Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1

#72153   Algirdas
 16 Rgs 2008 22:07
eLPi rašė:Senuks, smagu skaityti ::liux .
Gaunas beveik "senuks ir Jura" :jeheje:
jeep :!: vajei tokie zmogeliukai zurnalus rasyt apie zukle tai but na rasxvat :-D ne tai kaip dabar visokiu pijokeliu ir sarlatanu blevyzgas kas menesi glebiais i parduotuve bruka :!: :!: o skaityt ner ka :!: ka padarysi ...purvasklaida :cry:

#72405   tench
 18 Rgs 2008 21:46
Algirdas rašė:
eLPi rašė:Senuks, smagu skaityti ::liux .
Gaunas beveik "senuks ir Jura" :jeheje:
jeep :!: vajei tokie zmogeliukai zurnalus rasyt apie zukle tai but na rasxvat :-D ...
+1

#72439   Agis
 19 Rgs 2008 08:44
Kazin, netikiu, kad ir rasantys taip sausai tarp saves sneka.Jeigu taip praleidus pro cenzura ir atmetus visus tarmiskus, zvejybiskus zodelius ir parasius viska literaturiskai, viskas gautusi irgi labai nuobodziai :lol:

#72508   senuks
 19 Rgs 2008 14:32
Aloha :je-heh Spasyba rebiatky za dobryje slovą :-D
Na o ašai,savo ruožtu vis kiūtinu vakarais į sava zalpus ir rezultate,kaip čia dabar išsireiškus nesikeikiant :-D Praeitų metų, rudeninis prokliatijus kartojasi :evil: Marazmas kažinkoks tai :roll: Bliaka,nei šerio nein paimti.Vapšče žuvies nesimata,Jūra iki nariukų,balskų užtv.prismaugė visiškai,vanduo krištolinis,lietaus nėr-ką reik daryt :? Bandžiau laimužę dvikilių čiūdo jamoj :-D A nei spakt :-D Krč.mesiuos į šūdprūdukus ir ištalžysių jūjų vandenis su džerku :je-heh

#72550   Sokratas
 19 Rgs 2008 19:57
...kapėc paskutiniams pietvakarių vandenims :)

#72752   Algirdas
 22 Rgs 2008 11:29
senuks rašė:Aloha :je-heh Spasyba rebiatky za dobryje slovą :-D
Na o ašai,savo ruožtu vis kiūtinu vakarais į sava zalpus ir rezultate,kaip čia dabar išsireiškus nesikeikiant :-D Praeitų metų, rudeninis prokliatijus kartojasi :evil: Marazmas kažinkoks tai :roll: Bliaka,nei šerio nein paimti.Vapšče žuvies nesimata,Jūra iki nariukų,balskų užtv.prismaugė visiškai,vanduo krištolinis,lietaus nėr-ką reik daryt :? Bandžiau laimužę dvikilių čiūdo jamoj :-D A nei spakt :-D Krč.mesiuos į šūdprūdukus ir ištalžysių jūjų vandenis su džerku :je-heh
tai geriau atlek pas mumis atmaton i didesnius H2O paplaut kokiu gumu vis kokia atmata pajemsim :-D

#72759   senuks
 22 Rgs 2008 12:50
Nuo didelių vandenų ir gylių man kyla depresija :-D Per meetą taip nieka ir neužgaudžiau jojoj :evil: Nagi buvau sekm.vėl gi Jūroj :je-heh ale tik žem Tauragės,Kriokiškiai,Mociškiai ir dar prie visokių iškių :-D Na te gylis didesnis ir Jūra platesnė,rezultac-7ešeriai per du žmones,lydeks nekiba :evil: Buvau su UL,aceit daviau šansą lydžiams nugalėt mane :je-heh Bet tądien,jie nenorėjo mirti :-D :cool:

#72845   Algirdas
 22 Rgs 2008 22:45
[:-D :cool:[/quote]
TO SENUKS :!: ryt apie piet pristatai savo kuna i MINGES KAIMA LIPI I MANO LAINERI IR ASARIAI LAUZO TAVO ul :-D

#73093   senuks
 23 Rgs 2008 16:52
Skamba pasakiškai :eek: Bliaka,ka darbo tiek neturėč.mielai.Bet aš pasilieku šį pasiūlymą,ateičiai :) Ka daba ir prie Jūros tik keliom valandžikėm nusimuilinu :-D Tai mingė ma jau egzotika :-D

#73138   Algirdas
 23 Rgs 2008 21:55
senuks rašė:Skamba pasakiškai :eek: Bliaka,ka darbo tiek neturėč.mielai.Bet aš pasilieku šį pasiūlymą,ateičiai :) Ka daba ir prie Jūros tik keliom valandžikėm nusimuilinu :-D Tai mingė ma jau egzotika :-D
jei darbas maiso zuklei mesk ta darba :-D siandy didziausias asarys buva 1090 gramuku dar 5 lydziai :roll: mastyk :) o savaitgali ponas korsakievicius per pusantros valandos ant 0,14 monoflamento 12 kg lydekiuka isvilko:) ant mazo mazo mikriko:)

#73161   senuks
 24 Rgs 2008 06:42
A jo :shock: tokie šeriai pas mumi Jūroj nesigano.Imsiu atostogų spalio pradžioj,uo tai tada bisky atsiduosiu žvejobai :twisted: O dėl lydžio,tai aprašas manyč Minijos upėj yr ;-) Jei neklystu,žmogus tas pac :-D

#73168   Agis
 24 Rgs 2008 07:39
Tas pats :lol: Galima daryti isvada : "Kas nuo dusios zvejoja, tas nuo dusios ir paraso" :lol:

#73185   senuks
 24 Rgs 2008 08:15
Iš kur reiktų gaut tą dūšios ramumą,o tai kai atsiduriu prie vandens pradedu myžčioti ir daryti skubotus bei kvailus sprendimus :lol:

#73193   DainiusM
 24 Rgs 2008 08:33
Manau tai proporcinga praleistam prie vandens laikui... aisku charakterio savybes inesa savu korekciju.

#74101   senuks
 02 Spa 2008 07:42
Slava cebe xosbody,galų gale :-D Po eilinio, trumpam nubėgimo prie Jūros ir jau užvaldius depresijai nuo nekibos,cap-carap ant UL'o pusantrinis lydeks keliaun krantan :grin: i da toks pat nuėja :evil: Ale indomiai taip-fistelėjo man jis padugniais,atsikabijo,prisivijo-vėl kalė ir opiat laisvas,guminė virpė :-D ore jau kybo,o lydoks dar žvalgos,kur ana dingo :-D Įnmerkiau atgal vandenin,patampiau-vėl šovė,pakirtau-pasiblaškymas ir ūtiūtiū :evil: Vakar atsigavau jau :lol:

#74115   eLPi
 02 Spa 2008 08:50
"...guminė virpė.." :jeheje: ::liux

#74117   senuks
 02 Spa 2008 09:07
A vat šis žodis ne mana sugalvoc :-D laikraštyje perskaičiau-lietuvių kalba veža :cool:

#74165   Algirdas
 02 Spa 2008 12:15
senuks rašė:A vat šis žodis ne mana sugalvoc :-D laikraštyje perskaičiau-lietuvių kalba veža :cool:
tai jau in atostogas isokai? :lol: varyk greiciau pas many o tai viens amerikons baig visus didziausius asarius istraukt :evil:

#74174   Edosius
 02 Spa 2008 13:04
Trumpai, bet labai fainai aprašyta senuks ::liux

#74176   senuks
 02 Spa 2008 14:01
Plia,da neyšokau į holydėjų traukinį :-D čia po darbo-valandžikei :-D tikiuos kitą sav.antroj pusėj ../;nzv neužsileisk užjūrio princų-jie i teip muskių ir basų da...ja turi :je-heh
Edošiau,jaučiu,kad liksiu šymet nepagavęs starkio-kai saka-baranka man su jais :-D

#74183   audrutis
 02 Spa 2008 15:19
Baranka tai gerai dar, o tau senuks barankos skyle matyt :-D

#74204   Algirdas
 02 Spa 2008 18:37
senuks rašė:Plia,da neyšokau į holydėjų traukinį :-D čia po darbo-valandžikei :-D tikiuos kitą sav.antroj pusėj ../;nzv neužsileisk užjūrio princų-jie i teip muskių ir basų da...ja turi :je-heh
Edošiau,jaučiu,kad liksiu šymet nepagavęs starkio-kai saka-baranka man su jais :-D
del taves pririsau viena nedidzka bet asriais spygliais, turetai isidurt kad iki kitu metu atsimintai :-D o amerikons kiets ;-) :evil: daug ko ismoke :!:

#74211   Airis
 02 Spa 2008 19:10
kas per amarikons, gal galima smulkiau ;-)

#74226   senuks
 02 Spa 2008 19:59
Vat,vat-Algirdai prashyciau smulkiau aplink janky :?: :-D kokius do sekretus jis te jum atskleide :lol:

#74340   Algirdas
 03 Spa 2008 16:51
tokys Andriuks isisuko i mano fazenda zvejot cia nemuno ir minijos zemupiuos :cool: 150 kg svoriuks diska olimpiadoj kazkada svaide :-D na o jankiu saly smarkiai zvejojo ir kelys syk dziginimo varzybose dalyvavo net iki 3 vietos dasibrove, na dabar jau keli metai gyvena lt. tai ir dalinames visom paslaptim, pakolkas kai is vienos valties gaudom tai pagaunam po vienodai bet manau pavasari desiu jam per sonus. zvejojam kasdien dabar pagaunam vidutiniskai apie 15 kg eseriu vien ant mikriko na tame tarpe apie 5 lydekikes, pakolkas eserio esery nepagavom , didziausias svere1090 gr, kadangi pirmi metai kai rimtai isiveliau i sita mandavoskinimasi tai daugiau demesio skiriam viso dugno ir zuvu buriavimosi vietu analizam ;-) zuvi valgom kiek telpa :lol: na i savaite po 1 kg, visus didziuosius grieztai paleidziam nes ANdriuks iskele hipoteze kad tie didieji turi svarbiu genu kuriuos perduoda palikuonims ir anie irgi greit dideli uzauga :!: skaitau kad cystas briedas bet neturiu kitu argumentu isskyrus kad SABO vaikai vistiek neperaugo :!:

#74341   Algirdas
 03 Spa 2008 16:55
pagrinde Andrius zvejoja vertikalaus dziginimo principu, tad labai puikiai valdo valti su el varikliuku pries sroves ir vejus, daugiau gal nieko tokio naujo ir nepamaciau.

#74342   Skumbrotas
 03 Spa 2008 17:10
O tas jo "vertikalus džiginimas" tai kaip pas jį atrodo - ar kaip "drop shot" stiliaus tchnika, ar kaip pilkerio kilnojimas, ar dar kažkaip :?: :roll:

#74343   senuks
 03 Spa 2008 17:12
Abybenai daug 15kg :shock: ko nepasakysiu apie jura,daba buvau ties namais-nei spakt :evil: ciuju koshchejushku, zaglianem per atostogus pas tamsta-kaip sakant,pasinaudosime priesh tai buvusiu kvietimu :lol: :cool: :-D

#74349   Algirdas
 03 Spa 2008 17:53
Skumbrotas rašė:O tas jo "vertikalus džiginimas" tai kaip pas jį atrodo - ar kaip "drop shot" stiliaus tchnika, ar kaip pilkerio kilnojimas, ar dar kažkaip :?: :roll:
pagal mane tai kaip pilkerio, mane tai uzpiippp bet jis visada stambesniu ikabina negu taip normaliai dziginant kaip starkius, vot ir niekaip neperkandu kodel? :!: gal del to kad valas kampu eina ir tie parazitai pamato, nes jei uzdedi storesni kaip 0,06 pintuka tai iskart gali rukyt :-D

#74350   Algirdas
 03 Spa 2008 17:56
senuks rašė:Abybenai daug 15kg :shock: ko nepasakysiu apie jura,daba buvau ties namais-nei spakt :evil: ciuju koshchejushku, zaglianem per atostogus pas tamsta-kaip sakant,pasinaudosime priesh tai buvusiu kvietimu :lol: :cool: :-D
tai apie kokia data orientuotis? kokias 3 dieneles reiktu pavaryt non stop ;-) kad savaitele riesas primintu kad veiksmo buta. :lol:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė