Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #390308   Mike
 18 Lie 2012 07:28
Rapalas rašė:Gal kas galit rekomenduoti, kur galeciau rasti neperbrangiausiai moteriska striukyte neperslampama ir kvepuojancia? Gal is kazkur parsisiusti galima. Gal kas esat pirke.
Nežinau ar nebus per brangi, bet superinė.
http://www.cabelas.com/product/Clothing ... t103914180
Draugo mergiotė turi, o aš analogišką visą vyrišką komplektą (striukę ir kelnes) praeitą savaitę parsisiunčiau. Jau išbandžiau. Ir patogus, ir pasiūstas gan gražiai, ir tikrai neperlyjamas. O dar viską pasako Gore-tex.
 #390327   Rapalas
 18 Lie 2012 08:42
Cabelese zaiurejau as ir is medziokliniu zvejybiniu rubu, bet ten tas siuntimas durnas is ju, reikia ieskoti tarpininku.
 #390444   Tironas
 18 Lie 2012 13:31
brangoka? as prisikabinciau kad nemoteriska, bet tikrai 70 svaru nebrangoka uz normalis striuke.
 #390447   SauliusM
 18 Lie 2012 13:35
Tironas rašė:brangoka? as prisikabinciau kad nemoteriska, bet tikrai 70 svaru nebrangoka uz normalis striuke.
sutikciau su tokiu teiginiu. nes pigiau tai nebent kazka labai elementaraus nuo lietaus pavyks nupirkt bet nekvepuojancio. arba jei kvepuojancio, tai gana greitai perslampancio... as su tuo paciu vision classic dziaugiausi kol smarkiau vandens negavau ir tada paaiskejo, kad labai greit jinai perslampa...
 #390457   Rapalas
 18 Lie 2012 13:57
Nu as greys striuke pigiau nusipirkau ir kiek ten kvepuoja nezinau, bet kad nepraleidzia lietaus tai tikrai.
 #390460   SauliusM
 18 Lie 2012 14:01
Rapalas rašė:Nu as greys striuke pigiau nusipirkau ir kiek ten kvepuoja nezinau, bet kad nepraleidzia lietaus tai tikrai.
nu nebent kokia akcija jei uztaikai tai tada jo. as amerikoj irgi sugebejau columbia striuke per ispardavima uz 40 $ nugriaut tai pagal tuometini kursa gavos 100 Lt. bet nekasmet tokios sventes buna.
 #390467   Tadunce
 18 Lie 2012 14:08
Ir aš keeperiu visai patenkintas buvau iki rimto lietaus.
Dabar vectoro lauksiu grįžęs.

į kokius bridbačius dairytis iki 200lt? Kažko paprasto ekonomiško žiūrėt pradėsiu po truputi, gal Kalėdom pasidovanot ką reiks..
 #390470   Arvidys
 18 Lie 2012 14:22
Kaip dėl Solvkroken bridkelnių? Ar imanoma jas, kur nors Vilniuje rasti? Kokios būtų kainos?
 #390562   Tironas
 18 Lie 2012 18:55
SauliusM rašė:
Tironas rašė:brangoka? as prisikabinciau kad nemoteriska, bet tikrai 70 svaru nebrangoka uz normalis striuke.
sutikciau su tokiu teiginiu. nes pigiau tai nebent kazka labai elementaraus nuo lietaus pavyks nupirkt bet nekvepuojancio. arba jei kvepuojancio, tai gana greitai perslampancio... as su tuo paciu vision classic dziaugiausi kol smarkiau vandens negavau ir tada paaiskejo, kad labai greit jinai perslampa...
o ar as tau nesakiau??????????????
 #390565   Tironas
 18 Lie 2012 18:59
xebra. kokius 2-3 pirmus lietus laikys ir papti paprasciausia striuke. kol impregnantas nenusiplaus. ir tik paskui islenda visi trukumai ir privalumai. taigi realiai imant ivertinti striuke galima po pilno ir gan intensyvaus sezono, o gal net dvieju. nes turejau striuke kuri atlaike pirma lietu puikiai. paskui metus laiku tiesiog nepataikiau ant lietaus, o stai i viduri antro sezono gavau geros liuties ir kapiec, bomzam palikau.
ir seip, jei perkat savo moteriai, netaupykit labai, nu sumokekit tuos 200-300usd ir tures moteris lengva, patogia ir kveepuojancia ir patika ruba ilgam
 #390575   SauliusM
 18 Lie 2012 19:12
Tironas rašė: ir seip, jei perkat savo moteriai, netaupykit labai, nu sumokekit tuos 200-300usd ir tures moteris lengva, patogia ir kveepuojancia ir patika ruba ilgam
tiek daug gal net nereiks. as i Rovana nusivedziau, tai pati pasimatavo, issirinko, finale kazkoks Campus itiko uz berods 350 Lt. tai jau penkti metai tampo ir gerai jai yra. o ten sutaupysi koki stolnika internetu pirkdamas, bobai paskui nepatiks kokios vienos sagos spalva ar dar koks biesas apie kuri net nepamastytum ir pinigai i bala.
 #390714   vk
 19 Lie 2012 10:12
SauliusM rašė: , bobai paskui nepatiks kokios vienos sagos spalva ar dar koks biesas apie kuri net nepamastytum ir pinigai i bala.
Labai pritariu šiai frazei, jau keliskart taip užsiroviau. :-D
Antrus metus su žmona nešiojam vasarines (be pašiltinimo, su pamušalu iš tinklelio) kvėpuojančias Columbia striukes iš Omnitech audinio ir negalim atsidžiaugti. Kaip nekeista, ir žmonai ji labai prilipo, dažnai nešioja, net kai nėra lietaus tiesiog nuo vėjo apsaugoti ar šiaip kaip striukelę. Man irgi striukė labai patinka - patogi, gerai kvėpuoja, nė karto nepralijo, nors pastoviai žvejybose naudoju. Ant tiek gera, kad kita nauja goreteksinė striukė namuose guli net neišbandyta. :-D Beje, šias striukes pirkau amerikoj, kainavo kažkur apie 90 litų.
 #391356   Arvidys
 22 Lie 2012 13:56
SauliusM rašė:sutikciau su tokiu teiginiu. nes pigiau tai nebent kazka labai elementaraus nuo lietaus pavyks nupirkt bet nekvepuojancio. arba jei kvepuojancio, tai gana greitai perslampancio... as su tuo paciu vision classic dziaugiausi kol smarkiau vandens negavau ir tada paaiskejo, kad labai greit jinai perslampa...
Tadunce rašė:Ir aš keeperiu visai patenkintas buvau iki rimto lietaus.
Realiai pagalvojus tai kam tokie produktai kaip Keeper ir Clasic striukės yra kuriami aplamai? Ant popieriaus gauni kvepuojančią ir neperšlampamą striukę, o realiai negauni to visai. Ir priedo už visa tai susimoki 300+Lt. Gal susirodysiu kaip šykštuolis, bet man tai būtų gaila tiek pinigų išmest. Dabar tampau striukę iš "Second-hand" ir man dzin. Pasiklausius komentarų tai ji atlieka tas pačias fiukcijas kaip ir Clasic ar Keeper striukės. Gal kiek prasčiau kvepuoja bet realiai žvejyboi nelakstau ir problemų dėl to nėra. O kainavo ji man 30Lt. O viso šito mano rašymo tikslas būtų išsiaiškint kokia minimali kaina, kad gauti tikrai neperšlampamą ir kvėpuojančią striukę. Suprantu, kad negalima nustatyti visiems gamintojams tos pačios ribos. Tironai, kurią pats laidotum tarkim iš Vision nekalbant apie tas kurios jau perlipa 600? Gal kiti iš savo patirties gali pasidalinti kokie modeliukai tikrai atlaiko rimtą lietų?
 #391373   Tadunce
 22 Lie 2012 17:56
Tironas kažkada per PM rašant sakė, kad vectoras rimtai laiko lietų, bet gal tegu jis pats parašo ką rinktis..

Na, atgailėčiau tuos 600 ir ant kuros, sakykim, jei tikrai žinočiau, kad
1) atlaikys bet kurį lietų žvejyboje
2) nevaikščiosiu šlapia nugara
3) būtų spalva, kuri žuvims nesakytų "atsargiai - ateinu"
 #391377   Tadunce
 22 Lie 2012 19:17
Juokauju, Eugenijau.
Tiesiog man ta spalva nėra priimtina.
Čia asmeniškai :)

Geriau pasakyk ką pasimetusiam Arvydui :)
 #391378   PelkiuSenis
 22 Lie 2012 19:20
Mano PVC tipo bridbaciai po 4m pradejo leisti vandeni, bet nesimato skylutes, matyt mikro ilpysimai. Gal galit ka protingo pasiulyt uzklijavimui? :)
Mastau, kad gal be lopo, tiesiog kliju pritepliot ir gal bus gana tiem mikro iplysimams...
 #391379   andys
 22 Lie 2012 19:24
PelkiuSenis rašė:Mano PVC tipo bridbaciai po 4m pradejo leisti vandeni, bet nesimato skylutes, matyt mikro ilpysimai. Gal galit ka protingo pasiulyt uzklijavimui? :)
Mastau, kad gal be lopo, tiesiog kliju pritepliot ir gal bus gana tiem mikro iplysimams...
aquasure arba stormsure klijai tavo draugas.patepsi is isores ir kita diena gali varit drasiai.
 #391403   Tironas
 22 Lie 2012 21:22
Tadunce rašė:Juokauju, Eugenijau.
Tiesiog man ta spalva nėra priimtina.
Čia asmeniškai :)

Geriau pasakyk ką pasimetusiam Arvydui :)
as pats svajoju apie OPAS, maz ziauriai patinka pats modelis ir spalva, bet jos kazkodel negamina normalaus 3xl dydzio, vietojoe to padare XXL King.
Opas man spalva patinka, bet tokia jau turejau ( didziulis privalumas, kad nuotraukose sita spalva atrodo afigienai) o ir sitas modelis ( pats pasiuvimas) man nelabai.
abu sie modeliai padaryti is medziagos, kuri privalo atitikti tavo keliamus reikalavimus, o ir nusiskundimu kolkas neteko nugirst.

Vector, medziaga jau paparastesne, bet tavo reikalavimus vis dar atitinka. Kiek ilgai ji atitkas as negaliu pasakyt, bet per 3 metus kolkas niekas nei vienos negrazino del pralijimo ir niekas nieko neminejo. pats nenesioju,es man pasiuvimos jos nepatinka. taip vadinamas LOOSE FIT. biski apvalaina. manau spiningautojui gal tox variantas ir geresnis.

yra va ir mano skelbimas apie striuke, kurios medziaga labai gera, bet jos kisenes skirtos tik isismest lengvus dalykelius. nei telefono, nei masinos raktu ten nedeciau. kaip striuke tai puiki, jau 6 metus ja turiu.

parduodamas paskutinis mohikanas VISION THIN SKIN XXL striuke.
Japoniska ENTRAND DT 10000 medziaga.

Gerais laikais kainavo api 750lt. turiu paskutini egzemplioriu ir parduociau uz niekingus 450Lt
 #391408   Tadunce
 22 Lie 2012 21:35
nenoriu Tavo biznio gadinti, bet fabuose pavasarį perkant keeperį, matavausi thin skin. ~420-430 sakė kaina.
Aišku, gal ten kokia kitokia medžiaga, ar kas, nežinau, tiesiog taip buvo. Beje, dydis S buvo ir paskutinis vienetas buvo..

p.s. viršuj abu OPAS turėjo būt?
 #391440   Tironas
 23 Lie 2012 08:19
kaina ta pati, bet kaip pats ir sakei tai buvo S dydis :)

sory raudona yra KURA. sumaisiau
 #391449   arabas
 23 Lie 2012 09:07
Arvidys rašė: O viso šito mano rašymo tikslas būtų išsiaiškint kokia minimali kaina, kad gauti tikrai neperšlampamą ir kvėpuojančią striukę.
Prieš kelis metus nusipirkau pašiltintą kvėpuojančią striukę ir kelnes darbinių drabužių parduotuvėje. Pirmus du metus vandenį laikė ir kvėpavo :gutgut . Dabar jau po smarkesnio lietaus pradeda drėkti, bet kaip už tokius pinigus tai tikėtis stebuklo neverta. Visas reikalas man tada atsėjo 200 Lt ( 100 Lt striukė + 100 Lt kelnės). Vienu žodžiu - pigau grybo. :gutgut
 #391450   Tironas
 23 Lie 2012 09:10
kaip tau ta minimalia kaina pasakyt? jei gaudyti ispardavimus po visa interneta gali labai pigiai nusipirkt. jei imant normaliom mazmeninem kainom tai sakyciau 150-200 eur
 #391552   Arvidys
 23 Lie 2012 20:18
Ar as kažko nepagaunu ar kaina tik 5 doleriukai? :oops:
  • 1
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 148
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis