą apie upetakius pavercia tema apie ji pati??? ...... Kugeli, ciuozk i blevyzgas su savo nenusalusiais kiausiniais ir visais kitais reikalais
 #378106   savas
 01 Bir 2012 22:55
Nu cia mokyk nemokes. Kol jaunas - nepajus ir nesupras, o kai dar 50 metu neturedamas naktimis nuo sanariu skausmo uzmigt negales, tada ir prisimins, kad kazkas kazka apie salti pasakojo... As budamas 16-17 metu juroj maudytis sugalvojau kai vandens temperatura 8 laipsniai jau buvo... issipurksdavom kazkokiu kosmetiniu riebiu tepalu ir zvengdavom is tu, katrie tik pedas mirkydavo. Galu gale ziema, kad rankos nesaltu, pirmas reikalas budavo rankas i ekete pamerkt... Daba keikiu save uz ta visa nesamone juodai - buna, kad viskas suruosta is vakaro zvejybai, o vietoj to, kad zadintuvas ketvirta pakeltu - prabundi antra valanda nuo skausmo ir negali net vaistu nueit i virtuve pasiimt... Nu nueini, ale toks slubciojimo garsas buna, kad artimieji atsibunda...
Pardon vava, tik daba besiusdamas uzmaciau apie diskusiju pabaiga, bet dalykas rimtas.
 #378109   SauliusM
 01 Bir 2012 23:04
savas, kokie dar 50, as del braidymo po salta vandeni kiek pamenu nuo 29 metu jau problemu prisivirinau su sveikata daugiau nei pakankamai... uzdegimai ant uzdegimu... finale letiniai uzdegimai nebeisgydomi ir pastoviai atsinaujinantys...
  • 1
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 303
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė