Tanius rašė:Ar, Vava, esi pilnai įsitikinęs?
kuom?
Perskaičiau paskubom tavo žinutę, tai supratau, kad teigi, kad skiepai - super bet žiūrių, kad nesusišnekėjom
Tanius rašė:Kiek mano žiniom, dėl per didelio gripo atmainų kiekio, sukurti jam skiepų yra tiesiog neįmanoma, bėja rašyt, kad kitas rašo beleką, gan nemandagu
a tai gal tu perskaityk, ka pats parasei "
nežinau kiek tiesos, kad skiepai nuo gripo nesąmonė, tai senai aišku", o paskui mokink mandagumo
Kas čia neįtiko?

išvis čia nesuprantu, ką nori pabrėžt
Tanius rašė:Ką dar esu įdomų girdėjęs apie skiepus, sušaunamus vaikystėj, kad tai yra baisus reikalas, ale tautos genocidas dėl pinigų, žinau gydytojų kurie savo vaikam tik gimusiem išvengia tų skiepų, nes suvokia kas tas yra..
nu, o ka dar esi girdejes?? as pvz tokiu briedu nesu girdejes, nors mano aplinkoje nuo vaikystes iki dabar yra pilna gydytoju.
Taigi ne iš lempos šneku, sakau, ką pažįstama medikė sakė. Neteigiu, kad visi Lietuvos medikai taip daro, bet matyt visgi tokiu yr, gal ne tavo aplinkoj
Tanius rašė:Kas dar įdomesnio, motina turėjo užsakovą, rusą, kuris specialei ieškojo žmonos, kuri nebūtų paskiepyta, kas dar, kad maitinis jis žada tik žaliu maistu, beveik termiškai neapdorotų, plius dar jis teigė, kad žmogui IŠVIS ale mėsos nereik valgyt, nes tp žmogaus organizmas nėra pritaikytas virškint mėsa, bet šitas faktas, bent jau aš manau yra nesąmonė

cia aisku neblogas personazas turet but, jam gal pas psichitra i eile uzsirasyt??
Gal ir taip,. Bet su tokiu žmogum visada nenormaliai įdomu pabendraut, ir sveika galva, kritiškai pažiūrėt ką jis sako

Beto iš dalies jo šnekose vistik yr teisybės