Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Apie viska... ir rimtai, ir nerimtai
 #598941   Sokratas
 14 Lap 2014 21:43
aš kai nerūkau, tfu... nežvejoju nuo ledo, tai man dalampė.... :lol:
 #598951   senelis
 14 Lap 2014 22:22
bobis rašė:nesimušk, čia tik pajuokavau...Geras tu žmogus, Kuzmičiau :gutgut
:-D nu *PYP* tikri rudnosiuko nuotykiai :-D ir is kur tokiu shiknalaiziu dar atsiranda :-D :-D :-D sorry, neistveriau :cool: :cool: Kuzmyciau,tavo vietoj virtualiai spirciau atpakalia koja tokiam i koja besitaikanciam ikasti dvarniaskai ;-)
 #598952   krioklis
 14 Lap 2014 22:24
bobis rašė:aš kai nerūkau, tfu... nežvejoju nuo ledo, tai man dalampė.... :lol:
Nepergyvenk, sugalvos kur ir tau ta liemene apmaut :tia-tau
 #598954   Sokratas
 14 Lap 2014 22:36
senelis rašė:
:-D nu *PYP* tikri rudnosiuko nuotykiai :-D ir is kur tokiu shiknalaiziu dar atsiranda :-D :-D :-D sorry, neistveriau :cool: :cool: Kuzmyciau,tavo vietoj virtualiai spirciau atpakalia koja tokiam i koja besitaikanciam ikasti dvarniaskai ;-)
oj oj oj...prabudai jau po myto...išpūtei tą smarvę alkoguoliaus jau, daiktaus visus susirankiojai prateriotus, kultūringas tu mianininke ? Matyt nelabai dar, svaigsta dar, skauda galvelė, kad pikts išlindai :lol:

sakai spirtum? na tai spirk... sau į nosį... ;uolrait
 #598980   vava
 14 Lap 2014 23:36
vyrai, o davaj neverskit skaityt jusu nesamoniu. Issiaiskinkit ramiai. Aciu
 #598982   senelis
 14 Lap 2014 23:43
bobis rašė:
oj oj oj...prabudai jau po myto...išpūtei tą smarvę alkoguoliaus jau, daiktaus visus susirankiojai prateriotus, kultūringas tu mianininke ? Matyt nelabai dar, svaigsta dar, skauda galvelė, kad pikts išlindai :lol:
Jo...aciu uz rupesti - viskas atsirado,tvaikas isgaravo ;uolrait piktumo kaip nebuta ;-) o ta ruda ruoziuka nuo barzdos tai nusivalyk - neestetiskai atrodo :'viau
 #598990   Sokratas
 15 Lap 2014 00:28
neblogas straipsniukas:

http://www.lrytas.lt/lietuvos-diena/akt ... 141850.htm

Ištraukėlė:

,,Štai į save pažiūriu – iš pradžių į Ukrainos įvykius buvau labai įsitraukęs. Bet jaučiu, kaip tai emociškai gęsta, tampa kasdienybe. Nebėra tokio emocinio atsako. Liūdna, bet nebėra.

– Ir Rusija tuo naudojasi.

– Žinoma. Kodėl siekiama, kad konfliktas būtų įšaldytas? Nesu politologas, nesamprotausiu, kokia strategija geresnė, kai prasideda tokie įvykiai: reaguoti staigiai, įsikišti jėga? Štai Krymas tyliai atsirado Rusijos rankose, ir Europa su tuo gyvena.

Mes juk tokiomis aplinkybėmis gyvenome, kai didžioji pasaulio dalis oficialiai nepripažino Baltijos šalių okupacijos, tačiau dėl to nieko nebuvo imtasi. Tokia adaptacija. Tik, kai prasidėjo Sąjūdis, situacija pasikeitė."
 #599071   Wytux
 15 Lap 2014 19:36
Jo,ir 'kietai' skaiciuoja -"Pirmą kartą užkuriant katilą sunaudoju 4-5 pliauskas, štai iš kur atsiranda tie trys litai, kuriuos kainuoja visas šildymo sezonas" :-D
 #599101   Skumbrotas
 16 Lap 2014 00:46
Užmuša vietoj tie žurnalistai su savo bukumu :lol: Pasirodo, jog grūdų nuvalymas, parvežimas, sandėliavimo patalpos įrengimas, pečiaus padarymas, jų amortizacija ir visa kita NIEKO NEKAINUOJA :!: Viskas iš šventos dvasios ir dievo meilės :lol:
Aš irgi veltui šildaus :!: :cig. Malkos iš savo miško darmai :!: Neskaitant visiškų smulkmenų - 6 sunkaus darbo dienų miške, 3 dienų malkų skaldymui, per 6 reisus nuvažiuti 600km sudeginto benzo, priekabos amortizacijos, malkinės įrengimo ir amortizacijos, pečiaus su jo amortizacija, ir visokių kitokių mieločių... :cig.
 #599108   Sokratas
 16 Lap 2014 08:23
Skumbrotas rašė:Užmuša vietoj tie žurnalistai su savo bukumu :lol: Pasirodo, jog grūdų nuvalymas, parvežimas, sandėliavimo patalpos įrengimas, pečiaus padarymas, jų amortizacija ir visa kita NIEKO NEKAINUOJA :!: Viskas iš šventos dvasios ir dievo meilės :lol:
Aš irgi veltui šildaus :!: :cig. Malkos iš savo miško darmai :!: Neskaitant visiškų smulkmenų - 6 sunkaus darbo dienų miške, 3 dienų malkų skaldymui, per 6 reisus nuvažiuti 600km sudeginto benzo, priekabos amortizacijos, malkinės įrengimo ir amortizacijos, pečiaus su jo amortizacija, ir visokių kitokių mieločių... :cig.
]
aišku, kad ne veltui šildais... bet vistiek tai yra žymiai pigiau, nei kad paskambintum ir užsisakytum atvežt jau suskaldytų malkų iš kokios nors firmos...

Na o žurnalistai ir lieka žurnalistais, pavadina straispsnį taip, kad jį skaitytų...esu pastebėjęs jau ne sykį, koks nors įdėtas straipsnis keistu pavadinimu, o kitą dieną pamatai, kad dar keistesns tas pavadinimas...matyt blogai skaitė, pervardino, kad labiau užkabintų :-D

Na o tame straipsnyje apie gudročių, yra ir tokie sakiniai:

„Vieni žmonės žvejoja, kiti – medžioja, treti skambina gitara, o aš bandau suvaldyti ugnį, išspausti iš jos kuo daugiau naudos. Šildymo katilai yra mano hobis, tikrasis pašaukimas“, - kalbėjo šeštąjį dešimtmetį perkopęs vyras. Jis patikino, kad tai gana brangus pomėgis, nes vienetinių įrenginių gamyba anaiptol nėra pigi.

Viena vertus atrodytų, kad pigaus namų šildymo idėjos įgyvendinimui reikia tiek nedaug – tik auginti apie 200 ha javų ir turėti nuosavą grūdų valomąją, tačiau kita vertus, tik pabendravęs su šio unikalaus kūrinio autoriumi supranti, kad ne viskas taip paprasta, kaip daugeliui gali pasirodyti.
 #599114   tukasG
 16 Lap 2014 09:05
[quote="Skumbrotas"]Aš irgi veltui šildaus :!: :cig. Malkos iš savo miško darmai :!:[/quote
Panašiai ir aš šildaus. Ir ne todėl, kad "veltui", o todėl, kad jei jau miško turiu, tai jį ir tvarkyt reikia, o aptvarkius lieka gan nemažai visokio menkaverčio medienos chlamo, kurio net ir norėdamas nelabai parduočiau, na nebent "čipsų" gamybai. Tad pats kūrenu tai ir miškas švaresnis, ir troboj šilta, ir Dievo dovana perniek nesupūva.
Panašiai ir su tomis grūdų atliekomis, ar menkaverčiais grūdais. Tarkim to mūsų kaimyno atvejis. Dirba žmogus didelius žemės plotus, prikulia kalnus grūdų, turi didžiulį grūdų sandėlį, kuriame taip ar taip kasmet atsiranda nemaža grūdų išvalų krūva, o ir aruodus šluojant visokių papelijusių, pakirmijusių grūdų likučių nemažas kiekis prisikuopia. Seniau tiesiog išveždavo kur pamiškėn "šernams", dabar sukūrena. Ir šiukšlių mažiau, ir troboj šilta.
O pigumas, tai kaip ir Bobis teisingai sako, pigiau nei gatavas malkas pirkt, bet aišku, kad ne veltui.
 #599130   Skumbrotas
 16 Lap 2014 12:12
tukasG rašė: Seniau tiesiog išveždavo kur pamiškėn "šernams", dabar sukūrena. Ir šiukšlių mažiau, ir troboj šilta.
Atsilikes ten jūsų kraštas, jei taip. Šitoj pusėj daug biokurą naudojančių katilinių, yra specialios autosisternos, paskambinus atvažiuoja ir susiurbia visokias pjūvenas, smulkintas šakas, smulkintas medžio atraižas, medžio dulkes iš ciklonų bunkerių ir pnš., ir dar pinigus sumoka. Vienintelė sąlyga - turet tų atliekų bent 10-15m3, kad apsimokėtu važiuot.
 #599152   Sokratas
 16 Lap 2014 16:33
tai kaip tik neatsilikęs, o eina su texnologijų pažanga. Taigi rašo TukasG: seniau išpildavo pamiškėj, dabar trobas apsišildo su atliekom...
 #599243   Sokratas
 17 Lap 2014 08:03
Stiprus ukrainietis... Net mums padėjęs ruskius išvaryt:

,, J.Dykyjus Lietuvoje ne šiaip svečias. 1991-aisiais, pats būdamas pirmo kurso studentas, jis atvyko į Lietuvą ir kartu su kitais jaunuoliais iš Ukrainos davė priesaiką Lietuvos valstybei ir gynė Aukščiausiosios Tarybos pastatą."

http://www.lrytas.lt/pasaulis/rytai-vak ... -kaina.htm
 #599952   Kuzmičius
 21 Lap 2014 23:46
senelis rašė:
Senelį,Ramasai - vis dar norisi išaugti iš šito smurtaujančio pasaulio. :/brazasista
  • 1
  • 145
  • 146
  • 147
  • 148
  • 149
  • 165
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė