hipy rašė:...tiesiog idomiau butu kai aiskintu is kokiu ingredientu (ar pirktinio pasaro sudedamuju daliu) maisomas pasaras, o ne girdet vien pavadinimus...
Šioj vietoj, kolega, siūlyčiau gerai pagalvoti ar tikrai mums žvejams mėgėjams reikia žinot kiekvieną pašaro sudedamają dali? As asmeniskai nekvarsinu sau galvos tokiais dalykais...kitas reikalas jei bandyciau uzssiiminet sportine zvejyba, va tada tai taip...as geriau pagalvosiu koki jauka su kokiu cia geriau sumaisyt (kaip beje ir VGK rodoma), o ne gilinsiuos i tikslia ju sudeti...
Paskui kad nesibaigtu taip, kaip su desrom, kai suzinai is ko jos padarytos, tai ir valgyt nesinori...taip ir cia, jei visa chemiją isstudijuosi ka i tuos jaukus deda, tai ir zuvies nebevalgysi...
Kitas aspektas tai kaina...labai abejoju ar is atskiru, tikrai kokybisku komponentu sumaisius jauka jo savikaina taps mazesne nei pirktinio jau paruosto ir subalansuoto jauko...
Mano nuomone, kad ir pigaus jauko nusipirkus ir pridejus i ji keleta elementariu priedu jis dirbs geriau nei kazkokia kosė iš kruopų...
Na o kas liecia pavadinimus, tai kitaip nebus, Paulius bando Dynamit baits, Šiandien kimba - Timar, Žvejų mūšis - Still...taip kad, pavadinimai figuruoja laidose ir figuruos, o kiekvieno zvejo reikalas kuo tiket ir ka bandyt...norim tobulet renkames pirktinius jaukus, nenorim - seriam kosem...Peace...

Jei žvejyba trukdo darbui - mesk darbą...
