Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Apie viska... ir rimtai, ir nerimtai
 #290072   p.arturas
 21 Bir 2011 19:40
Ignelis rašė:Cia priesh grybu sezona.., o kad erkiniu encefalitu galima uzhsikresti ir per sviezia piena tai nezhinojau... :mėlynvarla :superšokas 600zhmoniu per metus yra daug, plius beveik deshimtadalis lieka po to nedarbingi..., kazkaip galvodavau kad tik mirti galima, o ne invalidu pasilikti :-niak' ateityje skiepysimes.... :roll:
http://www.lrytas.lt/-13085793491306295 ... falitu.htm
Endemik uzsakomasis visuomene bauginantis straipsnis. skiepus juk reikia parduot.
 #290079   Ignelis
 21 Bir 2011 19:55
ar leistum savo vaikus zhaisti i kiema, jeigu zhinotum, jog tavo kieme gali buti nuodinga gyvate..? nesvarbu, kad tikimybe gali but ir labai nedidele. o jeigu tavo abejingumas nepasitvirtintu? :roll: zhmones encefalitu sirgo kai dar to endemic nebuvo.
 #290153   EDVD
 21 Bir 2011 21:41
Tanius rašė:nežinau kiek tiesos, kad skiepai nuo gripo nesąmonė, tai senai aišku, bet nuo encefalito, laimo ligos, jeigu neklysta irgi nėra skiepų. :?:
nuo laimo ligos nera skiepu, o del encefalito zinau kelis zmones kuries sirgo, pasveiko ir lyg niekur nieko sau gyvena toliau
 #290163   EDVD
 21 Bir 2011 21:51
Ignelis rašė:O as zinau zhmogu kuris zhino zhmogu, kuris ish 5a ishkrito ir lyg niekur nieko toliau gyvena... :) bet tai nereiskias, kad ishkristi ish 5a yra nieko tokio... ;-)
zinai kas yra demokratija? tai kai tave pasiuncia na... otu eini kur nori. Ka norejau pasakyti, laisva lietuva, laisvai rinkis ka nori. pernai as irgi norejau skiepytis, bet siemet nebenoriu jau.
 #290173   Ignelis
 21 Bir 2011 22:26
EDVD rašė:
Ignelis rašė:O as zinau zhmogu kuris zhino zhmogu, kuris ish 5a ishkrito ir lyg niekur nieko toliau gyvena... :) bet tai nereiskias, kad ishkristi ish 5a yra nieko tokio... ;-)
zinai kas yra demokratija? tai kai tave pasiuncia na... otu eini kur nori. Ka norejau pasakyti, laisva lietuva, laisvai rinkis ka nori. pernai as irgi norejau skiepytis, bet siemet nebenoriu jau.
O priezastis..? tik delto kad skiepai pinigus kainuoja ir kazkam uzhdirbti gerai leidzia ? ar dar kokia nors yra :roll: gal ir ash nebenoresiu skiepyti jeigu apshvies kasnors labai jau teisingai....
 #290174   vava
 21 Bir 2011 22:32
Tanius rašė:nežinau kiek tiesos, kad skiepai nuo gripo nesąmonė
Rasai belenka. Skiepai nuo gripo tai ir yra tas pats gripas tik labai lengva forma. O medikai teigia, kad persirges viena gripo forma (kad ir pacia lengviausia), igauni jai imuniteta. Aisku, 100 proc negali duot niekas. Juolab, gali taip atsitikt, kad prognozes nepasitvirtins ir i ta regiona, kur gyvena pasiskiepijes zmogus ateis kito gripo banga.
 #290184   Ignelis
 21 Bir 2011 22:59
Manau ta ir turejo omenyje Tanius... ;-) biologijoj jis keitas :-D esme ta kad gripas ziauriai greit mutuoja ir taip jo rushiu yra belekiek, kurios ir toliau keiciasi..., o su gauta nedidele viruso doze, organizmas imuniteta igauna tik tom keliom gripo atmainom ;-) kurias sutikti(nepandemijos atveju) yra tikimybe irgi labai labai nedidele... :) tad manau cia ir yra nesamone, nes daugeliu atveju gripas nera tokia pavojinga liga, kad moketi pinigus uzh skiepa kuris bus veiksmingas tik labai ishimtinais atvejais. kone puse tevu pazystamu kurie skiepijasi nuo tu gripu vistiek toliau serga, kiti neserga bet irgi nemanau kad todel jog pasiskiepyje. as praktishkai ishviso nesergu, nors nuo gripo niekad nesiskiepijes ir nesiskiepysiu. ;-) citrinos. vanduo. arbatos. geras maistas. skiepas nuo gripo nr 1 :gutgut
 #290185   Tanius
 21 Bir 2011 23:00
Ar, Vava, esi pilnai įsitikinęs? Kiek mano žiniom, dėl per didelio gripo atmainų kiekio, sukurti jam skiepų yra tiesiog neįmanoma, bėja rašyt, kad kitas rašo beleką, gan nemandagu ;-) Ką dar esu įdomų girdėjęs apie skiepus, sušaunamus vaikystėj, kad tai yra baisus reikalas, ale tautos genocidas dėl pinigų, žinau gydytojų kurie savo vaikam tik gimusiem išvengia tų skiepų, nes suvokia kas tas yra.. Kas dar įdomesnio, motina turėjo užsakovą, rusą, kuris specialei ieškojo žmonos, kuri nebūtų paskiepyta, kas dar, kad maitinis jis žada tik žaliu maistu, beveik termiškai neapdorotų, plius dar jis teigė, kad žmogui IŠVIS ale mėsos nereik valgyt, nes tp žmogaus organizmas nėra pritaikytas virškint mėsa, bet šitas faktas, bent jau aš manau yra nesąmonė :)
 #290192   vava
 21 Bir 2011 23:27
Tanius rašė:Ar, Vava, esi pilnai įsitikinęs?
kuom?
Tanius rašė:Kiek mano žiniom, dėl per didelio gripo atmainų kiekio, sukurti jam skiepų yra tiesiog neįmanoma, bėja rašyt, kad kitas rašo beleką, gan nemandagu ;-)
a tai gal tu perskaityk, ka pats parasei "nežinau kiek tiesos, kad skiepai nuo gripo nesąmonė, tai senai aišku", o paskui mokink mandagumo :)
Tanius rašė:Ką dar esu įdomų girdėjęs apie skiepus, sušaunamus vaikystėj, kad tai yra baisus reikalas, ale tautos genocidas dėl pinigų, žinau gydytojų kurie savo vaikam tik gimusiem išvengia tų skiepų, nes suvokia kas tas yra..
nu, o ka dar esi girdejes?? as pvz tokiu briedu nesu girdejes, nors mano aplinkoje nuo vaikystes iki dabar yra pilna gydytoju.
Tanius rašė:Kas dar įdomesnio, motina turėjo užsakovą, rusą, kuris specialei ieškojo žmonos, kuri nebūtų paskiepyta, kas dar, kad maitinis jis žada tik žaliu maistu, beveik termiškai neapdorotų, plius dar jis teigė, kad žmogui IŠVIS ale mėsos nereik valgyt, nes tp žmogaus organizmas nėra pritaikytas virškint mėsa, bet šitas faktas, bent jau aš manau yra nesąmonė :)
cia aisku neblogas personazas turet but, jam gal pas psichitra i eile uzsirasyt??
:)
 #290193   vava
 21 Bir 2011 23:34
Tadass rašė:mano mama yra medike ir faktas yra toks, kai dalino NEMOKAMAI visam personalui skiepus nuo kiauliu gripo, NE VIENAS daktaras nesiskiepijo. kazin ka tai galetu reiksti???
mano irgi medike :) ir ji nesiskiepijo, ir as nesiskiepijau. o kodel? o todel, kad tikiuosi, kad naudodamas naturalias priesvirusines priemones (panasias, kaip minejo Ignelis), as nepasigausiu tos gripo bacilos.
Tai vedinas tuo tikejimu visai nenoriu, kad i organizma butu suvarytas tas skiepas, kuris ir yra virusas ir kuri suleidus persirgciau lengva gripo forma
 #290194   Tadass
 21 Bir 2011 23:43
vava rašė: Tai vedinas tuo tikejimu visai nenoriu, kad i organizma butu suvarytas tas skiepas, kuris ir yra virusas ...
... bei visa puokste ivairiu medziagu, nuo kuriu galimos visai nekokios komplikacijos, ypac maziem vaikam (pvz. autizmas, ivairus nerviniai sutrikimai ir pan.)
 #290195   Tanius
 21 Bir 2011 23:45
Tanius rašė:Ar, Vava, esi pilnai įsitikinęs?
kuom?

Perskaičiau paskubom tavo žinutę, tai supratau, kad teigi, kad skiepai - super bet žiūrių, kad nesusišnekėjom
Tanius rašė:Kiek mano žiniom, dėl per didelio gripo atmainų kiekio, sukurti jam skiepų yra tiesiog neįmanoma, bėja rašyt, kad kitas rašo beleką, gan nemandagu ;-)
a tai gal tu perskaityk, ka pats parasei "nežinau kiek tiesos, kad skiepai nuo gripo nesąmonė, tai senai aišku", o paskui mokink mandagumo :)

Kas čia neįtiko? :shock: išvis čia nesuprantu, ką nori pabrėžt
Tanius rašė:Ką dar esu įdomų girdėjęs apie skiepus, sušaunamus vaikystėj, kad tai yra baisus reikalas, ale tautos genocidas dėl pinigų, žinau gydytojų kurie savo vaikam tik gimusiem išvengia tų skiepų, nes suvokia kas tas yra..
nu, o ka dar esi girdejes?? as pvz tokiu briedu nesu girdejes, nors mano aplinkoje nuo vaikystes iki dabar yra pilna gydytoju.

Taigi ne iš lempos šneku, sakau, ką pažįstama medikė sakė. Neteigiu, kad visi Lietuvos medikai taip daro, bet matyt visgi tokiu yr, gal ne tavo aplinkoj ;-)
Tanius rašė:Kas dar įdomesnio, motina turėjo užsakovą, rusą, kuris specialei ieškojo žmonos, kuri nebūtų paskiepyta, kas dar, kad maitinis jis žada tik žaliu maistu, beveik termiškai neapdorotų, plius dar jis teigė, kad žmogui IŠVIS ale mėsos nereik valgyt, nes tp žmogaus organizmas nėra pritaikytas virškint mėsa, bet šitas faktas, bent jau aš manau yra nesąmonė :)
cia aisku neblogas personazas turet but, jam gal pas psichitra i eile uzsirasyt??

Gal ir taip,. Bet su tokiu žmogum visada nenormaliai įdomu pabendraut, ir sveika galva, kritiškai pažiūrėt ką jis sako :)Beto iš dalies jo šnekose vistik yr teisybės :)
 #290253   Skumbrotas
 22 Bir 2011 11:19
Kaip tvirtina patyrę gydytojai nuo visų ligų galima išgydyt paskyrus 10 dienų bado dietą, kasdien pastatant po 3 klyzmas - paprastai jau 3-4'tą dieną ligonis pradeda tvirtint esąs sveikas, niekuo nesergąs, ir prašosi namo :!: :ruko
 #290270   SauliusM
 22 Bir 2011 12:14
Skumbrotas rašė:Kaip tvirtina patyrę gydytojai nuo visų ligų galima išgydyt paskyrus 10 dienų bado dietą, kasdien pastatant po 3 klyzmas - paprastai jau 3-4'tą dieną ligonis pradeda tvirtint esąs sveikas, niekuo nesergąs, ir prašosi namo :!: :ruko
as tai manau, kad kam taip zmones kankint? yra gi humaniskesniu metodu. pvz kulka i kakta greitai ir efektyviai 100% pagydo nuo visu ligu :roll:
 #290272   Skumbrotas
 22 Bir 2011 12:31
SauliusM rašė:
Skumbrotas rašė:Kaip tvirtina patyrę gydytojai nuo visų ligų galima išgydyt paskyrus 10 dienų bado dietą, kasdien pastatant po 3 klyzmas - paprastai jau 3-4'tą dieną ligonis pradeda tvirtint esąs sveikas, niekuo nesergąs, ir prašosi namo :!: :ruko
as tai manau, kad kam taip zmones kankint? yra gi humaniskesniu metodu. pvz kulka i kakta greitai ir efektyviai 100% pagydo nuo visu ligu :roll:
Nu demokratija pas mus, kiekvienas laisvas pasirinkt kaip gydytis :!: Šiaip jau besiskundžiantiems visokiom bėdom visad rekomendavau kreiptis į medžiotojus :ruko
Gal kokiais negalavimais skundies Sauliuk :?: Gal jau laikas humaniškai pasigydyt :?: :twisted:
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 144
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė