Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Apie viska... ir rimtai, ir nerimtai
 #318278   p.arturas
 09 Lap 2011 16:12
Emigravo lapė, vilkas ir meška į Angliją dirbti, geresnio gyvenimo ieškoti. Pasuko savais keliais ir sutarė po mėnesio susitikti pakalbėti kaip kam sekasi. Susitinka, lapė visa perkarus, pasakoja:
- įsidarbinau vištidėj, pirmą dieną vieną vištą suėdžiau, vakare suskaičiavo, vienos trūksta, ir išmetė, valkatauju.
Vilkas irgi perkaręs visas, murzinas, pasakoja:
- Įsidarbinau avių fermoj, pirmą dieną vieną suėdžiau, vakare suskaičiuoja, trūko vienos, ir atleido, va valkatauju, po konteinerius kuičiuosi.
Na o meška visa įmitusi, žandai išsipūtę, kailis blizga, pasakoja:
- Aš tai statybose įsidarbinau, su lenkais, bet lenkų vakare niekas neskaičiuoja...
 #318285   p.arturas
 09 Lap 2011 16:25
Žmona ir vyras gulėjo lovoje. Po keletos minučių vyras pabezdėjo. Žmona atsisuka ir sako: "Kas čia buvo, po velnių?"
Vyras sako: "Įvartis, aš pirmauju 1:0."
Po poros minučių žmonių irgi paleidžia vieną. Vyras klausia: "Kas čia buvo?"
Žmona: "Įvartis, rezultatas lygus."
Vyras paguli apie 10 minučių stengdamasis išspausti dar vieną. Jis stengiasi taip stipriai, kad prišika visą savo lovos pusę."
Žmona klausia: "Kas čia dabar, po velnių, atsitiko?"
Vyras atsako: "Didžioji pertrauka, keičiamės pusėmis."
 #318287   p.arturas
 09 Lap 2011 16:34
Laukia lietuvis, lenkas ir juodis ligoninėj kol jų žmonos gimdo. Po kiek laiko ateina daktaras ir sako:
- Šaunuoliai vyrai, visų vaikai gimė sveiki, tik viena problemėle yra. Netyčia sumaišėm lenką ir lietuvį. Lietuvis kaip puolė į palatą, capt už juodžio vaiko ir bėga. Juodis pradėjo vytis ir rėkia:
- Grąžink mano vaiką!
- Eik šikt, aš lenko tikrai neauginsiu!
 #318456   Agis
 09 Lap 2011 22:22
NU gal bus ir gerai, tačiau praktika rodo, kad neverta žavėtis vienkartinėmis aeuropinėmis injekcijomis, nes perkama tai, kiek skyrė pinigų arba išssikovojome tiek, kiek reikėjo gamintojui ir kartais nepagalvojama arba net nenorima pagalvoti, kad to daikto eksploatacija yra labai brangi.Belieka tik tikėtis, kad tas skurdus Aplinkosaugos biudžetas (žinom iš kuro kiekio skiriamo inspektoriams) sugebės atseikėti to laivo saliarkai bent kartui per savaitę išplaukti į vandenis.
 #320071   rmz
 16 Lap 2011 08:19
Pas gydytoją:
- Na, ką, galiu jus pasveikinti, jumyse užsimezgusi nauja gyvybė.
- Gydytojau, bet gi aš vyras!
- Žinokit, askaridėms vienas ir tas pats.

Gatvėje prie vyriškio prieina moteris:
- Sveiki... Nesu tikra, bet, man rodos, jūs vieno iš mano vaikų tėvas...
Vyriškis pasimeta: - Ką????
Moteris tęsia: - Nusiraminkite, aš turiu omenyje... Atsiprašau, esu mokytoja...
 #320835   p.arturas
 18 Lap 2011 14:03
Девушка заходит в секс-шоп и спрашивает:

- У Вас есть презеки с вкусом малины?
- Есть!
- А со вкусом банана?
- Есть!
- А со вкусом черной смородины есть?

Продавец:

- Девушка Вам х"й сосать или компот варить?
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 144
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė