Tadunce rašė:Juokauju, Eugenijau.
Tiesiog man ta spalva nėra priimtina.
Čia asmeniškai
Geriau pasakyk ką pasimetusiam Arvydui

as pats svajoju apie OPAS, maz ziauriai patinka pats modelis ir spalva, bet jos kazkodel negamina normalaus 3xl dydzio, vietojoe to padare XXL King.
Opas man spalva patinka, bet tokia jau turejau ( didziulis privalumas, kad nuotraukose sita spalva atrodo afigienai) o ir sitas modelis ( pats pasiuvimas) man nelabai.
abu sie modeliai padaryti is medziagos, kuri privalo atitikti tavo keliamus reikalavimus, o ir nusiskundimu kolkas neteko nugirst.
Vector, medziaga jau paparastesne, bet tavo reikalavimus vis dar atitinka. Kiek ilgai ji atitkas as negaliu pasakyt, bet per 3 metus kolkas niekas nei vienos negrazino del pralijimo ir niekas nieko neminejo. pats nenesioju,es man pasiuvimos jos nepatinka. taip vadinamas LOOSE FIT. biski apvalaina. manau spiningautojui gal tox variantas ir geresnis.
yra va ir mano skelbimas apie striuke, kurios medziaga labai gera, bet jos kisenes skirtos tik isismest lengvus dalykelius. nei telefono, nei masinos raktu ten nedeciau. kaip striuke tai puiki, jau 6 metus ja turiu.
parduodamas paskutinis mohikanas VISION THIN SKIN XXL striuke.
Japoniska ENTRAND DT 10000 medziaga.
Gerais laikais kainavo api 750lt. turiu paskutini egzemplioriu ir parduociau uz niekingus 450Lt