Ko cia nervuojies i galunele ziurim kai kibimas geras prasideda o kol nera megaujames gamta, kompanija ir alumi :D kas cia blogo?Skridžas rašė: Gerbiamai moderatoriai parašau pakeisti nika šio tipčiko i murzius ar donkininkas
Ko cia nervuojies i galunele ziurim kai kibimas geras prasideda o kol nera megaujames gamta, kompanija ir alumi :D kas cia blogo?Skridžas rašė: Gerbiamai moderatoriai parašau pakeisti nika šio tipčiko i murzius ar donkininkas
tai viskas palei situacija, kokia zuvi gaudai, kur gaudai ir kaip. kaip pvz.: nu niekada nesu girdejes, kad tas pacias vegeles gaudytu su viena meskere, gal tokiu ir yra...kalbant apie ta pati feederi (viska tu labai teisingai parasei), bet jei kibimo nera, tai kodel man neuzsimesti antros meskeres, ar su kitu masalu, ar toliau ar arciau. o jei zvejoji ne sroveje, gerai pasiseres, tai kam traukineti ta meskere kas pora minuciu ir ziureti ta masala, suprantu nesulaukus kibimo 10 ar daugiau minuciu, galima istraukti paziureti, gal apsinese kuom nors ar dar kas nors. bet tai vel zvejodamas savo zinomoje vietoje, zinai kas kaip yra ir su kiek meskeriu verta zvejoti...vyrgaz rašė:Prieš tris metus aš irgi taip galvojau, ne mažiau kaip dvi meškerės..Bet paskutiniu metu net mintis nekyla antrą meškerę traukti..Kol jauką susiruoši, pasijaukini, ir pagaliau po 5-10 šėryklų serijos užmetus su kirminiuku suskaičiuoji iki 5 ir..ir taip traukinėji..Jei nebirbina porą minučių- ištrauki, kirminą patikrini, vėl užmeti..Nu niekaip neišeitų su dviem tokiu rėžimu žvejoti..
![]()
kaip aš į protą atėjau, taip ir kiti, priešingai manantys su laiku ateis..
tavo antraste ziauri,visokiu buvau mates bet tokios dar ne :DRoBass rašė:tai viskas palei situacija, kokia zuvi gaudai, kur gaudai ir kaip. kaip pvz.: nu niekada nesu girdejes, kad tas pacias vegeles gaudytu su viena meskere, gal tokiu ir yra...kalbant apie ta pati feederi (viska tu labai teisingai parasei), bet jei kibimo nera, tai kodel man neuzsimesti antros meskeres, ar su kitu masalu, ar toliau ar arciau. o jei zvejoji ne sroveje, gerai pasiseres, tai kam traukineti ta meskere kas pora minuciu ir ziureti ta masala, suprantu nesulaukus kibimo 10 ar daugiau minuciu, galima istraukti paziureti, gal apsinese kuom nors ar dar kas nors. bet tai vel zvejodamas savo zinomoje vietoje, zinai kas kaip yra ir su kiek meskeriu verta zvejoti...vyrgaz rašė:Prieš tris metus aš irgi taip galvojau, ne mažiau kaip dvi meškerės..Bet paskutiniu metu net mintis nekyla antrą meškerę traukti..Kol jauką susiruoši, pasijaukini, ir pagaliau po 5-10 šėryklų serijos užmetus su kirminiuku suskaičiuoji iki 5 ir..ir taip traukinėji..Jei nebirbina porą minučių- ištrauki, kirminą patikrini, vėl užmeti..Nu niekaip neišeitų su dviem tokiu rėžimu žvejoti..
![]()
Matai Vyrgas, kai dubasinama sushara tai viskas ok, bet jei ant konors rimtesnio sedi tai ir dvi meskeres geraivyrgaz rašė:..Kol jauką susiruoši, pasijaukini, ir pagaliau po 5-10 šėryklų serijos užmetus su kirminiuku suskaičiuoji iki 5 ir..ir taip traukinėji....
tu cia apie ka?kas cia ziauru taip?Andrius0522 rašė:tavo antraste ziauri,visokiu buvau mates bet tokios dar ne :DRoBass rašė:tai viskas palei situacija, kokia zuvi gaudai, kur gaudai ir kaip. kaip pvz.: nu niekada nesu girdejes, kad tas pacias vegeles gaudytu su viena meskere, gal tokiu ir yra...kalbant apie ta pati feederi (viska tu labai teisingai parasei), bet jei kibimo nera, tai kodel man neuzsimesti antros meskeres, ar su kitu masalu, ar toliau ar arciau. o jei zvejoji ne sroveje, gerai pasiseres, tai kam traukineti ta meskere kas pora minuciu ir ziureti ta masala, suprantu nesulaukus kibimo 10 ar daugiau minuciu, galima istraukti paziureti, gal apsinese kuom nors ar dar kas nors. bet tai vel zvejodamas savo zinomoje vietoje, zinai kas kaip yra ir su kiek meskeriu verta zvejoti...vyrgaz rašė:Prieš tris metus aš irgi taip galvojau, ne mažiau kaip dvi meškerės..Bet paskutiniu metu net mintis nekyla antrą meškerę traukti..Kol jauką susiruoši, pasijaukini, ir pagaliau po 5-10 šėryklų serijos užmetus su kirminiuku suskaičiuoji iki 5 ir..ir taip traukinėji..Jei nebirbina porą minučių- ištrauki, kirminą patikrini, vėl užmeti..Nu niekaip neišeitų su dviem tokiu rėžimu žvejoti..
![]()
sutinku jos visiskai skirtingos, bet i ta tupiausia zvejyba, kaip tu sakai, visi vaziuoja kas galiTironas rašė:vegeliu zvejyba nieko bendro neturi su fyderiu. tai pati tupiausia zvejyba kokia tik gali buti ( kalbant apie legalius budus).
apie ka ir sakau, kokia zuvi gaudai, kur ir kaipWytux rašė:Matai Vyrgas, kai dubasinama sushara tai viskas ok, bet jei ant konors rimtesnio sedi tai ir dvi meskeres geraivyrgaz rašė:..Kol jauką susiruoši, pasijaukini, ir pagaliau po 5-10 šėryklų serijos užmetus su kirminiuku suskaičiuoji iki 5 ir..ir taip traukinėji....
hm, na tikrai nevisi vaziuoja. pasakyciau kokios kategorijos zvejai 100% suvaziuoja vegeliu gaudyt, bet paskui bus triuxmoRoBass rašė:sutinku jos visiskai skirtingos, bet i ta tupiausia zvejyba, kaip tu sakai, visi vaziuoja kas galiTironas rašė:vegeliu zvejyba nieko bendro neturi su fyderiu. tai pati tupiausia zvejyba kokia tik gali buti ( kalbant apie legalius budus).
gal per stipriai issireiskiau, taip nevisi, kitiems nepatinka, kiti neturi galimybes atvaziuoti is kito Lietuvos krasto...matau butum negraziai issireiskes apie tuos zvejus, kurie gaudo vegeles, bet ir butum neteisus...nesvarbu ar megejas ar profas zvejys, tikrai atvaziuos pagaudyti tos zuvies, jei yra galimybe, tai nereiskia, kad atvaziuo zvejys pazvejoti vegeliu ir poto nukris jo kaip gero zvejo statusas ir negalvos, kad tokie zmones kaip tu, galvos apie jiTironas rašė:hm, na tikrai nevisi vaziuoja. pasakyciau kokios kategorijos zvejai 100% suvaziuoja vegeliu gaudyt, bet paskui bus triuxmoRoBass rašė:sutinku jos visiskai skirtingos, bet i ta tupiausia zvejyba, kaip tu sakai, visi vaziuoja kas galiTironas rašė:vegeliu zvejyba nieko bendro neturi su fyderiu. tai pati tupiausia zvejyba kokia tik gali buti ( kalbant apie legalius budus).
Agis rašė:RoBasai, Andrius matyt mintyse Tavo parašą turėjo![]()
Ne visi į gyvenimą žiūri pro nedidelę humoro prizmę
zinai, pasilik Tu su savo nuomone, o as su savo, nera cia mums ko gincytis, o ir tema ne taTironas rašė:visai ne. man neidomu vegeliu zvejyba visai visai. beveik visiem mano draugam irgi neidomu. zvejyba kurioje rezultatai visiskai nepriklauso nuo zvejo o tik nuo kazkokiu atsitiktiniu aplinkybiu. vienzo labai klysti kad vaziuotu visis jei galetu.
Vaziuoja visi kas nori prilupti zuvies, puse ju net zvejais nepavadinsi.
jo, tas tai gerasshimano 26 rašė:jo,neidomi ta vegeliu zukle ir is kantrybes tik isveda daugiau nieko http://www.youtube.com/watch?v=Tn1SJc7CEWM :D
pats savo akim maciau kaip skridz naudoja signalizatorius zvejodamas fyderiaisSkridžas rašė:Gerbiamai moderatoriai parašau pakeisti nika šio tipčiko i murzius ar donkininkasFeedaristas rašė:Gal as toks tinginys kad su 3 feederiukais pasistatau juos ant signalizatoriu ir ramiai gurksnoju aluti :D
Kede tai tai kosmineSkridžas rašė:http://www.youtube.com/watch?v=t1H42NI4cdQ
Va čia tai komfortasBlin aš jau noriu tokios kėdes
Tik va senąja kur dėti
Čia kaip pažiūrėsi... Jei per dienas kokiu grūzčiku dirbi, ar tai kitokį sunkų fizinį darbą - tai jo, rybalkoj reik pailsėt, bet jei per dienas prie stalo ir kompo prakiurksai, tai rybalkoj nėr ko taukų ant subinės augint, reik pajudėt kiek galint daugiau...Skridžas rašė:http://www.youtube.com/watch?v=t1H42NI4cdQ
Va čia tai komfortasBlin aš jau noriu tokios kėdes
Tik va senąja kur dėti
Jei turi galimybe siustis is UK, ismegink sitas https://www.tackleuk.co.uk/#Drennan-Ova ... /sp/547900. Siemet atradau jas, superines, skrenda gerai, dugna srovej laiko neblogai, ir pasaras momentaliai issiplauna, kyla i virsu taip pat tvarkingai, o kaina kaip pas mus pardavinejamo sirpatreboSkridžas rašė:Išbandžiau karmuškes http://www.anglersmail.co.uk/wp-content ... M-Cage.jpg čia atsieit upeinės jos, turiu 60,70 ir 45 gramu tik tos 60 sveria išteisu 54 o 45 gramu sveria 50![]()
Stovi neblogai kad kiltu viršun tai labai ten nekila plokščias švinas neleidžia o šeip labai estetiškos,tiesa jau padovanojau upiu tėvui 2 tokias