Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #394125   Rafal
 06 Rgp 2012 16:36
O kur Vilniuje galima butu apziureti gyvai ta LJ Tioga guma? Ir dar... kur Vilniuje geras Reins pasirinkimas.
 #394136   Marius1
 06 Rgp 2012 17:49
TukasVS rašė:Jo tikrai valgo tą LJ Tioga gumą, gali paduoti belekaip vistiek puola ir nepaleidžia. :gutgut Ir peiliukai be galo mėgsta, tą pačią 2" dydžio. ;uolrait
Nu Tironas dabar mėgaujasi mūsų postais :lol:
Nu nereikia taip dievinti tą LJ, guma tikrai gera, tačiau nevisada žuvis ją ryja kaip, kad jūs rašot.
Su kolega keletą vakarų džigavom Kauno mariose, turėjom maždaug po 20 kibimų, deje realizavom tik po 3. Gaudėm praktiškai tik LJ
Bandžiau pajutęs starkio bumtelėjimą kirst tik po pauzės, bet deja...
Su ešeriais analogiškai, supurto ir :n.nee:
Čia parašiau tam, kad nepamestumėt galvos dėl tų valgomų gumų :)
 #394141   SauliusM
 06 Rgp 2012 17:58
Marius1 rašė:Bandžiau pajutęs starkio bumtelėjimą kirst tik po pauzės, bet deja...
Su ešeriais analogiškai, supurto ir :n.nee:
Čia parašiau tam, kad nepamestumėt galvos dėl tų valgomų gumų :)
cia ne pacios gumos, o sistemeles gali but problema. jei zuvis pajaucia pasipriesinima kaip su sunkesniu svareliu ar ant drop shoto ir spjauna *PYP* ta guma. o LJ komplimentu negaila, nes tioga kaip uz savus pinigus tikrai geras produktas. aisku ateis salto vandens sezonas ir gali tada kitos savybes atsiskleist. bet siltam vandeny tioga zuviai tinka tikrai.
 #394143   DainiusM
 06 Rgp 2012 18:01
jaja ma irgi kibo gerai kol garsiai neissitariau, kad anuos tironas veza... ale po to kibima kaip ranka nueme... :(
 #394151   SauliusM
 06 Rgp 2012 18:09
tai Tironas tai niekada geru produktu neveze, jis tik kinietiska mesla veza ir bando sustumt cia mum visiem ta shuda per foruma :lol:
 #394158   Marius1
 06 Rgp 2012 18:18
Mariose gaudau paternoster tipo sistemėle, tik apačioj vietoj svarelio kabinu 16;18;21;28 gr. galvas ir ant jo maunu LJ tioga, o ant metro pavadėlio 2,5" LJ guma, kliovu maždaug per pus ant didelės ir mažos, vat kai jama mažają pasipriešinimas manau nebūna per didelis, ale kala ir spjauna :(
Sakyčiau spinas mano per kietas ( ST croix Legend tournament Xtra fast ), bet kolega su šlanga praktiškai gaudė ir situacija 1:1
Tikrai nenoriu sumenkint LJ, nes su Keitech situacija ta pati ( gal net geriau ant LJ kliovino ).
Tik man pasidarė keista, kaip jus ešerius dusinat vos ne vietoj slieko LJ kabindami :shock:
 #394164   SauliusM
 06 Rgp 2012 18:25
nu eseriu nuotaikos irgi gali skirtis nuo dienos prie dienos. buvau pvz pries pora savaiciu uzsiroves ant eseriu kliovo kai jie kibo ale ant bileko kas 8 cm ir maziau mazdaug. ar kalebalka ar sukre, ar vobleris, ar poperis. pofig. kale viska, kas juda, neretai net po du ant voblerio pasikabindami. nereikdavo net traukt voblerio. uzmetei ir lauki kol kal ant pavirsiaus pluduriuojanti. bukvaliai viska sienavo podriad. bet tai tokio kibimo metu gal aisku irgi nereiketu isvadu daryt apie masalaus.
 #394254   Ovkas
 06 Rgp 2012 21:32
A vot aš skaitau ir bukvaliai galvoju ar Tironas Eugenijus nori padiskutuoti ar tiesiog kelti piktumus ir spam'int '''bum
Tironas rašė:xebra, jus gal nustokit svaistytis frazemis kad apie zuvies gyvenimo budo ypatumus irodo zveju paskojimai. nereikia saves tapatinti su moxlu :)
 #394260   cesius
 06 Rgp 2012 21:37
O man kazkaip sis forums pasmirda kazkaip anti Tironiszmu ir anti muselizmu :-ug
 #394264   SauliusM
 06 Rgp 2012 21:39
cesius rašė:O man kazkaip sis forums pasmirda kazkaip anti Tironiszmu ir anti muselizmu :-ug
tai cia gerai ar blogai? :roll:
 #394269   Tironas
 06 Rgp 2012 21:44
Ovkas, as vot bukvaliai skaitau kad seip is esmes viskas cia gerai, bet man neislaiko nervai ir nagaliu sau leist prabangos nepalazdavot pareiskimu, kai zvejys pradeda deklaruoti tiesas apie zuvu elgsena , kuriu mokslas nezino :)
bet jus teskite, visai smagu skaityt kartais
 #394271   Tironas
 06 Rgp 2012 21:45
SauliusM rašė:
cesius rašė:O man kazkaip sis forums pasmirda kazkaip anti Tironiszmu ir anti muselizmu :-ug
tai cia gerai ar blogai? :roll:

aisku kad blogai. Muselizmas yra auksciau visu kitu zvejybos rusiu, o Tironas yra auksciau muselizmo :D :-ug
 #394272   SauliusM
 06 Rgp 2012 21:51
Tironas rašė:...man neislaiko nervai...
tai uspakajoncu ikalk...
Tironas rašė: Tironas yra auksciau muselizmo :D :-ug
nors bendrai tai jau nuo didybes manijos uspakajonci gali ir nebegelbet...
 #394275   Tironas
 06 Rgp 2012 22:04
o tu *PYP* nori vienas cia rasinet ir mokint ir lazdavot visus? XE12 ( che ras dva) - geras pavadinimas brandui, registruoju as ji
 #394296   SauliusM
 06 Rgp 2012 22:52
Tironas rašė:o tu *PYP* nori vienas cia rasinet ir mokint ir lazdavot visus?
o tai ne *BLYN*? davai geriau as mokinsiu ir lazdavosiu, o tu geriau siaip grazi buk, tau tas geriau gaunasi....
 #394306   Taacis
 07 Rgp 2012 06:10
Evaldas Z rašė:
Tironas rašė:...zuvies gyvenimo budo ypatumus irodo zveju paskojimai. nereikia saves tapatinti su moxlu :)
ne irodo, o patvirtina tu paciu moxlininku speliones...
Nu, jo linksma chia. Vien shi fraze koverta... Zhodzhiu- zhveju pasakojimai- yrodo, o vat mokslininkai- spelioja :shock: . O dar antriesiems ir algas moka :roll:
 #394328   Rapalas
 07 Rgp 2012 08:32
O kaip geriau gaudyti su valgomom gumom tarp žolių? su karolinos ar texsaso sistemele. Ta prasme kas ant valo kulka ir tada su pavadeliu ar be ofsetnika su delikatesine guma :D Kažkaip galvoju geriau be atstumo, bet ar kulkas nesodins greitai i dugna ir nespes ešeriecai ir lydekos griebti. Kažkaip galvoju kad koki 15-20cm vistiek reiketu daryti pavadeli.
 #394421   Taacis
 07 Rgp 2012 13:46
Rapalas rašė:O kaip geriau gaudyti su valgomom gumom tarp žolių?
O tai shitu sistemeliu skirtumas ne tame, kad viena skirta zholems, kita shvariam dugnui?
 #394427   Xrapas
 07 Rgp 2012 14:01
Rafal rašė:O kur Vilniuje galima butu apziureti gyvai ta LJ Tioga guma? Ir dar... kur Vilniuje geras Reins pasirinkimas.
Kątik iš Justiniškių 91- ten debesis tų Lucky John, yra ir Keitech, ir Jackall gumų.
Dar tik ką gavę įdomių Lunker City, gali būt įdomios salačiams...
 #394445   Rapalas
 07 Rgp 2012 14:42
Taacis rašė:
Rapalas rašė:O kaip geriau gaudyti su valgomom gumom tarp žolių?
O tai shitu sistemeliu skirtumas ne tame, kad viena skirta zholems, kita shvariam dugnui?
Aš tiksliai nežinau, bet ir su ta ir su ta galima švariam dugne gaudyti, o žolėse matyt irgi, reikia eksperimentuoti tik turbut.
 #394490   SauliusM
 07 Rgp 2012 18:05
prisipirkau salmoj ozo visokiu tulucky johno smarviu kai durnius siandien. ir modeliu ir spalvu visokiu dabar tresiu ir kvapu ir krevetes ir skumbres ir vezio... nu ziuresim kaip bus, nes tioga tai pasiteisino.
 #394508   henyte
 07 Rgp 2012 19:37
dirba ir tie visi tipo "g-tail saturnai", tik jei "japonu guma" silpna, greitai "sudrapalinama", tai sita isvis pipiec... Bet ka as cia dabar kaip "moxlininkas"...
 #394509   SauliusM
 07 Rgp 2012 19:40
nu bet tai kai kapeikas kainuoja. tai ir negaila sudrapalint. ka viens vobleris kokio zipo. tai cia 60-70 guminuku iseina.... nu as per metus turbut tiek nesunaudoju. o gal ir sunaudoju, her znajet kiek as ju sunaudoju. nes yra puse viedro anu ir ka nurauni tai vis kazko naujo dasiperki ir nemazeja. netgi sakyciau daugeja.
 #394511   Bratka
 07 Rgp 2012 19:48
SauliusM rašė:prisipirkau salmoj ozo visokiu tulucky johno smarviu kai durnius siandien. ir modeliu ir spalvu visokiu dabar tresiu ir kvapu ir krevetes ir skumbres ir vezio... nu ziuresim kaip bus, nes tioga tai pasiteisino.
Dar i "fanatikus" uzsuk,rasi dar idomesniu gumu...siandien buvau :)
 #394512   SauliusM
 07 Rgp 2012 19:50
buvau kazkada pries menesi gal. maciau... nesuzavejo. olucky john tai kai kaina kapeikes, tai nebaisu prisipirkt. fanatikuos neuzmatei, fox horizontal svareliu neturi karpiniu netycia?
 #394519   Bratka
 07 Rgp 2012 20:04
SauliusM rašė:buvau kazkada pries menesi gal. maciau... nesuzavejo. olucky john tai kai kaina kapeikes, tai nebaisu prisipirkt. fanatikuos neuzmatei, fox horizontal svareliu neturi karpiniu netycia?
Uzeik dabar-nauja siunta :twisted: del svareliu nezinau...
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 75
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė