Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #535932   Kaimynas
 10 Sau 2014 20:30
pasiskaitykit 307-308 šios temos puslapiuose... :grin: :grin:
 #535945   Antistatic
 10 Sau 2014 20:56
Baikit velniai kelt nuorodas :-D o tai verslininkai uzkels dar didesnes kainas,vat tada jums bus saipytis is musu krautuviu lentynu kainu. :lol:
 #535954   Daugirdas
 10 Sau 2014 21:16
Kaimynas rašė:pasiskaitykit 307-308 šios temos puslapiuose... :grin: :grin:
Išbandyta. :gutgut
Jau kuris laikas kai net valus, kabliukus (ofsetnikus, downshot, dropshot ir pan) jau nekalbant apie spiningo masalus siunčiuosi iš užsienio. Nebūtinai is Japonijos. Dažnai ir iš EU visai neblogom kainom išeina ir nereikia del muitų ir PVM`ų bijot. :)
 #535963   Kaimynas
 10 Sau 2014 21:34
:grin: visas UL komplektėlis jau suburtas ir laukia pavasario...sutaupyta apie 1500 siunčiantis iš JAPAN :grin: :grin:
 #535984   Evuldis
 10 Sau 2014 23:42
Moraliskai kaupiuosiu sitos rites pirkimui Shimano Vanquish C3000 F
Gal kas ciupinejote ir kazka blogo galite pasakyti? :)
 #536025   Valdas S
 11 Sau 2014 12:18
Sveiki. Gal kas zino kur Vilniuje galima butu nupirkti rite "Ryobi Excia"? O gal butu patarimu kokiai kitai ritei zvejojant pintu valu uz panasia kaina?
 #536032   dusys
 11 Sau 2014 12:45
Evuldis rašė:Moraliskai kaupiuosiu sitos rites pirkimui Shimano Vanquish C3000 F
Gal kas ciupinejote ir kazka blogo galite pasakyti? :)
mane taippat domina betkokie komentarai apie sita rite. Tik as taikausi i truputi mazesne.
Kiek domejausi tai kaikas ,net atsisako stellos ir ima Vanguisha del jo lengvumo ir platesnio bugno.
Kiek zinau europos rinkoje maziausios yra 3000, kiek ja ciupinejau tai man kiek didoka nors vizualiai atrodo mazesne uz to pacio numerio Stella.
 #536033   Tomas2000
 11 Sau 2014 12:52
Valdas S rašė:Sveiki. Gal kas zino kur Vilniuje galima butu nupirkti rite "Ryobi Excia"? O gal butu patarimu kokiai kitai ritei zvejojant pintu valu uz panasia kaina?
Gariūnai. :grin:
 #536179   Hemisss
 11 Sau 2014 22:17
Daugirdas rašė:
Kaimynas rašė:pasiskaitykit 307-308 šios temos puslapiuose... :grin: :grin:
Išbandyta. :gutgut
Jau kuris laikas kai net valus, kabliukus (ofsetnikus, downshot, dropshot ir pan) jau nekalbant apie spiningo masalus siunčiuosi iš užsienio. Nebūtinai is Japonijos. Dažnai ir iš EU visai neblogom kainom išeina ir nereikia del muitų ir PVM`ų bijot. :)
Is kokiu puslapiu EU siunciates?
 #536217   Kaimynas
 12 Sau 2014 06:11
Aš iš EU dar nesu siuntęsis,viską siunčiausi iš Japan.
 #536240   looking4snow
 12 Sau 2014 11:38
ebay.co.uk pasidaryk rodyti tik is European Union ir, jei ka rasi idomaus, gali siustis.
 #536262   Daugirdas
 12 Sau 2014 13:17
Hemisss rašė:Is kokiu puslapiu EU siunciates?
Esu siuntęsis iš fishing-mart.com.pl, kelių angliškų e-shopų, o pagrinde iš eBay.
 #536287   SauliusM
 12 Sau 2014 14:40
Marius1 rašė:Vat ir pamastai tada, ką galvoja apie tai ROMADA? :ks>
Čia ypač tinka daiwoms.
Romada cia absoliuciai ne prie ko. Nejaugi dar siandien kazkam naujiena, kat tokie gamintojai kaip Daiwa ir Shimano skirtingom rinkom Kaip JAV, Europa arba Japonija teiikia ir skirtingom kainom produktus ir net skirtingus modelius. Nu kiek dar ilgai jus tuo stebesites ir kursit samokslo teorijas visokias?
 #536314   Absolut
 12 Sau 2014 15:38
SauliusM rašė:
Marius1 rašė:Vat ir pamastai tada, ką galvoja apie tai ROMADA? :ks>
Čia ypač tinka daiwoms.
Romada cia absoliuciai ne prie ko. Nejaugi dar siandien kazkam naujiena, kat tokie gamintojai kaip Daiwa ir Shimano skirtingom rinkom Kaip JAV, Europa arba Japonija teiikia ir skirtingom kainom produktus ir net skirtingus modelius. Nu kiek dar ilgai jus tuo stebesites ir kursit samokslo teorijas visokias?
O tu is kur zinai,kad romada ne pati uzsikelia kainas? :roll:
 #536317   Antistatic
 12 Sau 2014 15:40
Aga Romada sventa ji tik simboliskai antkaini uzdeda..Uzuojauta....... :lol:
 #536318   SauliusM
 12 Sau 2014 15:43
zvejyskavenskas rašė: O tu is kur zinai,kad romada ne pati uzsikelia kainas? :roll:
jei tikslas butu matyt tai kas vyksta visoj europoj ir apskritai pasauly, o ne kurt samokslo teorijas, tai galbut ir tu suzinotum ir praregetum.
 #536320   SauliusM
 12 Sau 2014 15:44
Antistatic rašė:Aga Romada sventa ji tik simboliskai antkaini uzdeda..Uzuojauta....... :lol:
o tai jie ka pagal tave, turi labdara uzsiimt ir nemokamai rites dalint gal?
 #536329   Antistatic
 12 Sau 2014 16:07
Vo Sauliau pataikei :-D
 #536330   vava
 12 Sau 2014 16:08
Pfk rašė:
yra buvę pareiškimų, kad apskritai šito forumo remėjai nemėgsta temų, kuriose diskutuojama apie užsienio rinkas ir prekinimąsi jose. tai kokio velnio jiems geriems žmonėms tada tą forumą remti.
vyrai, baikit su savo japonijom :-byta:
gal gali sukonkretint?
 #536337   Daugirdas
 12 Sau 2014 16:25
SauliusM rašė:Romada cia absoliuciai ne prie ko. Nejaugi dar siandien kazkam naujiena, kat tokie gamintojai kaip Daiwa ir Shimano skirtingom rinkom Kaip JAV, Europa arba Japonija teiikia ir skirtingom kainom produktus ir net skirtingus modelius. Nu kiek dar ilgai jus tuo stebesites ir kursit samokslo teorijas visokias?
Jo... ir pvz lenkam tas pats Luvias 2506 kainuoja 385eur, t.y. ~ 1330lt
http://www.fishing-mart.eu/sklep/en/dai ... 12017.html
o va toj nei prie ko Romadoj 2160lt
http://romada.lt/shop/index.php?route=p ... ct_id=4358
 #536351   SauliusM
 12 Sau 2014 16:46
kiek esu pirkes daiwu romadoj, tai tikrai ne uz ta kaina, kuri uzrasyta. nueik ir kalbekis su zmonem ir nusipirksi.
plius jau turbut niekam ne paslaptis, kad didzioji dalis brangesniu daiktu romadoj zmoniu yra perkama per tas Romados akcijas.
 #536352   Daugirdas
 12 Sau 2014 17:08
Tai kam tada tokias nesąmones rašyt? Gal kažkas pvz internetu nori pirkti. Nu ne esmė. Faktas kad Daiwų kainos Romadoj smarkiai išpūstos ir tikrai neatitinka net EU šalių kainų. Bet čia jau jų reikalas. Kas nenori - neperka ir pigiau susiranda. O per Romados akcijas, bent kiek pamenu 40% daiwom (brangesnėm) ir nebūna. Numeta 15-30 is psio. Taigi net esant 30% nuolaidai gaunasi brangiau nei pas kaimynus...
 #536363   Pfk
 12 Sau 2014 18:02
vava rašė:gal gali sukonkretint?
ne, nes net nebepamenu kur tas pareiškimas buvo. bet esmė tokia, kokia parašyta mano poste. ir manau, kad tas kas taip išsireiškė forumą skaito ir prie didelio reikalo pats atsilieptų ir sukonkretintų ;-)
 #536380   SauliusM
 12 Sau 2014 18:46
Pfk rašė:
ne, nes net nebepamenu kur tas pareiškimas buvo. bet esmė tokia, kokia parašyta mano poste. ir manau, kad tas kas taip išsireiškė forumą skaito ir prie didelio reikalo pats atsilieptų ir sukonkretintų ;-)
as buvau sakes. ir sukonkretinimui galiu pakartot, kad remejai pyksta ne del pirkimo uzsieni is principo, o del tokiu pirkimu internetu, kur kalba eina apie mokesciu nemokejima ir kontrabandos parsivezima.
 #536384   SauliusM
 12 Sau 2014 18:52
Daugirdas rašė:Tai kam tada tokias nesąmones rašyt? Gal kažkas pvz internetu nori pirkti. Nu ne esmė. Faktas kad Daiwų kainos Romadoj smarkiai išpūstos ir tikrai neatitinka net EU šalių kainų. Bet čia jau jų reikalas. Kas nenori - neperka ir pigiau susiranda. O per Romados akcijas, bent kiek pamenu 40% daiwom (brangesnėm) ir nebūna. Numeta 15-30 is psio. Taigi net esant 30% nuolaidai gaunasi brangiau nei pas kaimynus...
tik gal nepradek daryt globaliniu isvadu pagal kazkoki viena internete rasta modeli? nes jeigu pradesi imt ir lygint kitus modelius daiwos, net toi pacioj lenku parduotuvej ir romadoj, tai gali gautis visai kitaip.
nu va pvz:

http://www.fishing-mart.eu/sklep/en/dai ... k7545.html

http://romada.lt/shop/index.php?route=p ... ct_id=3658
 #536389   Absolut
 12 Sau 2014 18:57
SauliusM rašė:
Pfk rašė:
as buvau sakes. ir sukonkretinimui galiu pakartot, kad remejai pyksta ne del pirkimo uzsieni is principo, o del tokiu pirkimu internetu, kur kalba eina apie mokesciu nemokejima ir kontrabandos parsivezima.
kokiu mokesciu nemokejimus? kokia cia kontrabanda? sumoketi pvm+muito mokesciai,tai kokie dar gali but papildomi mokesciai? :roll:
 #536390   SauliusM
 12 Sau 2014 18:59
zvejyskavenskas rašė: kokiu mokesciu nemokejimus? kokia cia kontrabanda? sumoketi pvm+muito mokesciai,tai kokie dar gali but papildomi mokesciai? :roll:
kai muitas ir PVM sumoketi tai viskas yra OK, bet butent apie situ mokesciu vengima kazkada ir buvo kalba.
i ka ir buvo nuorodoma kitoj ne mano zinutej, tai as ir patikslinau, kad zmones kazkur kazka girdeje gandu negimdytu
 #536392   Antistatic
 12 Sau 2014 19:03
Ai baikit su tom isvadom koks skirtumas kas kur pigiau,vieni perka internetu - jiems taip pigiau,antri ateina i krautuve teske pinigus ir sako duok man kota pati sustriausia.... o kaina? o kokia ci akaina kai vietoj smegenu pakelis blanknotu perristas popierine juostele... Tokie nesideri,nepraso pigiau,jiems nereikia pigiau jiems reikia brangaus kazko.. (tai ka parasiau yra faktas) atsitikes vienoje X krautuveje..Manau tokiu atveju ne vienas.
A dar teko kazkada lankytis sostineje taipogi vienoje X krautuveje,zodz stoviu kazka perku staiga atlakia masiniukas toks putlus juodas,islipa dedule toks piktas su kostiumu ,atidaro graziai galines duris o is ten dar vienas dedule tik ne piktesnis bet dar senesnis,.. Nu uzeina jie i krautuviuka ir sako tas pirmasis prekybininkui ,klausyk va mano bosas vaziuos karpiu gaudyt tai jam reikia meskeriu ir viso kito.... Tai ka pamaciau toliau planoko mano mastyma... Pardavejas krove i maisus viska,kotus kleis rites,valus,pasarus ir visokius niekucius reikalingus karpinei zuklei,be to vis pasiulydamas visiska S... neismaneliams kuriems ju net nereikejo,zodziu apvale parduotuve jie isvaziavo... Kiek jie paliko apsipirke mane sokiravo...
Tokiems kam nuolaidos????
  • 1
  • 309
  • 310
  • 311
  • 312
  • 313
  • 427
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė