Pradedanciajam,geriausiai pradeti gaudyti nimfom,neskestanciom,strymeriais 

mano galva, geriausiai pradeti nuo slapiu, t.y. skestanciuDonis rašė:Pradedanciajam,geriausiai pradeti gaudyti nimfom,neskestanciom,strymeriais
tuomahaukas rašė:Aš mėgėjas durnus klausimus uždavinėt... Kodėl ?
O kuo tas kaifas išsireiškiaSir_Limon rašė:Sausa muselė yra kaifasdede rašė:bet visas mokslas ir kaifas slypi sausoje museleje ...
Vilianska shkoooollllaaaaaaaadaivasgg rašė:nezinau... bet as matau kibima ir ant slapios zuklaudamas....
nuo slapiu pradejau... slapiom zuklauju.... ir taip toliau darysiu... vot....
Ugnius- Vilnius- Antakalnis turbut, ko gero turim bendru pazistamu, zinau kad muselininkas rimtas, galetum prisiregistruot, ir daugiau informacijos parasyt apie zukle muselemAnonymous rašė:Pabandyk - suprasi![]()
Is tiesu - reikalauja maziausiai technikos, tiek metimo, tiek pravedimo atzvilgiu.
Ugnius
Nei cia rimtas, nei cia ka ;) Jau esu prisiregistraves vienam forume - uztenka(alkanas) rašė:Ugnius- Vilnius- Antakalnis turbut, ko gero turim bendru pazistamu, zinau kad muselininkas rimtas, galetum prisiregistruot, ir daugiau informacijos parasyt apie zukle muselem
Atsiverski www.flyfishing.lt rasi bendraminciu,klaipedieciu ir siek tiek pamokuPjovejas rašė:gal atsirastu geru zmoniu tarp klaipedieciu, kurie galetu pamokinti risti museles?
flyfishing.lt lankausi kasdien, internete info taip pat randu, tiesiog noretusi rimciau uzsiimti, kazkaip paciam nelabai gaunasi...megejas rašė:Atsiverski www.flyfishing.lt rasi bendraminciu,klaipedieciu ir siek tiek pamoku
www.vlasenko.ru yra nemazai info arba ivesk i google norima zodi flyfishing ir akys apraibs nuo informacijos
Siuskis is interneto filmukus trumpus. Kur rodo kaip reikia museles risti. Arba risimo technikos imantrybesPjovejas rašė:flyfishing.lt lankausi kasdien, internete info taip pat randu, tiesiog noretusi rimciau uzsiimti, kazkaip paciam nelabai gaunasi...megejas rašė:Atsiverski www.flyfishing.lt rasi bendraminciu,klaipedieciu ir siek tiek pamoku
www.vlasenko.ru yra nemazai info arba ivesk i google norima zodi flyfishing ir akys apraibs nuo informacijos
Taigi ten ne vienas klaipedietis rasineja,o ir rimtu zveju Klaipedoje tikrai yra.Tereikia nesidroveti ir ieskoti pazinciu.Galu gale uzeik i parduotuve,kur prekiauja museline iranga ir paprasyk,kad duotu kokio nors meselnyko koordinates.Gaila,man Klaipeda toli,bet pradeti geriau konsultuojantis gyvai su zmogumi,stebedamas is salies jis gales patarti.Filmukai ir teorija gerai,bet ir patarejas nepakenks.Pjovejas rašė:flyfishing.lt lankausi kasdien, internete info taip pat randu, tiesiog noretusi rimciau uzsiimti, kazkaip paciam nelabai gaunasi...megejas rašė:Atsiverski www.flyfishing.lt rasi bendraminciu,klaipedieciu ir siek tiek pamoku
http://www.sexyloops.com/flytying/adams.shtmlDonis rašė:Donis rašė:Gal galite ideti foto kokiomis musemis,strymeriais ir t.t geriausiai pradeti pradedantiesiams,kol savas risti ismoksime.
![]()
![]()