Gaila kad negalima virsutines zinutes redaguoti, nes pirma syki paskaicius, ir neturejus laiko, tegalejau tik zvenga "numesti", taciau dabar galiu isdestyti savo mintis
Visu pirma, siame forume uzdrausta kalbeti apie povandenine medziokle, kaip kad mineti veltui dievo varda kasdieniniame gyvenime..

tik ji veltui paminejus, dauguma zveju taip nesinervina..

todel manyciau rodyti nuoroda, apie povandenine zukle kaip siuo atveju nelabai galima, nebent sio forumo vyriausybe turi teise nusizengti savo paciu, ir forumieciu ismastytomis taisyklemis..
Jeigu nori Agi, galiu ikelti sios vasaros laimikius, uz kuriuos nebutu geda pasirodyti kad ir siame forume, ir irodyti daugmaz, kad jie yra sumedzioti leistinoje vietoje, leistinu laiku. As tai irodanciu nuotrauku turiu! galiu ir prisegti foto savo povandenines zukles leidimo, kuri gaunu i privacius ezerus, is kuriu ir sumedzioju didziaja dali zuvies. Nes kam cia dabar veltui reklamuoti kitas svetaines, kaip suprantu mano reputacijos gadinimo tikslais.
Esme yra ta, kad nepropoguoju nelegalios zukles, nei gyvenime, nei internete, nenusizengiu istatymams kiekiuose, medziokles paros laike, vietose ir t.t. o kad pagauti zuvi naudoju kitoki buda, negu jus, tai mano reikalas. As i sia zukle investavau daug pinigu, daug darbo, nervu, ypac daug laiko, todel rankose atitinkamai ir dideja laimikiai! uz tokia pat suma, susipirkes pvz velkiavimo iranga, manau laimikiai butu panasaus dydzio, gal net ir didesni, mano zukles budui pliusas tas, kad laimikiai ne tik plesrus.
Viskas gamtoje turi pradzia ir pabaiga. Visa kita - islikimas, kuris turi savo taisykles.