Mano bus panasaus dydzio tik riebesnis biski
Kuom daze ir kaip dirba?

nesupratai,kaip darau. pirma issikerpu forma ir issilenkiu, prieki siektiek iskalu kaip blizgute, kad issigaubtu. tada issilieju formoje svina istates joje kilpute ir viela trisakiui. o poto lituoklio pagalba viska sujungiu. Lituoklis grino svino neislydo, nebent labai galingas. bet jei maisyti su lidmetaliu, tai isslyditi imanoma, beje marmiskes kaikurias taip darau. su lituokliu lydau lidmetali ir dedu svino. beto svinas nebetkoks tinka. is akumuliatoriu geriau nelyditi, nes daug slaku gaunasi, o ir siaip daug visokio brudo isgaruoja. As asmeniskai lydau su dujine lietlempe nedideliais kiekiais, tik tiek kiek reikia, naudoju svina nuo telefoninio kabeliu ( kur jo gauti nezinau, pats kazkada darbe radau gabala, tai man visam gyvenimui uzteksTheTomas rašė:Ir nori pasakyt, kad svina islydai lituokliu, nes rasai, kad forma suteiki lituoklio pagalba? Ir dar noriu pasitikslint ta prasme isikerpi is tos skardeles forma sulenki staciu kampo ir i vidu ilieji ta svina ir lituokliu jau formuoji veliau?
savas, jei nepaslaptis, is kokios koses liejei ir kur yra gauti.aciusavas rašė:Nieko blatno, bet lyginant su parduotuvinem kinietiskom - vizualinis efektas nenusakomas![]()
Taigi rase kad su spiningu gaudys- des ant gavakablioBratka rašė:Geriau butum paklauses ar nepamirso kabliuku iristi
Anokia paslaptisAiris rašė: savas, jei nepaslaptis, is kokios koses liejei ir kur yra gauti.aciu
na kai surisai, tai irgi pagalvojau,kad vienkartiniai. sparnus is celofaninio maiselio padariau, dugabaliukus suklijavau su superiu i vidu idejau plonos varines vielutes. vistiek viena per valanda surisu, tai bus galima daugiau prisigaminti. vat tik reiks dar pabandyt kuo mazesni padaryti. nes pas mus vasara tokiu dideliu nelabai maciau.Vegys rašė:Aš irgi ne muselininkas. Ale klausimas - ar šie lašalai ne vienkartiniai ? Iš ko sparnai ?
Vienzo, gaunas taip: po devyniu valandu tamsoje galima iziuret kur pamesti kabliai guli, bet kad tai pavadint svytejimu...looking4snow rašė: tai cia be proto ilgai. Visai dienai uztektu ziema.