Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Žūklės parduotuvės, straipsniai ir laidos apie žūklę, meistravimas, bendrai apie pašarus, orai ir kt...
 #431819   SauliusM
 16 Gru 2012 18:52
OMar rašė: Tai yra ne pirmas šio asmens, toks melagingas, viešas pareiškimas, kuris šį kartą nebus pamirštas. Mes turime išsisaugoję visus to forumo melagingus pareiškimus ir perdavėme savo advokatams, kad artimiausiu laiku įteiktų ieškinį forumo savininkams, dėl melagingos informacijos skleidomo viešojoje erdvėje.
nu ir maladec jei uzteks kantrybes eit iki galo. baigsis durdomas ir meslo pilstymas vienakart. ir as jau net itariu is kieno cia puses ir kieno iniciatyva sita bi.biene uzvirta buvo... :lol:
 #445634   ciapajavas
 02 Vas 2013 21:56
andrius0302 rašė:Jo pardavejai pas mus tai kieti. Paklausiu ar turi pavadeliniu?Atsakymas buvo o kas cia tokio? Arba ar turit konektoriu sportinei meskerei be rites? Tai ziuri kaip ozys i naujus vartus. Tai tuom pasikelimas dazniausiai ir pasibaigia.
kur cia tau taip? mano nuomone "pasikele" yra "prestizines" prekes pardavinejantys taskai, bet tuo paciu tuose taskuose ir dirba zmones nusimanantys savo srityje A-Z. o vat kai romadoj sedi kokia babce, paklausk jos konors, pvz ar turi titaniniu pavadeliu - ispus akis kaip apuokas ir pirstu parodys i tuos zalius po 90ct.
nors mano galva nereik i tuos pasikelimus kreipt demesio. klientas yra visada teisus. klientas turi buti pasikeles, o ne pardavejas. ir nebijot but naglam nes daznu atveju pardavejui labiau reikia pirkejo negu pirkejui pardavejo. dar tokie laikai, kad internete viska rasti gali...
 #445650   Rolas
 03 Vas 2013 00:02
Mano nuomone tokis, kad mūsų krašto žvejai darosi labai išprusę (keturi žurnalai, penki rimtesni forumai). Turiu mintyje, ne ta žveją, kuris per atostogas su vaikais išsitraukia meškere mekšru pagaudyt... Bent, jau forumuose dalyvaujantys, skaitantys žurnalus, žino ir moka kaip naudotis internetu, sekantys nuolaidas, žinantys visas pasaulio naujienas. Kodel, turetu naudotis, kaip rašet ,bobučiu paslaugomis , kurios neskira žalio pavadelio nuo titaninio... Manau, kad tik specializacija, kai pardavejas supranta klienta iš puses žodžio ko nori jo klientas, - turi ateitį. Sutikit su manim, kad šiuolaikinių įrankiu ir priemonių, palengvinančių gyvenimą žvejui greičiu, susipažint su karpininko, ar spiningisto ar muselininko specifikacija ir t.t nelabai išeis net pačiam gudriausiam pardavėjui...
P.S. KLIENTAS YRA VISADA TEISUS.
P.S. 2 Jei ka, aš ir pats pardavejas.
 #447028   jebus
 07 Vas 2013 16:39
Gal kas gali pasakyti kurioje Vilniaus parduotuvėje yra didžiausias muselinės prekių pasirinkimas? Konkrečiai domina ilgakočiai kabliukai (bus naudojami volframinių micro-jig'o galvakablių kabliukams pakeisti).
 #447285   Ovkas
 08 Vas 2013 12:43
Kainos - pakankamai aktualus dalykas :-D
kokios nuolaidos bus taikomos Tribūnos dalyViams ?
 #447341   MariusM
 08 Vas 2013 14:42
Iš anksto atsiprašau jei klausimas pasirodys nekorektiškas :oops:
Valai "šviežaus" gaminimo ? (nesinorėtų sumokėti 200 lt už sandėlyje n laiko pratūnojusį valą :roll:)
 #447372   ramkis
 08 Vas 2013 16:16
MariusM rašė:Iš anksto atsiprašau jei klausimas pasirodys nekorektiškas :oops:
Valai "šviežaus" gaminimo ? (nesinorėtų sumokėti 200 lt už sandėlyje n laiko pratūnojusį valą :roll:)
Gal tu durnas? Kas yr "siezaus" gaminimo?
 #456988   Ignelis
 14 Kov 2013 02:40
pratesiant apie pardavejus..., tai klaipedos hobio centro tas apkunus didziaakis parduotuves "lyderis" :grin: na jei jis turi shefa, tai jo sefas ziopliu zioplys, kad toki zhmogu pastate..., kelis kart norejau padoriai apsipirkti ten, bet pardavejas su savo bendravimo kultura ir manierom atgrase visas mintis ir teko kitu, galbut netokiu patogiu variantu ieskoti(nes sugaisau daugiau laiko nei planavau).
o paskutinis variantas tai is koto isverte, palikau pries keleta savaiciu rite servisui(nes prisiskelbe kad tuo uzsiima), o atvaziavus pasiimti vakar, piktai pasake, kad jie paslaugu nedaro :lol: :-D taip ir isejau nesuprates kokias jie paslaugas turejo omenyje, kai is ryziku man jokiu paslaugu uz aciu nereikia, tiesiog sutarem kad meistras sutvarkys ir tikejausi kad savo zodzio pardavejas laikysis. zodziu tik susiko laiko nemazai :evil: nors buvau uzejes ne tik rites pasiimti, bet priedo ir visas ju turimas halibutu gumas pasiimti... :lol: o teko pas ju konkurentus is katalogo uzsisakineti :gutgut po pirmo apsilankymo masciau, kad zmogui siaip bloga diena, bet dabar nuomone susidariau, kad jis su psixinem problemom susidures :roll: blaivas atrodo o suprast kas jo galvoj nusvis neina :superšokas
 #459959   Ignelis
 22 Kov 2013 13:07
snd pazadino mane to pardavejo skambutis.... :lol: ispradziu nesupratau kas cia ir ko nori :cool: taigi bukit atsargus kalbedami apie sia parduotuve nes ir jus sulauksit "kieto vyro" skambucio santykiu pasiaiskinimui :-D taigi "kietas vyre" jeigu perskaitysi sia zinute anksciau negu uzsuksiu pas tave i parduotuve pasikalbet del to tavo "kieto" skambucio. tai zhinok kad nesu sutikes nevieno kuris apie tave teigiamai atsilieptu(netgi tarp zmoniu kurie tave gan neblogai pazysta), tik kiti santuresni yra ir tiesiog nusispjauna.
  • 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 42
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė