ar yra variantu sustabdyt priekinio stiklo skilima, ar pirkt nauja?
Lietuvos meškeriotojų sąjungos narys
nezinau apie koki taisyma kalbi, bet brolis taise zvaigzdute nedicka neseniai ~200 berods mokejo, tai, imho, nu i nafik toki taisyma tada geriau jau damest biski ir stikla persiklijuot...Slovak rašė:anksciau tipo trupuciuka igrezdavo, kad toliau neeitu.
Dabar gi kaz kaip juos taiso net skylusius, svarbu neuztempti
yra:vava rašė:ar yra variantu sustabdyt priekinio stiklo skilima, ar pirkt nauja?
Cia tik patyres meistrelis pasakys, ar grezt ar jau amen. Jei busi Kaune- galeisu duot koordinates vieno tokio supratlyvo taisuoklio.vava rašė:ar yra variantu sustabdyt priekinio stiklo skilima, ar pirkt nauja?
Duhina jus ten Wilnonashe, pernai savo bolido zvaigzde klijavau - 60 lituokliu ( didele tipo, TA nepraleido), tevui klijavo - 40,- , nes tipo mazyte.hipy rašė:.. taise zvaigzdute nedicka neseniai ~200 berods mokejo, ....
esu sau davęs žodį , nemirt, kol tau burnon neprimyšiupensininkas rašė:Eina nafik, o as galvojau jis pasikore ...
pries kelione pamaciau is plovyklos isvaziaves ir, kol suvazinejau, skilimas padidejo.Kairys rašė:Tokių kaip Vavos bent jau Vilniuje tikrai mažai, viena kita, visgi amerikoniška tojota.Per radiją vis tauzija "carglas remontas, carglas keitimas"
, įkyroka, bet įsimenanti reklama, gal šitie gali padėti. Žinoma, svarbu, koks skilimas, ar dar tik taškas, kur akmenukas kaukštelėjo, ar jau skilti pradėjo...
Vaidai, negi koks piktas vokietis įšovė ar lenkas?
As tai triochalom vadinu tuos, kurie pazado neistesi. O cia dar sau ... uzjauciau tave, domkrataiSokratas rašė:esu sau davęs žodį , nemirt, kol tau burnon neprimyšiupensininkas rašė:Eina nafik, o as galvojau jis pasikore ...
Garsai dingo,atsikracius 5eu?Vytenisnl rašė:Mano update`as dėl tų keistų garsų. Antras servisas žiūrėjo. Įsitikino, kad nesivaidena. ieškojo vienaip ir kitaip. Galiausiai pasakė, kad labai keistas gedimas ir 5 eurus paėmė..: -) Mistika.
Kuzmičius rašė:![]()
w - caravelem 2,5 tdi,kokie tepalai pilami į variklį?,nes vieni pila sintetika , o kiti pusiau sintetika.