Marios mariom, o kaip ežerai šiai dienai atrodo? Ar verta dar kitai savaitei planuoti pasėdėt,ar jau nebelabai? Savatgaly nepavyks ištrūkt, o kitą savaitę kažin ar jau užlipt išeis?
Aviza savadarbe , savos gamybos turiu tik tris pasidares cia trecioji, neseniai pagaminta . Aviza is arciau http://www.zvejotribuna.net/forumas/vie ... 88#p353488tukasG rašė:Medvi, graži foto. Kiek girdėjau, pats gaminiesi avižėles. Ešerys irgi ant savadarbės?
ot bliaha, o as dar tikejau uzlipt ant ledo... negi teks upetakiu vaziuot... mazokai man kazkaip ziemos dar buvo siemet.liorenas rašė:Kaip kur krantai jau dabar atsute...Sale mano darbo tokis prudelis apie 1 ha pratekantis yra, tai jau nelipamas niekaip...aisku didieji ezerai leciau atitirpinėja...bet as jau nerizikuociau rostis...gana tam kartui man ziemos...
Kap kur ir pas mus. Tačiau žvejoja dar pilnu tempu. O ir kibimu nesiskundžia. Bet diedas da gyvent nori ir jam žiemos žvejyba labai jau kad būt ytin patraukli, taiSauliusM rašė:vat Vitolis galetu tart zodi kokia siituacija jo krastuose. tai labiau realybe atspindetu.
Ant kupmarių sėdi dar ,ir ledas kaimynas buvo sako visai normalus ,toliau nuo kranto .samas rašė:siandien kiek vaziudamas nuo Kupiskio iki Vilniaus stebejau pakeles ezerus tai tik prie Moletu maciau viena zveja,tad manau ledas nebekoks