Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
 #324500   gelmės
 05 Gru 2011 08:37
Man tai nedašunta, kaip galima pasakyti tokio tvenkinėlio pavadinimą. Dabar tik pasvajoti teks apie starkius.
Suprantu, kai telkinys yra didelis, o čia... :superšokas
 #324501   Agis
 05 Gru 2011 08:39
Kazkoks užsibadėjęs visai, be vidurių, tuščiu pilvu :roll: negi anas nesimaitino visai, kad pilvas iki stuburo nusispaudžia padėjus ant delno.

Gelmiau, aš manau, jog molainiai tik dėl fono :-D
 #325694   tidass
 09 Gru 2011 12:52
Agi, starkis buvo neblogai imites(3 mazos zuvytes), ikru nemazai turejo, susispaude, nes juk 2.5kg spaude.. :grin: ir siaip, laikydamas fotosesijai didesnes zuvis, taip megstu jas laikyti, atrodo kiek ispudingiau, kad tiesiog susispaudzia nuo savo svorio :) buciau idejes keleta savo trofeju, sugautu symet, bet neber tos temos, kurioj itikciau :grin: gal ir geriau, ramiau gyvensim.
o del molainiu as labai drasiai kalbu, kad jis pagautas ten, galit vietiniu paklausinet, papasakos kad yra, tik pasakys, kad vienas kitas.. :/braj; galiu pasakyti tai, kad ten ju toks ispudis kad niekad tikslingai negaudo.
Fiskius, taip, juos gaudem rudens pabaigoje ;uolrait sis metu laikas patinka tuo, kad sukrenta zoles, ir galima daugiau ploto apzvejoti nei vasara apzelusiuose tvenkiniuose. kaip keista, starkis laikosi ant dumblino dungo prie krentanciu zoliu, atitole nuo krantu gerokai. :!:
 #327377   TailDancer
 18 Gru 2011 17:05
Šiandien truputį su tėvuku buvom iki Liberiškio palėkę. Praėjom beveik per visą užtvanką ir nei barkšt, bet nors vienam šiūmečiui lydekiukui gyvybę išgelbėjau, buvo įlindęs prie kranto į celofaninį maišelį nuo batono. Nesuprantu kaip jis taip sugebėjo :-D
 #329329   atomaxas
 30 Gru 2011 12:00
Agis rašė:Kazkoks užsibadėjęs visai, be vidurių, tuščiu pilvu :roll: negi anas nesimaitino visai, kad pilvas iki stuburo nusispaudžia padėjus ant delno.

Gelmiau, aš manau, jog molainiai tik dėl fono :-D
Pritariu kad ne Molainiuose. Juk, kas gi varo su baltais batukais i zvejyba :) :) :)
 #329840   tidass
 02 Sau 2012 20:17
Gaila kad negalima virsutines zinutes redaguoti, nes pirma syki paskaicius, ir neturejus laiko, tegalejau tik zvenga "numesti", taciau dabar galiu isdestyti savo mintis ;-read!
Visu pirma, siame forume uzdrausta kalbeti apie povandenine medziokle, kaip kad mineti veltui dievo varda kasdieniniame gyvenime.. :) tik ji veltui paminejus, dauguma zveju taip nesinervina.. '''bum todel manyciau rodyti nuoroda, apie povandenine zukle kaip siuo atveju nelabai galima, nebent sio forumo vyriausybe turi teise nusizengti savo paciu, ir forumieciu ismastytomis taisyklemis.. :[anuol
Jeigu nori Agi, galiu ikelti sios vasaros laimikius, uz kuriuos nebutu geda pasirodyti kad ir siame forume, ir irodyti daugmaz, kad jie yra sumedzioti leistinoje vietoje, leistinu laiku. As tai irodanciu nuotrauku turiu! galiu ir prisegti foto savo povandenines zukles leidimo, kuri gaunu i privacius ezerus, is kuriu ir sumedzioju didziaja dali zuvies. Nes kam cia dabar veltui reklamuoti kitas svetaines, kaip suprantu mano reputacijos gadinimo tikslais.
Esme yra ta, kad nepropoguoju nelegalios zukles, nei gyvenime, nei internete, nenusizengiu istatymams kiekiuose, medziokles paros laike, vietose ir t.t. o kad pagauti zuvi naudoju kitoki buda, negu jus, tai mano reikalas. As i sia zukle investavau daug pinigu, daug darbo, nervu, ypac daug laiko, todel rankose atitinkamai ir dideja laimikiai! uz tokia pat suma, susipirkes pvz velkiavimo iranga, manau laimikiai butu panasaus dydzio, gal net ir didesni, mano zukles budui pliusas tas, kad laimikiai ne tik plesrus.
 #329862   TailDancer
 02 Sau 2012 20:59
tidass rašė: Esme yra ta, kad nepropoguoju nelegalios zukles, nei gyvenime, nei internete, nenusizengiu istatymams kiekiuose, medziokles paros laike, vietose ir t.t.
Norėčiau Tidai tavęs paklausti, ar hunter.lt forume, temos apie povandeninę medžioklę 6 puslapio apačioje esančioje nuotraukoje su karšiais kartais nėra pažeistos taisyklės dėl žuvies kiekio? :/braj;
 #329867   Agis
 02 Sau 2012 21:10
Aš nieko neturiu nei prieš Tavo žūklę, nei prieš Tavo laimikius.Aš tik išreiškiau savo abejones dėl laimikių sugavimo taktikos ir vietos, nes vienur jie šaudomi, kitur gaudomi ant kruopų, todėl ir skaitau , kad reikia laiks nuo laiko informuoti forumiečius, kad gal būt nebūtų mulkinami.
Tavo atveju mano veiksmai būtų tokie patys, nesvarbu kokia mano padėtis būtų forume.Mano manymu yra juokinga viena subine dvi kėdes užsėsti, todėl ir juokingas noras pasipuokuoti laimikiu, kuris kažkaip keistai atrodo tarp kitų, platinamų viešoje erdvėje.
Man nereikia Tavo įrodinėjimų, jeigu kas norės patikėti, tas ir paprašys.
Forumo taisyklės draudžia dėti nuorodas tik į Lietuvos įstatymais draudžiamų veikų puslapius, taigi aš nenusižengiau tomis, kaip tamsta vadinate, forumiečių išmastytomis taisyklėmis.
Forume "Povandeninė žūklė" gyvavo tol, kol nariams nusibodo žiūrėti į išvirtusius vidurius ir atlikus balsavimą buvo nutarta tokios temos atsisakyti, taigi tema buvo ne uždrausta, o panaikinta, kaip netinkama vyraujančiai nuomonei.
 #329872   tidass
 02 Sau 2012 21:38
TailDancer rašė:
tidass rašė: Esme yra ta, kad nepropoguoju nelegalios zukles, nei gyvenime, nei internete, nenusizengiu istatymams kiekiuose, medziokles paros laike, vietose ir t.t.
Norėčiau Tidai tavęs paklausti, ar hunter.lt forume, temos apie povandeninę medžioklę 6 puslapio apačioje esančioje nuotraukoje su karšiais kartais nėra pažeistos taisyklės dėl žuvies kiekio? :/braj;
tadien, kaip beveik visada, medziojau ne vienas, ir laimikiai sudeti ne mano vieno, tiksliau tai ka nusoviau, ir laikiau rankoje. Po medziokles dazniausiai mane pasitinka ezero nuomininkai, kad gautu informacija, kur sumesti bucai, tinklai ir kitas biesas, jie mato ka issinesu is vandens. ;-) tame forume niekam sis klausimas neiskylo, todel nereikejo aiskintis, siunciant nuotrauka su antru medziotoju.

Agi,
;uolrait supratau ka norejai pasakyti, kita syki pazadu, jeigu desiu neiprastus laimikius, pasistenksiu, kad butu fiksuota visa zukle nuo pradzios, ir ikelta i fotoreportazu tema.
O del "Povandenine zukle" temos gal nereikejo taip paimti ir uzdrausti, o tiesiog nustatyti grieztus estetikos kriterijus. Vistiek buvo atsirade zmoniu, kurie tuo domejosi, juk kitu forumieciu niekas per prievarta neversdavo ziureti anos temos. :? kaip pavyzdys hunter.lt forume ideti graziai pateikti laimikiai.. ;-) na, kad jau nusprendet tai nusprendet, tik isdesciau savo nuomone.
 #329879   Vegys
 02 Sau 2012 22:00
tidass rašė:O del "Povandenine zukle" temos gal nereikejo taip paimti ir uzdrausti
Vyko balsavimas. Pameni ? Dauguma balsuojančių nubalsavo prieš povandeninę medžioklę. Kam dabar vėl iš naujo apie tai kalbėt ??? Ar balsavimus kas dieną turim rengt ?
 #329907   tidass
 02 Sau 2012 22:35
Vegys, ne, nereikalauju to. Viskas ok! :) nemaciau to balsavimo, mano beda. o buvo klausimai du - ar uzdrausti, ar ne? o kitu variantu nesiulet turbut? nezinau to tikrai, nedalyvavau balsavyme, neskaiciau jo salygu, todel vel kartoju, kad as turbut neteisus. '''bum
o Taildancer,
Paziurek po kiek laiko parasiau atsakyma, gal tik po keliu temu :) todel tikrai nelaiku paskaiciau ta klausima. Na nebent gali itarti, kad specialiai ta klausima praleidau ir neatsakiau, taciau negi sunku parasyti, kad medziojom dviese, ir ikelti kolega su tais paciais laimikiais? :roll: nelabai seku ana foruma. ;-)
 #330855   atomaxas
 05 Sau 2012 18:25
Sveiki, gal kas žino kiek kainuos žvejo bilietas Panevėžio apylinkėse, kur išnuomota Panevežio MŽD?
 #343190   TailDancer
 19 Vas 2012 17:19
4 dienos praleistos ant ledo. Tryniausi aplink Naujamiesti. Labo užtvankoje veiksmo yra, tik tiek, kad žuvys visai nedidukės, pagrinde degtukiniai ešeriukai su pūgžliukais, bei viena, kita kuojūkštė. Ant Nevėžio net neapsimoka lipti, labai daug properšų, nesuprasi, kur ledas pusė metro, kur vos 5cm. Patikrinau kelis žinomus užutekius, bet tuščiai, nenorėjo niekas imti mano matylio, o krokodilo ir neturėjau. Vietiniai karjeriukai irgi nebuvo dosnūs, tik vienas kitas ešeriukas ir kuojūkštės. Tai toks nedosnus buvo man šis savaitgalis :)
 #346106   Rapalas
 28 Vas 2012 10:37
Sestadieni nuo 8 iki 16 valandos dviese gaudem, as pagavau 7, vienas is ju 300gr kiti i degtuku dezute tilpo. Kolega apie 40, bet smulkme irgi.
 #368877   atomaxas
 02 Geg 2012 15:21
vvyciokas rašė:gal kas zino tvenkiniu prie panevezio be velzio molainiu ir ekrano mariu
Liberiskio uztvanka, stepanioniu tvenkinys. Isijung maps.lt ir pasiziurek, bus paprasciausia.
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 37
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė