Jo jo, būtinai, nes neduok dieve vienas iš aukštų gaus traumą, ir žiū kipitonas toliau eina savo pareigasp.arturas rašė:tai reik udraust traumuotis

ot tai dave ...
Jo jo, būtinai, nes neduok dieve vienas iš aukštų gaus traumą, ir žiū kipitonas toliau eina savo pareigasp.arturas rašė:tai reik udraust traumuotis
Tai kur jis desis neisklausesramkis rašė:Na Jonas jau išklausė mūsų dėl pralaimėjimo .
To takWytux rašė:Kaip ir nuspresta- Robke su Adu aut?
Nu nepamiršt svarbu, ir laiko nesupainiotvava rašė:pasuk tu , ramki, o tai Wycka dar supainios ka nors...
Robke ne aut, o perkvalifikuot i trenerio asistenta rubines reikalams, aut tik vokieti.Wytux rašė:Tai kur jis desis neisklausesramkis rašė:Na Jonas jau išklausė mūsų dėl pralaimėjimo .kaip sakant jei klausys tai gal ir iki aukso nuvesim
![]()
Kaip ir nuspresta- Robke su Adu aut?
Tai ka veiks Krapikas ?p.arturas rašė:
Robke ne aut, o perkvalifikuot i trenerio asistenta rubines reikalams, aut tik vokieti.
jei taip, tai juskeviciu ir krapika autWytux rašė:Tai ka veiks Krapikas ?p.arturas rašė:
Robke ne aut, o perkvalifikuot i trenerio asistenta rubines reikalams, aut tik vokieti.
Eeee, nelįsk ne į savo sritįbiofizikas rašė:dar tik pirmas grajus buvo graikijoj o jau neregistruotus metat nafik, sian kitu dvieju neregistruos ir ka ismesit juos? as satatyciau kad ismes Ada ir Vyteni nes jie tikrai dar ne cempo lygio, neveltai vakar delnui dave daug lost o dar ir seibutis padedavo kalnui persivarinet.
Pritarčiaup.arturas rašė:jei taip, tai juskeviciu ir krapika aut
Viskas jau krypo į tą pusę, bet jūs čia užvedėt sporą dėl KrapikoRapolas rašė:Aš jau buvau bepagalvojąs ,kad ramkis suderino sudėtį
Serbijoje irgi jei neklystu Šiškauskas pirmu dažnai žaidė. Tada, kai susirinko tik kas antras kviestas žaidėjas. Gavosi galima sakyt gerai (praloštos berods vienos tik 1/4finalio varžybos)macka rašė:nu zinant Kazlauska, kai pirmu numeriu zaide Siskauskas
Jumorą užskaitau. Bet kai juokaujama, dedama šypsenėlė gale - lengviau orientuotis ką turėjai omenyje.macka rašė:nenustebciau, kad ir Kleiziu pastatytu pirmu nr...
Jau rašiau. Ale pasikartosiumacka rašė:Nu bet tikrai nemanau, kad Jonas atsisakys Ado ir Vytenio, nes ne duok Dieve Kalnui (nors ir is jo izaidejas nesuperinis...) traumele, tai ragas
Jau buvau rašęs ką žmonės kalba - sako, Juškevičius vidurio liniją persivaro kas ~ trečią kartą, kai spaudimas daromas. Manai, Delninkaitis blogiau ? Tiesa, mano info tik iš "VBS" (žmogaus kurie bendrauja su Juškevičium).macka rašė:Prie Delno gynejas prieina ir jis iskart kamuoli ima i dvi rankas...
Kai juokauji - dėk šypsenas !!!! Pasiimt 4 didelius - daugiau nei savižudybė, ypač, kai jie yra mūsų pagrindinė jėga.macka rašė:Kam tiek 4 ir 5 nr? Jonas, Linas, bruoliai, Donatas, Robis... Realiai uztenka Jono, Lino ir bruoliu.
Kam jį leist ketvirtu, kai ketvirtų ir taip perteklius ???macka rašė:Tas pats Maironis gali ketvirtu lost kaip nieko.
Matėm 2011 šitą taktiką, veikė įspūdingai.Bratka rašė:anksti nurasinejat,po pertraukos nustebsit kai pavaris musiskiai,tokia taktika pasirinko....
P.s info patikima,su broliais snekejau