Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Apie viska... ir rimtai, ir nerimtai
 #618494   vava
 14 Kov 2015 22:50
ar yra variantu sustabdyt priekinio stiklo skilima, ar pirkt nauja?
 #618497   hipy
 14 Kov 2015 22:53
ten tie variantai i loterija labai panasus, bet kai ir kaina kaip loterijos bilieto (kazkada ~20lt mokejau), tai galima ir pabandyt uzgrezt skylute...
 #618498   hipy
 14 Kov 2015 22:55
Slovak rašė:anksciau tipo trupuciuka igrezdavo, kad toliau neeitu.
Dabar gi kaz kaip juos taiso net skylusius, svarbu neuztempti
nezinau apie koki taisyma kalbi, bet brolis taise zvaigzdute nedicka neseniai ~200 berods mokejo, tai, imho, nu i nafik toki taisyma tada geriau jau damest biski ir stikla persiklijuot...
 #618507   Kairys
 15 Kov 2015 00:51
Tokių kaip Vavos bent jau Vilniuje tikrai mažai, viena kita, visgi amerikoniška tojota. ;-) Per radiją vis tauzija "carglas remontas, carglas keitimas" :-D , įkyroka, bet įsimenanti reklama, gal šitie gali padėti. Žinoma, svarbu, koks skilimas, ar dar tik taškas, kur akmenukas kaukštelėjo, ar jau skilti pradėjo...
Vaidai, negi koks piktas vokietis įšovė ar lenkas? :roll:
 #618513   Sokratas
 15 Kov 2015 07:24
vava rašė:ar yra variantu sustabdyt priekinio stiklo skilima, ar pirkt nauja?
yra:
Nueini pas dantistą ir sakai, padovanokit man atitarnavusį grąžtelį....Jie su mielu noru tą padarys, nes vistiek meta šiukšlinėn. Su tuom grąžteliu įgreši keli mm už skilimo, kad toliau skildamas, pataikytų į tą skylutę.
O jei norėsi užtaisyt viską kad skilimo nesimatytų, be meistrų neapsieisi, ir jei tas skilimas ilgas, tai sukainuoja brangiai, nes kainas skaičiuodavo nuo to, kiek cm įskilę.....
Bet užtaiso gerai, iš pirmo žvilgsnio žiūrint, akis neužkliūna, ko ir tereikia tex apžiūrai praeit....

Du ar tris stiklus esu taip taisę, ir buvo viskas ok. O kitą kart, atėjęs prie mašinos po nakties su šalna, ir norėdamas varyt pas meistrą tą skilimą sutvarkyt, teko skambint ir sutarimą atšaukt, nes iš 3 cm įskilimas buvo pailgėjęs iki metro su viršum...ir stiką teko keist, nes taisymas būt sukainavęs daugiau, nei pats stiklas su įklijavimu kartu sudėjus....
 #618529   Wytux
 15 Kov 2015 11:47
vava rašė:ar yra variantu sustabdyt priekinio stiklo skilima, ar pirkt nauja?
Cia tik patyres meistrelis pasakys, ar grezt ar jau amen. Jei busi Kaune- galeisu duot koordinates vieno tokio supratlyvo taisuoklio.
hipy rašė:.. taise zvaigzdute nedicka neseniai ~200 berods mokejo, ....
Duhina jus ten Wilnonashe, pernai savo bolido zvaigzde klijavau - 60 lituokliu ( didele tipo, TA nepraleido), tevui klijavo - 40,- , nes tipo mazyte.
 #618540   Sokratas
 15 Kov 2015 14:59
pensininkas rašė:Eina nafik, o as galvojau jis pasikore ...
esu sau davęs žodį , nemirt, kol tau burnon neprimyšiu :-D
 #618554   vava
 15 Kov 2015 17:08
Kairys rašė:Tokių kaip Vavos bent jau Vilniuje tikrai mažai, viena kita, visgi amerikoniška tojota. ;-) Per radiją vis tauzija "carglas remontas, carglas keitimas" :-D , įkyroka, bet įsimenanti reklama, gal šitie gali padėti. Žinoma, svarbu, koks skilimas, ar dar tik taškas, kur akmenukas kaukštelėjo, ar jau skilti pradėjo...
Vaidai, negi koks piktas vokietis įšovė ar lenkas? :roll:
pries kelione pamaciau is plovyklos isvaziaves ir, kol suvazinejau, skilimas padidejo.
o i carglas skambinau lygiai taip pat reklamos paveiktas. bet jie tik duzius tvsrko, o ne skilimus.
 #618555   Brisius
 15 Kov 2015 17:30
Esu kelis kartus "Evelkas" paslaugomis naudojasis, tai tikrai atliktu darbu kokybe patenkintas. Jie vilniuje lakunu g. yra. Gal jie kazkuo pagelbes
 #618583   pensininkas
 15 Kov 2015 20:02
Sokratas rašė:
pensininkas rašė:Eina nafik, o as galvojau jis pasikore ...
esu sau davęs žodį , nemirt, kol tau burnon neprimyšiu :-D
As tai triochalom vadinu tuos, kurie pazado neistesi. O cia dar sau ... uzjauciau tave, domkratai
 #618587   Vytenisnl
 15 Kov 2015 20:15
Mano update`as dėl tų keistų garsų. Antras servisas žiūrėjo. Įsitikino, kad nesivaidena. ieškojo vienaip ir kitaip. Galiausiai pasakė, kad labai keistas gedimas ir 5 eurus paėmė..: -) Mistika.
 #618902   Bratka
 17 Kov 2015 16:32
Vytenisnl rašė:Mano update`as dėl tų keistų garsų. Antras servisas žiūrėjo. Įsitikino, kad nesivaidena. ieškojo vienaip ir kitaip. Galiausiai pasakė, kad labai keistas gedimas ir 5 eurus paėmė..: -) Mistika.
Garsai dingo,atsikracius 5eu? :)
 #620559   Brisius
 30 Kov 2015 20:16
Kuzmičius rašė::/braj;
w - caravelem 2,5 tdi,kokie tepalai pilami į variklį?,nes vieni pila sintetika , o kiti pusiau sintetika.

As i toki varikli suliejas sintetika 5w-40 .
 #620580   krioklis
 30 Kov 2015 22:08
Gali ir mineralinius pylti, jei sirdis geidzia. Jei pinigu negaila pylk sintetika, jei gaila pusiau sintetika ar mineralinius. Jei variklis ryja stipriai tepalus irgi pusiau sintetika ar mineralinius.
 #620989   krioklis
 02 Bal 2015 17:40
Na zvejui gal ir vienodai kokie ten tepalai. Bet varikliui tai ne, jei musu skrandis megsta skanesni ir kokybiskesni maista valgyti, tai ir varikliui reik kokybiskesnio tepalo ;-var-var.
 #621847   Sokratas
 09 Bal 2015 15:54
Kokias padangas puikiai užsirekomendavusias iš savo patirties gal kas parekomenduotumėt, kad ir asfaltu, ir vieškeliu, ir per pievelę būt įmanoma normaliai pravažiuot...
Kiek Mažeikiuose pervažiavau visur, nėra man patinkančių....Visos asfaltinės, o jei kurios raštas jau ir patiktų, tai išmatavimai netinkami....

Man geriausiai būtų:

195/65/ R15

sueitų gal dar ir 205/ 60 iš bėdos...
 #621854   krioklis
 09 Bal 2015 17:04
Na dar ir kad ziemai, bei formules 1 trasai tiktu :grin: . Sokratas tokiu nebuna todel ir nerandi. Apsiskaiciuoji kur daugiausiai vazineji, tokias perki. O padangas reik rinktis ne pagal rasta, o pagal testus ar bent pagal gamintoja.
 #621856   Sokratas
 09 Bal 2015 17:17
Padanda, ne meškerė, , nepasikeisi kasdien kitokiu keliu važiuodamas....

Ir gamintojas svarbu, ir testai, ............... ir raštas svarbu, net labai...

Nusiperka žmogeliai naujas padangas, brangias geras, kaip jam sakė reklama.... tik paskum niekaip negali suprast, kodėl ant žolyno sustojęs, turi eit traktoriaus ieškot :)

Tai su kokiom pats važinėji, Krioklį? Žvejas gi esi...

Tik jei važiuoji su džipu, tai čia kitas reikalas, atsakymo nelaukiu... nes nežadu dar jo pirkti....
 #621882   Sokratas
 09 Bal 2015 19:43
pas Airį , manau, M+S...
Vasarą dilimas nebūna smarkus?
  • 1
  • 161
  • 162
  • 163
  • 164
  • 165
  • 178
  • VDS, VPS serveriai