poligone nuo 13:30 iki 17:30 as 100 kolegos 67 ir 48 

o ka cia pasakot. ekete ishsigrezes stengiuosi svariai aplinkui apsivalyti ir man niekas uz nieko nesikabina. o kita meskeryte tai spiningelis su ritele ant stovelioAiris rašė:tai papaskok, kaip tu prisitraukes 8 metrus skaidraus 0.16 valo, paskui ji sugebi sukisti atgal i ekete...Ignelis rašė:...naudojami svoriai proporcingi valo storiui. as plonu valu (0,14/0,16) megejas. tai man uncijos per akis
mazochizmas
dedi normalu,kad ir 0.3,jurini, ryskiai zalia arba karpini juoda vala ir vargo nematai. nei painiojasi ir galima stipriau trukteleti,jeigu uz leduko uzsikabina, bet uztat matosi ant ledo be problemu, o salotinis dar ir nakti gerai matosi
Nu tai tau su tokiais valais sekasi. As jau dvi 0,18 nutraukiau ties sistemos karabino mazgu. Viena - pats nesupratau kaip, o kita - kai kazkas rimto sedo pakirtimo momentu. Po ilgo sargio virpejimo staigiai ir stipriai nulinko visa meskeres galune, o as priprates prie stintu pakirtinejimo, lupau kaip priklauso... pajutau tik, kad kazkas i padanga panasaus is svorio ir pokst...Ignelis rašė: jauti ar uzkibo, ir kiek zuveliu uzkibo, pleksniukas paemes ar stinta..siemet dar nevienos stintines sistemeles nenutraukiau.
cia kas tau bespredielas? kad GA tikrina leidimus?marenas rašė:gyrdiejau,liktai rytoi ablava bus,ziuries ar kabes islipimui turi,ir bilietus.na aisku musu tai nelecia,mes kaip profai tai viska tai turim,bet tie kas vienasiki lipa per metus ant ledo,kiti pabandyt,taurios zuvies pasigaut,buteliuka isgert,tradiciskai,tai bus skaudzei,gyrdiejau uz stinta po 5lt,ir dar80lt uz bilieta.reik bendradarbiams skambint,kad parai nusipirktu,zada sekmadieni liekt. gerai pelno pavarys. gaus koks zmogelis 500lt baudos,kaip uz lasi,ir eis kriogdamas.tikiosi nebus tokiu bespredielu.
Matai , skirtumas tame , kad zemkase darbuosis siauriausioje mariu vietoje. Niekas nesako , kad gilinimas blogai ir duok dieve , kad ne mano o tavo zodziai dievui į ausimarijus* rašė:visą laiką randama priežasčių kodėl žuvys nekimba. pamenu anksčiau dar žemkasę kaltino daugelis kelis metus, kai stinta nekibo, mol ji triukšmauja ir atbaido stintas eiti į mares, bet, kai pradėjo kibti , o ta žemkasė šalia veikė, kažkaip jau niekam nebeįdomu patapo. tas pats, kaip jau praeitais metais ,kai gilino pavasari, tai vanduo balkšvas marėse buvo. kai nekibo , žinoma visi tai ir kaltino, kai kibti ir tokiam gerai pradėjo žuvys, niekam jau vėl nebeįdomu . aš tai tik džiaugiuosi, kad gilinimai vyksta ir tikiuosi vis daugiau vandens iš jūros marėse dėl to išgilinimo, nes bus manau daug įdomiau žvejoti.
Aš laikau ant kaklo pasikabinęs ir užsikišu po kombinezono kelnėm ties krūtine, kai žvejoju, kai einu, nėra jokių problemų išsitraukt ir tegu jis maskatuojasi, nemaišo.savas rašė: ant kaklo pakabintu, stintu tikrai nepagaudysi...