Ačiū už komentarus ir patarimus.
Pas mane istorija tokia - šiemet nusprendžiau pradėt tvičinguot ir nusipirkau tą Daiwa Pixy 68L, nes papuolė labai geras pasiūlymas iš draugelio (pusę kainos, o ritė net nenaudota buvo). Atsitiktinai papuoliau pas Ramoną į parduotuvę ir jis man pasakė, kad ta ritė standartiniam tvičingui netinka, tiksliau, ji yra skirta lengviem masalam ir aš ją tvičinguodamas sudrošiu... Žodžiu, nesiparinau, nusipirkau Chronarchą ir prameškeriojau visą vasarą, o Daiwa tebeguli nepanaudota. Kastingas iš principo man patiko, tai nusprendžiau Daiwai kokį kotą pritaikyt lengvam gaudymui vobleriukais ir mažom blizgutėm. Megstu upetakius upeliuose gaudyti, tai galvoju ir tokiam reikalui naudoti.
Kažkas čia patarė Tenryu Raiz. Iš info internete man jis labai patinka, gaila, kad neradau kur pačiupinėti gyvai. Svarstau tarp dviejų modelių RZ53UL-BC (išmetimas 1-6 gr) ir RZ56L-BC (išmetimas 2-8 gr), abiejų akcija R. Įdomu, ar labai didelis tarp jų skirtumas, nes apatinė išmetimo riba tik 1 gr. skirtumas, nors 1 ir 2 yra dvigubai

Bet kažkas čia rašė, kad Daiwa Pixy 68L nėra ritė, skirta lengviems masalam, tai vel nebesuprantu iki galo...
Gal kas tokią ritę naudojat ir galit realia jo paskirtimi ir galimybėmis pasidalinti? Nesinorėtų naudot ne pagal paskirtį ir sugadint arba parintis, kad nesimeta ar pan.
Gal kas turite kažkurį iš mano minėtų kotų? Gal kažkaip privažiuočiau pačiupinėti jei Vilniuje? Pietus pastatyčiau