Cic tik ... nenurodinėjęs kū man darycvava rašė:tas Vegys tai viska sujaukia.. nu prie ko tas Alenas??? neturi ka rasyt, tai gult aik

Prie ko Alenas ? Prie metikų. Kaip Gecevičius.
Cic tik ... nenurodinėjęs kū man darycvava rašė:tas Vegys tai viska sujaukia.. nu prie ko tas Alenas??? neturi ka rasyt, tai gult aik
nu kas dar koki metika ant margo svieto zino?Vegys rašė:
Milaknis taipogi metikas...Vegys rašė:Cic tik ... nenurodinėjęs kū man darycvava rašė:tas Vegys tai viska sujaukia.. nu prie ko tas Alenas??? neturi ka rasyt, tai gult aikJei ką - jau senokai guliu.
Dar Plungej toks Vaskys buva,ale musiau jau baige bele kokia karjera. Vat tas tai leisdavo. Ech josįalgija sueme,kur kur tie snaiperiaiWytux rašė:nu kas dar koki metika ant margo svieto zino?Vegys rašė:
Jaunėlio kandidatūrą mažu kada nors ir apsvarstys. Vyresniajam - kažin ar bus vietos rinktinėje. Bent jau aikštelėjehipy rašė:atsimenu, kai mazas buvau, kvedaravicius per kazkoki graju apie 40 tasku surinko beveik vien trajakais, kazin kazlauskas svarste jo kandidatura?...
Jo,tas pries "Stal bobry" prileido truliu. Uz "Sakalus" zaide. Tada dar berods LPA vadinosi.hipy rašė:atsimenu, kai mazas buvau, kvedaravicius per kazkoki graju apie 40 tasku surinko beveik vien trajakais, kazin kazlauskas svarste jo kandidatura?...
A prie ko cia Vaska?Wytux rašė:O kur dar Vasilijus Zaicevas ......
Berods "laikrastyje" Pacesas butent kreipe kalba, del Cizausko. Bet tiesiogiai pavardziu neminejo. Oreliko pozicijoje yra daugiau negu reikia, labai, ir netgi labai geru zaideju. Plius Orelikas zaide zemesniam lygyje, kitais metais bus galima apie ji daugiau pakalbet. O vat Cizauskas zaide ispanijos campe, kiek zaide ir kaip? Na cia klausimas idomus, bet statistika bent iki nauju metu, jo buvo identiska kaip Ado LKL. Tad jei lygintumem LKL ir Ispanijos campa, pasirinkimas galetu but VC puseje. Bet po nauju Z situacija kardinaliai pasikeite, ir AJ gavo daugiau zaidybinio laiko, kai tuo tarpu VC buvo traumuotas. Gal todel Jonas padejo klaustuka ties Cizausku ir neirase jo i sarasa, pasilikdamas rezerve.Rapolas rašė:"Seniukams" ekspertukams ,žiūrau, jaunimėlio (V.Čižausko, G.Oreliko ir kt.) irgi visai "nepritrūksta"
http://www.15min.lt/naujiena/sportas/kr ... -23-337500
Įdomu, ką jie giedos po 2016 m. OŽ
Tai , kad anas "Statyboj" puoleju berods zaideRapolas rašė:Kad tik netektų J.Kazlauskui pačiam skirstyt kamuolius
Žaisdavo ir įžaidėju (su Vyteniu pasivaduodamas) atruodaramkis rašė:Tai , kad anas "Statyboj" puoleju berods zaideRapolas rašė:Kad tik netektų J.Kazlauskui pačiam skirstyt kamuoliusChren sugebes paskirstyt
![]()
![]()
Pagal ta pacia Ispanijos spauda Kuzminskas jau kazin kada pasirases kontrakta su Unikaga - tik pac Kuzia to nezino murzius ir toliau losia uz Z. Galetum tu ji paprotinti Antai, kad krautusi cemodanus ir i lektuva...Antas rašė:Vytukui
http://sportas.delfi.lt/krepsinis/unica ... d=61444957 visi raso apie ispirka, bet Vytukas matyt zalgirio vadybininkas![]()
Nieko kai baigsis zalgirio sezonas paaiskes visa tiesa, ar kontraktas zulauzytas yra sulauzytas ar tik aplauzytas
o tai kas noretum kad tada paimtu kamuoli ?Rapolas rašė: O kai tik Kalnas paima kamuolį varinėt per atsakingas minutes rungtynių pabaigoj, tai žinok, man pastoviai pakinkliai dreb