Viskas ok, surasysiu neuzilgo :-)
Pradzioj foto sumeciau

Ar tos stintos neskrostos ar man taip atrodoAugustasjj rašė:Stintooos
Prieskoniuotos ir i miltus su druska ir pipirais ivoliotos
Keptos 180 laipsniu aliejuje 4 minutespaprasta bet begalo skanu...
Grynai iš smalsumo - kodėl marinavimui tau netinka obuolių actas plastmasiniuose bambaliuoseAgis rašė:.......bėda, kad litriniuose stikliniuose buteliuose prekybos centruose kažkaip neliko, o pardėse tipo gryn-gryn, brangesnis už ryžinį, lietuviškas......
Visiems akivaizdu kad tokiu postu bandai padaryti reklama puslapiuisaulius.kilda rašė: ↑28 Geg 2022 11:48gera tema, tai gal atgaivinsiu.
aš žuvį kepu dažniausiai orkaitėj: įpjaunu skersai iš abiejų pusių (priklauso nuo žuvies dydžio, kiek tų įpjovimų), tada pipirai ir skaniausias geriausias prieskonis žuviai - persiladas, o kadangi ten jau yra druskos, tai daugiau tikrai nededu. kai turiu laiko, įkišu į tarpus česnako sutaiškyto arba tiesiog citrinos skilteles. na ir šaunu į orkaitę. viską beveik visada kepu ant 180 laipsnių ir žiūriu, iškepė ar ne. bet mažiausiai pusvalandį kepu. kadangi žvejys iš manęs nekoks (sodybos prūde karosai nebent), tai perku iš čia https://fishwish.eu/saldyta-zuvis-juros ... internetu/
skanaus ir lauksiu naujų receptų.