Uppsss.. susimoviauvk rašė:Tai sakai, dovanų čekis iš Laikas Žvejoti tau apmokėjimui tiks?OMar rašė:Ne reklama, bet siulau Graphiteleader.![]()
Tiesa, kokį kotelį - su įklijuota viršūnėle - iš savo parduotuvės parekomenduotum mikrodžiginimui?
Turiu toky (1,8m) kotelis labai padoriai meta visokius vobleriukus turbinkes. Ir padarytas sgrabnai. Bet guli pas mane nenaudojamas, bo mikrobams metyt ysigijau GLoomy IMX 6010, kury patiuningavau RECoil zhiedeliais- labai smagus kotukas.Satan rašė:Sveiki,gal galit patart kokį ul kotelį už prieinamą kainą?
Noriu apie 2m ilgio ir lėtesnės akcijos,arba paraboliko,mėtyt visiškiem mikrobam. Sunkesniem dalykėliam turiu pora laitų su užmetimu iki 10g,bet jie džiginiai ir ilgoki-2,40 ir 2,70 m ilgio.
Iš tokių botagėlių čiupinėjau tik ,,tail and scale-river princes''.Visai patiko,buvo 1,80m ilgio,norėtūsi dar keliolikos cm,kad bent iki 2m,na bet visumoj paliko gerą įspūdį. Gal kas turit šį kotelį,kokie atsiliepimai?
Ačiū.
Turiu, 0-3g užmetimo, atsiliepimai geri, kartais pasiimu pasibovyt su visokiais žuveliokais mėtant ant 0,10 storio valo užkabintą žieminę avižėlę 1-1,5g su mikroguminuku ar silikoniniu matyliu. Užkibus 300g kuojai jau yra kas veikt kol "išlupi"Satan rašė:Iš tokių botagėlių čiupinėjau tik ,,tail and scale-river princes''.Visai patiko,buvo 1,80m ilgio,norėtūsi dar keliolikos cm,kad bent iki 2m,na bet visumoj paliko gerą įspūdį. Gal kas turit šį kotelį,kokie atsiliepimai?
Ačiū.
O Bellezza GLABS-602SXUL nenori paciupinet? iki 3 gramu ir valas 1-3lb. Nesu mates delikatesnio, jeigu rimtai.Satan rašė:Sveiki,gal galit patart kokį ul kotelį už prieinamą kainą?
Noriu apie 2m ilgio ir lėtesnės akcijos,arba paraboliko,mėtyt visiškiem mikrobam. Sunkesniem dalykėliam turiu pora laitų su užmetimu iki 10g,bet jie džiginiai ir ilgoki-2,40 ir 2,70 m ilgio.
Iš tokių botagėlių čiupinėjau tik ,,tail and scale-river princes''.Visai patiko,buvo 1,80m ilgio,norėtūsi dar keliolikos cm,kad bent iki 2m,na bet visumoj paliko gerą įspūdį. Gal kas turit šį kotelį,kokie atsiliepimai?
Ačiū.
Tikrai norėčiau,BET studentui tarp dieninių paskaitų nėra kada ir kaip litų susiveikt,kepenų neparduodu,narkotikų nesinori stumdyt:D Gal kas padovanotų kotelį tokį?:DOMar rašė:O Bellezza GLABS-602SXUL nenori paciupinet? iki 3 gramu ir valas 1-3lb. Nesu mates delikatesnio, jeigu rimtai.Satan rašė:Sveiki,gal galit patart kokį ul kotelį už prieinamą kainą?
Ačiū.
Trys skyriai ir koridorius prie tuliko. Nieko. Kazkada atsiminsi situos grazius laikus kaip nerupestingus.Satan rašė:Pats tu tinginių pantis:D Man arba darbas,arba mokslai,sutarmozinau metus su ,,Darbas plius mokslai'',darban ėjau,pinigų buvo,mokslam nei laiko nei jėgų nebeliko.kitais metais teko stot kitur iš naujo. Sunervinai ir Tu mane. Visų pirma,aš parašiau kam man NĖRA KADA PO DIENINIŲ PASKAITŲ EIT DIRBT,įdomu kokie ten tavo du aukštieji ir kokios specialybės,kad laiko rasdavai...
Aš tikiu,tuo man ir patinka ul. Aš su savo salmo 0-10g ir 14 valu ant nulinukų esu išvanojes kelias neblogas lydekas tarp 1.5kg ir 2,3kg,lyginant su standartiniu spiningu lydekom,kaifas traukt neapsakomas,ta žuvis atrodo tokia galiūnė kad ohoho...nesinori net imt sunkaus spino poto...Skumbrotas rašė:Turiu, 0-3g užmetimo, atsiliepimai geri, kartais pasiimu pasibovyt su visokiais žuveliokais mėtant ant 0,10 storio valo užkabintą žieminę avižėlę 1-1,5g su mikroguminuku ar silikoniniu matyliu. Užkibus kuojai jau yra kas veikt kol "išlupi"Satan rašė:Iš tokių botagėlių čiupinėjau tik ,,tail and scale-river princes''.Visai patiko,buvo 1,80m ilgio,norėtūsi dar keliolikos cm,kad bent iki 2m,na bet visumoj paliko gerą įspūdį. Gal kas turit šį kotelį,kokie atsiliepimai?
Ačiū.
O del Bellezza ilgai nepatariu svarstyt, nes tai baigti gaminti modeliai, o ir sandeliai visam pasaulyje greitai tusteja...Satan rašė:OMar,nelaikas ir nevieta čia ginčytis ar kažką kažkam įrodinėt,yra kaip yra. Ateis vasara,bus galima dalį algos skirti rimtam kotui,juolab,kad darbą vasarai turiu garantuotą ir su padoriu užmokesčiu:D
O dabar ramia sažine nusipirkisu tą river princes ir nematysiu sau vargo,šiandien čiupinėjau,patiko,nežinau kaip bus realiom sąlygom,bet manau kaip super lengvą spiningėlį jį ir pasiliksiu,ateitčiai planuoju Graphiteleader Bellezza GLABS-672UL-BB.