Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #252193   vava
 28 Sau 2011 12:15
Xrapas rašė: O šiaip iš įdomesnių kotų "LŽ" esu matęs nebent porą kažkokių RYOBI, bet tie jokiu būdu ne UL !nea! .
maciau viena ar du. Bet ir kaina jau ne tokia, kad negalvodamas imtum. Ypac, kai nelabai reikia :)
 #252205   OMar
 28 Sau 2011 13:05
Ne reklama, bet siulau Graphiteleader.
 #252207   vava
 28 Sau 2011 13:10
manau, perkant graphitleader nuolaidos gali gaut tiek, kiek shimano catana kainuoja :)
 #252209   vk
 28 Sau 2011 13:13
OMar rašė:Ne reklama, bet siulau Graphiteleader.
Tai sakai, dovanų čekis iš Laikas Žvejoti tau apmokėjimui tiks? :-D

Tiesa, kokį kotelį - su įklijuota viršūnėle - iš savo parduotuvės parekomenduotum mikrodžiginimui? :)
 #252223   OMar
 28 Sau 2011 13:40
vk rašė:
OMar rašė:Ne reklama, bet siulau Graphiteleader.
Tai sakai, dovanų čekis iš Laikas Žvejoti tau apmokėjimui tiks? :-D

Tiesa, kokį kotelį - su įklijuota viršūnėle - iš savo parduotuvės parekomenduotum mikrodžiginimui? :)
Uppsss.. susimoviau :)
neperskaiciau pries tai keliu lapu :)

Kokio lygio??
 #252240   vk
 28 Sau 2011 14:40
OMar rašė: Kokio lygio??
Kol ledas dar storas galima pasidomėti visais lygiais. :) O ką, dar ir yra iš ko rinktis? :shock: :-D
 #252243   OMar
 28 Sau 2011 14:50
Finneza, Corto, jei pigiau - Calzante EX su raide "S" (solid), jei dar pigiau - Daiwa Megaforce, jei biski brangiau Q-Jigger, nors jis man i jigger nepanasus visai :)
 #268259   kementa
 29 Kov 2011 11:29
Spiningas DAM SUPER NATURAL UL http://www.zvejys.lt/market/index.php?d ... t_id=18978 kas galit pasakyt kiek jis turi ziedeliu nes is foto tai tik 6 matos kaip tai mazoka kaip UL manau, ir siaip gal kas turit toki kota? Kokie atsiliepimai? Galvoju toki isigyt kaip pradziai :lol: Taikinys butu eseriokai.
 #268310   Liveris
 29 Kov 2011 13:36
Na sitas DAM tik mikrojigui eseriukam ;) Virsunele, gan liauna, pradziai manau netgi per daug :)
 #268694   Satan
 30 Kov 2011 12:55
Sveiki,gal galit patart kokį ul kotelį už prieinamą kainą?
Noriu apie 2m ilgio ir lėtesnės akcijos,arba paraboliko,mėtyt visiškiem mikrobam. Sunkesniem dalykėliam turiu pora laitų su užmetimu iki 10g,bet jie džiginiai ir ilgoki-2,40 ir 2,70 m ilgio.

Iš tokių botagėlių čiupinėjau tik ,,tail and scale-river princes''.Visai patiko,buvo 1,80m ilgio,norėtūsi dar keliolikos cm,kad bent iki 2m,na bet visumoj paliko gerą įspūdį. Gal kas turit šį kotelį,kokie atsiliepimai?
Ačiū.
 #268732   Taacis
 30 Kov 2011 14:49
Satan rašė:Sveiki,gal galit patart kokį ul kotelį už prieinamą kainą?
Noriu apie 2m ilgio ir lėtesnės akcijos,arba paraboliko,mėtyt visiškiem mikrobam. Sunkesniem dalykėliam turiu pora laitų su užmetimu iki 10g,bet jie džiginiai ir ilgoki-2,40 ir 2,70 m ilgio.

Iš tokių botagėlių čiupinėjau tik ,,tail and scale-river princes''.Visai patiko,buvo 1,80m ilgio,norėtūsi dar keliolikos cm,kad bent iki 2m,na bet visumoj paliko gerą įspūdį. Gal kas turit šį kotelį,kokie atsiliepimai?
Ačiū.
Turiu toky (1,8m) kotelis labai padoriai meta visokius vobleriukus turbinkes. Ir padarytas sgrabnai. Bet guli pas mane nenaudojamas, bo mikrobams metyt ysigijau GLoomy IMX 6010, kury patiuningavau RECoil zhiedeliais- labai smagus kotukas.
Beje RiverPrincese planuoju parduoti, jeigu ka.
 #268734   Skumbrotas
 30 Kov 2011 14:50
Satan rašė:Iš tokių botagėlių čiupinėjau tik ,,tail and scale-river princes''.Visai patiko,buvo 1,80m ilgio,norėtūsi dar keliolikos cm,kad bent iki 2m,na bet visumoj paliko gerą įspūdį. Gal kas turit šį kotelį,kokie atsiliepimai?
Ačiū.
Turiu, 0-3g užmetimo, atsiliepimai geri, kartais pasiimu pasibovyt su visokiais žuveliokais mėtant ant 0,10 storio valo užkabintą žieminę avižėlę 1-1,5g su mikroguminuku ar silikoniniu matyliu. Užkibus 300g kuojai jau yra kas veikt kol "išlupi" :lol:
 #268872   OMar
 30 Kov 2011 21:06

Ačiū.
O Bellezza GLABS-602SXUL nenori paciupinet? iki 3 gramu ir valas 1-3lb. Nesu mates delikatesnio, jeigu rimtai.
 #268913   Satan
 31 Kov 2011 07:35
OMar rašė:

Ačiū.
O Bellezza GLABS-602SXUL nenori paciupinet? iki 3 gramu ir valas 1-3lb. Nesu mates delikatesnio, jeigu rimtai.
Tikrai norėčiau,BET studentui tarp dieninių paskaitų nėra kada ir kaip litų susiveikt,kepenų neparduodu,narkotikų nesinori stumdyt:D Gal kas padovanotų kotelį tokį?:D
 #269019   OMar
 31 Kov 2011 13:41
NU Tu cia lievai. Visi mes studentai buvom. As du aukstuosius baigiau dirbdamas. Ir niekada nestumdziau narkotiku :)

Taip kad davai nuo kompo ir nuo sofos ir imkis darbo, o ne ismaldos prasyk. Blin sunervinai. Jaunimas dabar. Tinginiu pantys.
 #269073   Satan
 31 Kov 2011 14:46
Pats tu tinginių pantis:D Man arba darbas,arba mokslai,sutarmozinau metus su ,,Darbas plius mokslai'',darban ėjau,pinigų buvo,mokslam nei laiko nei jėgų nebeliko.kitais metais teko stot kitur iš naujo. Sunervinai ir Tu mane. Visų pirma,aš parašiau kam man NĖRA KADA PO DIENINIŲ PASKAITŲ EIT DIRBT,įdomu kokie ten tavo du aukštieji ir kokios specialybės,kad laiko rasdavai...
 #269076   Jackfish
 31 Kov 2011 14:49
Pirmaji loomi is stipendiju nusipirkau :)
 #269082   OMar
 31 Kov 2011 14:59
Satan rašė:Pats tu tinginių pantis:D Man arba darbas,arba mokslai,sutarmozinau metus su ,,Darbas plius mokslai'',darban ėjau,pinigų buvo,mokslam nei laiko nei jėgų nebeliko.kitais metais teko stot kitur iš naujo. Sunervinai ir Tu mane. Visų pirma,aš parašiau kam man NĖRA KADA PO DIENINIŲ PASKAITŲ EIT DIRBT,įdomu kokie ten tavo du aukštieji ir kokios specialybės,kad laiko rasdavai...
Trys skyriai ir koridorius prie tuliko. Nieko. Kazkada atsiminsi situos grazius laikus kaip nerupestingus.

O darbo kitokio paieskok.
 #269135   Satan
 31 Kov 2011 17:01
Skumbrotas rašė:
Satan rašė:Iš tokių botagėlių čiupinėjau tik ,,tail and scale-river princes''.Visai patiko,buvo 1,80m ilgio,norėtūsi dar keliolikos cm,kad bent iki 2m,na bet visumoj paliko gerą įspūdį. Gal kas turit šį kotelį,kokie atsiliepimai?
Ačiū.
Turiu, 0-3g užmetimo, atsiliepimai geri, kartais pasiimu pasibovyt su visokiais žuveliokais mėtant ant 0,10 storio valo užkabintą žieminę avižėlę 1-1,5g su mikroguminuku ar silikoniniu matyliu. Užkibus kuojai jau yra kas veikt kol "išlupi" :lol:
Aš tikiu,tuo man ir patinka ul. Aš su savo salmo 0-10g ir 14 valu ant nulinukų esu išvanojes kelias neblogas lydekas tarp 1.5kg ir 2,3kg,lyginant su standartiniu spiningu lydekom,kaifas traukt neapsakomas,ta žuvis atrodo tokia galiūnė kad ohoho...nesinori net imt sunkaus spino poto...
 #269136   Satan
 31 Kov 2011 17:02
OMar,nelaikas ir nevieta čia ginčytis ar kažką kažkam įrodinėt,yra kaip yra. Ateis vasara,bus galima dalį algos skirti rimtam kotui,juolab,kad darbą vasarai turiu garantuotą ir su padoriu užmokesčiu:D
O dabar ramia sažine nusipirkisu tą river princes ir nematysiu sau vargo,šiandien čiupinėjau,patiko,nežinau kaip bus realiom sąlygom,bet manau kaip super lengvą spiningėlį jį ir pasiliksiu,ateitčiai planuoju Graphiteleader Bellezza GLABS-672UL-BB.
 #269138   DainiusM
 31 Kov 2011 17:05
Isivaizduok, kaip su XUL spiningu metanciu iki 2g ir 0,05 monofilamentu auksle trauktum...
 #269139   SauliusM
 31 Kov 2011 17:08
Satan rašė:...nesinori net imt sunkaus spino poto...
a cia jau kaip kam. man kaip tik sakyciau UL butent del tu priezasciu iki galo ir neprilimpa, nes tasytis uzknisa. ne kad pasiemei rimta kota ir "tempk ja cia..."
 #269142   OMar
 31 Kov 2011 17:33
Satan rašė:OMar,nelaikas ir nevieta čia ginčytis ar kažką kažkam įrodinėt,yra kaip yra. Ateis vasara,bus galima dalį algos skirti rimtam kotui,juolab,kad darbą vasarai turiu garantuotą ir su padoriu užmokesčiu:D
O dabar ramia sažine nusipirkisu tą river princes ir nematysiu sau vargo,šiandien čiupinėjau,patiko,nežinau kaip bus realiom sąlygom,bet manau kaip super lengvą spiningėlį jį ir pasiliksiu,ateitčiai planuoju Graphiteleader Bellezza GLABS-672UL-BB.
O del Bellezza ilgai nepatariu svarstyt, nes tai baigti gaminti modeliai, o ir sandeliai visam pasaulyje greitai tusteja...
 #269307   Satan
 31 Kov 2011 23:37
Gaila:( Su dideliu noru galėčiau įsigyt jį greitu metu,bet tektų kažką paaukot iš savo gitarinės aparatūros,irgi nepigus hobi.
Na bet iš pradžių norėtūsi bent rankose tokį palaikyt,gal žinai kokioj parduotuvėj Vilniuj galima tokį pakratryt?
 #269378   OMar
 01 Bal 2011 08:48
Vilniuj nezinau.

Druskininkuose zinau :)
 #269390   Satan
 01 Bal 2011 09:02
O,tai gal atsimeni kokioj gatvėj? Šiaip aš iš Varėnos,retkarčiais apsilankau Drs.
 #270911   suiluas1
 05 Bal 2011 15:57
vakar paemiau is OMar bellezza iki 3 gr tai nekantrauju dabar baloj pabandyt savaitgali
 #270973   HIPIS
 05 Bal 2011 19:51
Sveikinu..nesigailesi.. :gutgut
 #271002   suiluas1
 05 Bal 2011 20:47
net prie vandens nepabandes nesigailiu
 #272083   ansanas
 08 Bal 2011 23:14
Perskaiciau beveik visa ul tema ir vistiek nesupratau.. Jei as noriu pigaus ale ul spiningo kuri nauduociau eseriu-raudziu zuklej, mazomis sukremis,vobleriukais,turbinkem,nedideliais tvisteriais tai kokiais parametrais turetu spiningas pasizymet? Suprantu,jog jis turetu buti neklijuota virsune, o akcija kokia turi but? Fast ne fast.. kas tas fast? kaip ja nustatyt? Parabolikas ar neparabolikas,slangavotas ar ne.. ? Zodziu tarkim stoviu zukles prekiu parduotuvei pasiemu ale ul ir? Ka su juo daryt?kur ka lenkt ar dar ka daryt ,kad nustatyt tiks jis mano norimam zukles budui ir masalam. Ar ne? Zodziu busiu dekingas jei atsiras zmogus netingintis man isaiskint nuo A iki Z ko man reikia ir kaip man tai rast. Nes db visai pasimeciau.. Nes vieni raso, norejau slangavoto spiningo, bet nebuvo kiti raso buciau pirkes, bet buvo slangavoti visi... Tai taip ir nesupratau perskaites ul tema kas yra gerai,o kas blogai...
  • 1
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 172
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė