aš kai nerūkau, tfu... nežvejoju nuo ledo, tai man dalampė.... 

Aš manau, kad Dievas, kurdamas žmogų, kažkur pervertino savo sugebėjimus. – O. Vaildas.
bobis rašė:nesimušk, čia tik pajuokavau...Geras tu žmogus, Kuzmičiau
Nepergyvenk, sugalvos kur ir tau ta liemene apmautbobis rašė:aš kai nerūkau, tfu... nežvejoju nuo ledo, tai man dalampė....
oj oj oj...prabudai jau po myto...išpūtei tą smarvę alkoguoliaus jau, daiktaus visus susirankiojai prateriotus, kultūringas tu mianininke ? Matyt nelabai dar, svaigsta dar, skauda galvelė, kad pikts išlindaisenelis rašė:bobis rašė:nesimušk, čia tik pajuokavau...Geras tu žmogus, Kuzmičiaunu *PYP* tikri rudnosiuko nuotykiai
ir is kur tokiu shiknalaiziu dar atsiranda
![]()
![]()
sorry, neistveriau
![]()
Kuzmyciau,tavo vietoj virtualiai spirciau atpakalia koja tokiam i koja besitaikanciam ikasti dvarniaskai
Jo...aciu uz rupesti - viskas atsirado,tvaikas isgaravobobis rašė:
oj oj oj...prabudai jau po myto...išpūtei tą smarvę alkoguoliaus jau, daiktaus visus susirankiojai prateriotus, kultūringas tu mianininke ? Matyt nelabai dar, svaigsta dar, skauda galvelė, kad pikts išlindai
]Skumbrotas rašė:Užmuša vietoj tie žurnalistai su savo bukumuPasirodo, jog grūdų nuvalymas, parvežimas, sandėliavimo patalpos įrengimas, pečiaus padarymas, jų amortizacija ir visa kita NIEKO NEKAINUOJA
Viskas iš šventos dvasios ir dievo meilės
![]()
Aš irgi veltui šildaus![]()
Malkos iš savo miško darmai
Neskaitant visiškų smulkmenų - 6 sunkaus darbo dienų miške, 3 dienų malkų skaldymui, per 6 reisus nuvažiuti 600km sudeginto benzo, priekabos amortizacijos, malkinės įrengimo ir amortizacijos, pečiaus su jo amortizacija, ir visokių kitokių mieločių...
Atsilikes ten jūsų kraštas, jei taip. Šitoj pusėj daug biokurą naudojančių katilinių, yra specialios autosisternos, paskambinus atvažiuoja ir susiurbia visokias pjūvenas, smulkintas šakas, smulkintas medžio atraižas, medžio dulkes iš ciklonų bunkerių ir pnš., ir dar pinigus sumoka. Vienintelė sąlyga - turet tų atliekų bent 10-15m3, kad apsimokėtu važiuot.tukasG rašė: Seniau tiesiog išveždavo kur pamiškėn "šernams", dabar sukūrena. Ir šiukšlių mažiau, ir troboj šilta.
Senelį,Ramasai - vis dar norisi išaugti iš šito smurtaujančio pasaulio.senelis rašė:bobis rašė:nesimušk, čia tik pajuokavau...Geras tu žmogus, Kuzmičiaunu *PYP* tikri rudnosiuko nuotykiai
ir is kur tokiu shiknalaiziu dar atsiranda
![]()
![]()
sorry, neistveriau
![]()
Kuzmyciau,tavo vietoj virtualiai spirciau atpakalia koja tokiam i koja besitaikanciam ikasti dvarniaskai
Kodel?