Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #642093   sallek
 30 Spa 2015 09:26
Bildukas rašė:
Evaldas Z rašė:Pasigavau vabalu keleta :)
Tos laumzirgio lervos labai anatomiskai tiksliai atlietos :gutgut Gal net kokiam sapalui pasiulyt pabandysiu :roll:
Vabalai.jpg
Daugiau info cia : http://fishup.com.ua/shop/i1786
Kur cia radai gan skaniai atrodo ?
http://www.geraslaimikis.lt/?product_cat=fishup

man labai pasiteisino dragonfly - labai ivairia zuvi gali pagauti ir eseri ir sapalioka, net ir ziobris juo susiginde
 #642099   Jurginas
 30 Spa 2015 09:48
sallek rašė:
Bildukas rašė:
Evaldas Z rašė:Pasigavau vabalu keleta :)
Tos laumzirgio lervos labai anatomiskai tiksliai atlietos :gutgut Gal net kokiam sapalui pasiulyt pabandysiu :roll:
Vabalai.jpg
Daugiau info cia : http://fishup.com.ua/shop/i1786
Kur cia radai gan skaniai atrodo ?

man labai pasiteisino dragonfly - labai ivairia zuvi gali pagauti ir eseri ir sapalioka, net ir ziobris juo susiginde
Žiobris pikta žuvis - ir voblerį ir mepsą 3 nr griebia.
 #642140   lauris
 30 Spa 2015 15:10
Ovkas rašė:Turiu, nesugebu ant jo nieko pagauti
sallek rašė:

labai geras masaliukas , man irgi siemet pasiteisino lb , kaip ir kiti fishup ;-var-var.
 #647173   riciune69
 20 Gru 2015 20:56
lauris rašė:
Ovkas rašė:Turiu, nesugebu ant jo nieko pagauti
sallek rašė:

labai geras masaliukas , man irgi siemet pasiteisino lb , kaip ir kiti fishup ;-var-var.

O kokia sistema gaudot su tuo dragonfly masaliuku?
 #647205   sallek
 21 Gru 2015 09:37
O kokia sistema gaudot su tuo dragonfly masaliuku?[/quote]

Aš tai paprasčiausiai su "čeburaška" gaudau
 #652603   PelkiuSenis
 07 Vas 2016 20:38
Sveiki,
gal kas naudoja, bande Lucky John valgomas gumas Tioga skumbres skonio?
Ir siaip, kokios einamiausios spalvos eseriams, lydekoms is valgomu.
 #652623   Rolandas19
 07 Vas 2016 21:50
Man asmeniskai tiogos visos praktiskai einamos, tik pawasariui labiau balistos dirba. Cia eseriui.
 #652648   Mike
 08 Vas 2016 07:55
Nagoya shrimp.
 #653771   rusla02
 16 Vas 2016 18:45
Jurginas rašė:
PelkiuSenis rašė:Sveiki,
gal kas naudoja, bande Lucky John valgomas gumas Tioga skumbres skonio?
Ir siaip, kokios einamiausios spalvos eseriams, lydekoms is valgomu.
Ešeriui - tepalas ir dar kartą tepalas, lydekai - pofik.
Man raudona ir jos atspalviai ir dar karta raudona ir jos atspalviai. Po to dar balta su jos atspalviais, tepalas 3 vietoj. :grin:
 #653784   SKYLINE
 16 Vas 2016 20:18
Magic, purple plum, gold mirror...situ uztenka man per akis :-D o seip veikia visos spalvos.
 #653790   SKYLINE
 16 Vas 2016 20:42
Nu va kaip kur :) man tepalas nedirba taip kaip paminetos spalvos :) kiekvienam vandens telkiny skirtingai, reik visad megint paeksperimentuot.
 #653806   alkanas
 16 Vas 2016 21:35
tepalas no 1.
jei vien juo gaudai.
rozini reklamavo makaule, tas irgi no 1.
toliau no 1 nebematau prasmes vardint, tai cia eseriukui, o jei parasyciau savo nuomone apie pvz starkiu zukle gyliuose buciau sudegintas, o dar lydekos, nu tiek to, joms valgoma ar ne, jokios itakos, spalva irgi, jai svarbu tinkamai besivoiojantis masalas atakos zonoj be papiildu tokiu kaip pavadelis 1mm storio plieno troso.
eseriui jei gylyje daugiau blizgesio naudoju, starkis irgi, lydeka kaip rasiau nesvarbu bet kada ant bet ko, siaip teisingiausi manau tie kur sugeba konkreciai balai pagal vandeni, oro salygas, laikmeti ar zukles laika numatyt kibiausia, todel as gal bandyciau konkretint ne bombordava no1, o tamsu sviesu blizga ne, o kur dar agresija, na svajokit, tik prasau manes nebarkit
 #653809   tomola
 16 Vas 2016 21:40
Pastebejimas gaudant peternoster sistema su 1" tvirsteriukais. Praktiskai visuose ezeruose dirba violetine arba tepalo spalva. Gaudyta tiek skaidriam vandeni tiek tamsiam durpyno ezereli.
 #653818   Dspin
 16 Vas 2016 22:16
Man veikia labai skirtingai. Viskas priklauso nuo telkinio. Ezeruose dazniausiai visos rudokos ale tepalines. Km tepalas tikrai daug reciau issauna, dazniau salota ar pilki su blizgalais
 #653844   rusla02
 17 Vas 2016 08:54
Aš gaudau pagrinde upese. Tai mano išvardintos spalvos man ten ir dominuoja.
 #658347   DainiusM
 20 Kov 2016 18:40
Gal karts kas susiduret... Zodziu atsibodo maisiuku milijonas (reins, keitech ir kiti panausu urodai), sudejas i dezutes masalams gerokai vietos sutaupyciau ir keiciant masalus greiciau butu. Kad skirtingus gamintojus geriau nemaisyt ir kardinaliai skirtingas spalvas- viskas aisku. Domina ar gumiukai nesandariose pakuotese nekeicia savybiu? O jei keicia, tai per kiek mazdaug laiko? Gal pas ka yra patirtis tuo klausimu?
 #658360   MINDULE
 20 Kov 2016 19:11
Dainiau, kiek susidures, tai savybes keicia, tiesiog isdziusta ir sukieteja, jei pvz palieki per ziema. Del spalvu, tai kolkas pati bjauriausia (bet ir kibiausia) chartreuse (salotine/zalia) perdazo visas kitas spalvas jei kartu sudedi. Del laiko, tai dar labai daug priklauso nuo gamintojo ir pacio masalo dydzio... As jau geriau kankinuosi ir nebeekspermentuoju...
 #658363   DainiusM
 20 Kov 2016 19:34
Del dazymo aisku... velgi, panasiu atsplaviu tepalus galima maisyt be bedos. Vat ar kam nors isdziuvo/sutrupejo/sukietejo palikti neoriginalioje pakuoteje reinsai arba keitehai (sitie man aktualiausi, nes daugiausia turiu)?
Arba gal i tokio tipo sandarias dezes bandyt grust? Pagal logika sitokioj neturetu dziuti...
Paveikslėlis
  • 1
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 75
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė