atsiprasau, o tai kur reikia platint apklausa apie zvejyba? grybautoju gal forume ar filatelistu? nebekliedek.Pfk rašė:paleisk antrą apklausą ir paplatink ne žvejų forume. tada ginčysimės.
atsiprasau, o tai kur reikia platint apklausa apie zvejyba? grybautoju gal forume ar filatelistu? nebekliedek.Pfk rašė:paleisk antrą apklausą ir paplatink ne žvejų forume. tada ginčysimės.
čia taip išsip3,14nėti ir apsimetinėti "šlanga" galima iki vakaro...Rapolas rašė:Gal yra norinčių paneigti, kad atspausdinta ir įrėminta foto yra materialus daiktas
aš kalbu apie apklausą susijusia su žodžiu "trofėjus".SauliusM rašė:atsiprasau, o tai kur reikia platint apklausa apie zvejyba? grybautoju gal forume ar filatelistu? nebekliedek.
tai jo, as matau, kad varai visiskai ne i tema.Pfk rašė:aš kalbu apie apklausą susijusia su žodžiu "trofėjus".
na anot skirtingų šaltinių, lydekų patelės maksimalų produktyvumą pasiekia būdamos 3-7 kg(panašiai nuo 4-5 gyvenimo metų) dydžio, tokio dydžio individuose būna maksimalus procentas gyvybingų ikrų. Didesnių egzempliorių ikrelių skaičius yra didesnis, bet gyvibingumas procentaliai mažesnis. Aišku skirtinguose telkiniuose skaičiai gali kiek skirtis, bet jie nebus esminiai. Aš siūlyčiau maksimalų dydį apriboti iki 60 cm ir to visai pakaktų. Aišku yra tikimybė, kad nusigaudytų patinėliai, bet jų ir taip yra daugiau, todėl manau padarius ribą nuo 50 iki 60 cm būtų pati idealiausia. Pagrinde gaudytusi 1-3 kg svorio individai, kas būtų visiškai normalu. Pagavus 3 lydekas, kad ir 1kg dydžio, gali sočiai priritinti pats (file) ir dar giminę ar kaimynus pavaišintikablys rašė:ar pacios pacios didziausios senos zuvis turi didele reprodukcine verte
Nežinau, dar užpernai Liepojos ežere, mane protino jų GA pareigūnas. Tiesa aš jų daugiau ir neturėjau, tiksliau tuomet dar neturėjau anei vienos, nes tas vyko prieš žūklę. Gal čia tik Liepojos ežere yra tokios taisyklės, nes ten licenzijinis ežeras, o gal kas pasikeitė. Nežinau, bet pareigūnas mums aiškiai nusakė, kad 3 vnt lydekų, ne mažesnių kaip 50 cm. Juo netikėti aš neturiu teisės.bobis rašė:gal gali parodyt, iš kur ištraukeis apie 3 lydekas Latvijoje?
Na aš niekur daugiau ir nežuvauju, o gal apifiso pareigūnas, bet man ir 3 vnt per akisbobis rašė:jo, Liepojos ežeras- licenzinis, reiks pasidomėt dėl tų 3-jų, jei kada benuvažiuosiu. O šiaip, 5-ias galima imti nuo 50 cm ilgio...
Sauliukai, ar su ichtiologais tarėtės, tais kurie praktikuoja ar tokiais kokie man LŽŪŪ dėstė? Jei su pastaraisiais, tai taip užtikrintai nekalbėčiauSauliusM rašė:o gal eikit prabalsuot uzuot "siule" ir "mane". nes pasiulymai jau suformuluoti pasitariant su ichtiologais, uz kuriuos didesnio ismanymo, turbut, kad nei vienas neturit, o nuomone idomi tik grupine daugumos, o ne kazkieno individuali.
Verimą, bent jau paskutinei saikinio daliai, prašauSauliusM rašė:taremes, taremes, tu but spakojnyj tuo klausimu, mes irgi sajungoj dar nevisiski nieko nesuprantantys net su kuo pasitart atsilupeliai.
A kuom blogai suvaržymai? Tuom, kad negali savivaliaut prie ežero ar upės? Ar tuom, kad pakrantės būtų švarios? O žuvų eldoradas, ar nėra tas, kuriame gali bet kada atvykęs ir neįdėdamas abele kiek pastangų pagaut bent kokį žuvelioką, o dar geriau trofėjinę, savo svajonių žuvį? Nesuprantu kas negerai?ansanas rašė:jei jus taip uoliai nedirbtumet tai gal geriau butu, nes apart suvarzymu, baudu didinimu ir nauju prievoliu nieko naujo. Keistais budais zuvu eldorada bandot padaryt ir zvejams salygas "pagerint".
aha ir prie to pacio planuojama leist pasiimt tik 30-40cm upetakius, kitaip sakant paliekama 10cm riba visa kita nelegalu.. pakankinai-paleisk.Slovak rašė:SauliusM, o siais metais planuojama upetakiams babkiu skirti ?
o kas tau negerai? kad negali suest visko, nes nieko neliks?ansanas rašė:aha ir prie to pacio planuojama leist pasiimt tik 30-40cm upetakius, kitaip sakant paliekama 10cm riba visa kita nelegalu.. pakankinai-paleisk.Slovak rašė:SauliusM, o siais metais planuojama upetakiams babkiu skirti ?
as irgi kaip mesedis visai sutikciau, kad tie kurie paleidzia viska ka pagauna moketu gerokai maziau.Tadunce rašė:Visai sutikčiau mokėt su kažkokia lengvata už bilietą, su sąlygą, kad negali pasiimt žuvies, o norintiems mėsos, būtų atitinkama kaina.
imho