Skridžas rašė:Tai kam tada nervuotis?
Kas nervuojasi labiau ? Tas, kuris kepa šašlyką ir žino, kad apie visus kibimus sužinos ar tas, kurio akys kas sekundę bėgioja nuo meškerės galiuko iki šašlyko ?
Skridžas rašė:P.s vegi juik ne karta sakei kad butu gerai isgiti fideri...

Nu blin isgyk..nesvarbu kad ant signalizatoriaus naudosi...
Kiekvienas įrankis - savam laikui

Jei kimba gerai, nėra kada nuobodžiaut - kodėl gi nežiūrėt į viršūnę ? Jei kimba prastai (kas dažniau būna nei kad "kimba gerai") - kodėl reik akis būt įsmeigus į viršūnę ?
Čia dar ir žūklės būdas savo daro. Pvz gaudant karšius aš retai kada sulaukiu mailiaus kibimų, nes gaudau giliai / toli nuo kranto. Karšiai dėl man nesuprantamų dalykų kas minutę nekimba.

Ir ne kas valandą kimba ... Siūlai, tokiais atvejais, sėdėt ir spoksot į viršūnę ? Aš tokiais atvejais pirmenybę atiduodu signalizatoriams ..
Žinoma, jei kalba apie kuojų / kito mailiaus gaudymą - tada kas be ko signalizatorių nereik.
Feederių man reiktų. Tik kad retokai juos panaudočiau, tai ir neperku kol kas. Feederiais žuvies traukimas žymiai smagesnis, nei grubesniais įrankiais. Reikalui esant (gaudant karšius) verčiuosi su karpinėm meškerėm. Bet jei dabar rinkčiausi (neturėčiau to nei to) tarp karpinių ir feederių - imčiau feederius. Tiesiog kai užsilikę nuo karpiavimo laikų - juos ir naudoju.