inco` rašė:pensininkas rašė:su echolotu plaukem, lydeku yra, ypac slaituose laikosi. .
Geros zinios

Valtis yra, o gal pasakysit ir ka siulyt daugiau tenais lydekoms? Metala, guma ar medi? Nes mano pirmas kartas tam ezere bus tai butu idomu suzinot ka jos megsta ten

Gyliai nedideli ten tai vobleriai turbut ne pats geriausias pasirinkimas butu

Karvio ezere spiningauti pradejau tik pernai pavasary,, pirmos dvi zukles buvo visiskai tuscios... Nekibo niekur ir ant nieko

nors visas pakrantes isplaukiojau.... Trecioje zukleje, nusprendziau ieskoti lydeku siek tiek giliau,, ir visai pasiteisino,, anksciau buvau prates tiek pavasary tiek rudeny apmetyti priekrantes zonas kur gylis iki 2 m... O takart,, kadangi dar nelabai moekjau "nutvicint" voblerio iki 4 - 5 m gylio,, tai pasirinkau paprasta guminuka ir sokdinau dugnu, kazkaip isivaizdavau kad toj vietoj slaitas ir pagavau tris kilogramines lydekas,, pora kartu neuzkirtau ir pora peiliuku paleidau... Visas veiksmas vyko kaip ir sakiau 4-5 metru gylyje... Praita rudeni,tokiam gylyje, bet jau tvicinguojant,, vel pagavau pora lydeku,, viena netoli kilo,, kita gerokai virs dvieju...... Kadangi masalus daznai keiciu,, tai tikrai nepasakyciau kuris ten geriausias... Nezinau ar tai tik atsitiktinumas,, bet is keturiu zukliu,, dvejose pagavau gaudydamas kur kas giliau nei buvau prates..