visus cia radau:skridzas rašė:Gal pakomentuotum tuos filmius?Norėčiau ir aš peržiurėti kokie pavadynimai jai gali tikslsu,bandysiu atsysuti..
Tai daroma elementariai.Sumetami jauko gniuzulai, o poto daromas tikslus uzmetimas i ta vieta.Veliau visai paprasta.Yra toks prie kiekvienos rites ant korpuso liezuvelis-fiksatorius.Stai ir visa paslaptis.Mes pludininkai kada zvejojame savo malonumui su baloninemis ar matcho tipo meskeremis jaukiname ir zvejojame tokiu pat principu.Be fiksacijos gautusi nesamone-jaukas sau, masalas sau, o dabar idealuskridzas rašė:O kamšty kaip tu atsimeruoji kur ikritio karmuškė ir kur turi krysty rutulai?
Ežere žvejojant seriuosi ta pacia seryklele,ir ton pacion vieton.Po 1-mo metimo vala užviksuopju klipse,be baimes kad nutrauksiuIir taip kokius 7-8 kartus pametau seryklele,su greitai yranciu pasaru, kabliuku ner.O paskui dedu kita sistemele. Taip,užmest reikia moket,kad nenutrauktum valo.skridzas rašė:Man toks klausimas,ar žvejodami fideriu kas nors pradžioje naudojia didesnes "karmuškes"(šerikleles) kad prišerti vieta?Ar pastovai su ta pačia?
Nes kaškaip prekyboje specialai tokiu nemates esiu,čia kalba vyksta apie lengvesnes šeriklas,nes kurios su svoriu 40g man per sunkios yra,tiesiog manau reiktu turėty arba visai be svorio arba keli gramai kokie 5 ne daugau
trukeris rašė:Ežere žvejojant seriuosi ta pacia seryklele,ir ton pacion vieton.Po 1-mo metimo vala užviksuopju klipse,be baimes kad nutrauksiuIir taip kokius 7-8 kartus pametau seryklele,su greitai yranciu pasaru, kabliuku ner.O paskui dedu kita sistemele. Taip,užmest reikia moket,kad nenutrauktum valo.skridzas rašė:Man toks klausimas,ar žvejodami fideriu kas nors pradžioje naudojia didesnes "karmuškes"(šerikleles) kad prišerti vieta?Ar pastovai su ta pačia?
Nes kaškaip prekyboje specialai tokiu nemates esiu,čia kalba vyksta apie lengvesnes šeriklas,nes kurios su svoriu 40g man per sunkios yra,tiesiog manau reiktu turėty arba visai be svorio arba keli gramai kokie 5 ne daugau
Tu kalbejai apie feederi, o seryklos klausi 5-10gr.jsu jom tik su pikeriuku gaudyt.As taip suprantu,gal ir neteisus esu.Patarciau Viln.turguose pažiuret,kaskaip netikiu kad nerasi.skridzas rašė:Ne nereikės 2,tiesiog teks pasidaryty lengva kaarmuške didesne...ir su jiaa užteks 3-5 kartu ir bus galima pradėty žvejyba...Tiesa pas mus rynkoje labai skurdus pasirinkimas karmuškiu...mane domintu 5-10gramu,o yra minimum 15 gramu...Čia jau ketiems kotams...O man užtenka 5 gramu kad vyršunėlė suilenktuGal kas kur matėt vilniuje pla
tu karmuškiu pasirinbkima?
žinai,palek i pard. žiirmunuose, kur prie MacDonaldo.Nenoriu sumeluot ,atrodo kad ten maciau lengvu seryklu.O tas tavo lengvas feederis kiek užmetimo?Mano irgi lengvas iki 70gr.O turiu pikeriuka iki 25gr,bet jam seryklos nenaudoju,tik svarelius.skridzas rašė:pas mane lengvas fideris ir beje 30 mėtru be vargio mėtau...50mėtru biski suynkau taiklai pataikti ..Kaskaip supratau kad su olengvesnėm biski lengvaau taayklai mėtiti...
Jei ner gr.parasyta tai turi but Lb.ar dar kokia užmetimo info. Po musu diskusijos siandien nulekiau i kalvariju turg. Nusipirkau labai mažu ir lengvu serykleliu, jos tikrai tiks pikeriukui.skridzas rašė:Žinok nerašio pas mane iki kiek užmetymas,bet paagal vyršunes sprendžiant tai nebus daug...Mano nuomone iki 50gr.ne daugau :r
oll: