Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Klausimai, pastabos ir pasiūlymai moderatoriams

#91084   Vegys
 15 Sau 2009 09:01
airis rašė:nors ir ziauri salyga , bet noreciau inmest. musu forumas jau esam susigyvene ir jei noretu atsirast nauju dalyviu, tai turetu gauti senesniu forumo dalyviu pritarima-palaikyma. skaityti-prasom, niekas nedraudzia, nori registruotis---ieskok draugu.
O as siulyciau nedaryt papildomu kliuciu naujiems zmonems. Nereik i naujus zmones ziuret kaip i nusiklatelius / brakonierius / kalbancius bile ka / etc. Tai tokie at zvejai. Tie, kurie nepritaps prie forumo, nesilaikis nustatytu taisykliu - arba patys atkris arba moderatoriai jiems gali "padeti" atkristi. Bet nereik teisti anksciau laiko.

#91087   senelis
 15 Sau 2009 09:10
tuomahaukas rašė:Forumo koncepcija yra ne tam tikro žvejų skaičiaus ratelio sukimasis aplink savo ašį, bet ir žinių ar asmeninės patirties (kiek tai įmanoma padaryti www) perdavimas
Pilnai pritariu :-ou-je Apribojimu neturetu buti jokiu! Nei registruojantis,nei reiskiant savo nuomone,mano galva, o va kad pasimato "kas yra kas" ir atsisijoja - tas yra naturalu ;-)

#91088   alkanas
 15 Sau 2009 09:11
siam forume yra labai daug rimtu, daug zinanciu ir patyrusiu zveju, ju surasoma info idomi manau daugeliui, ir nevisi turi ka protingo parasyt, gaunasi daug prirasytu nereiksmingu zinuciu tarp rimtos info, kurios galetu buti dazniau paprasciausiai istrinamos, as suprantu kad visko istrint nereikia, nes forumas liks toks sausas, bet ipac visokias rietenas manau reiketu trint iskart, kad jos nesivystytu toliau, perspejant konflikto dalyvius, manau kad tokio dydzio forumui reiketu biski daugiau moderatoriu, kad galetu greiciau sureaguot i visokius nesklandumus ir pratrint kas negerai

#91093   vava
 15 Sau 2009 09:19
Vitolis rašė: Joks buchalteris oficialiai klubui nereikalingas.
oficialiai gal ir nereikalingas, bet lesas administruoti kazkam reikes. Juk reikalingi pradiniai steigeju inasai, po to metiniai mokesciai, o dar ir tie 2proc, apie kuriuos tu kalbi. Reikes juk kazkam daryt finansines ataskaitas apie lesu panaudojima (pajamas, islaidas, pelna, nuostoli). taip kad be buhalterio ne pro kur ;-)
As pats kazkada dalyvavau vienos VŠĮ veikloje, tai zinokit turi zmones darbu (kurie apsiima tvarkyti imone)

#91094   Agis
 15 Sau 2009 09:21
Be didelių išvedžiojimų, nes jau daug apie forumo darbą, jo tikslus prirašinėjęs, bet kokiam prisijungimo ribojimui sakau tvirtą "NE", nes nieko nėra amžino, tai ir ta leidimus dalinanti grupelė nebus amžina :lol: Dėl didelio kiekio prisijungusių, tai nematau čia nei nieko blogo, nei nesvaigstu nuo jų skaičiaus.Matau pats, kad rašinėjančių nedidelė dalis, o normaliai parašančių dar mažesnė, tačiau yra nemažai forumiečių, kurie tik pasiskaito žinutes, o kad žinoti kur naujos, o kur dar neperskaitytos, tam ir prisiregistruojama.( prieš metus ir aš kitaip galvojau)
Jei žiūresim tik į konkrečią surinktą informaciją, tai nematau labai ir kuom didžiuotis prieš kitus, nes aš ir kitur atrandu įdomių aprašymų.Ypatingai paskutiniu laiku, kai pas mus apsiribojama tik minimaliu pasakymu "Buvau ten, nieko nepagavau, ar pagavau)Prasivalai kokią vieną temą ir iš 8-9 prirašinėtų puslapių belieka tik 2-3, su konkrečia informacija.
Dėl tų visų atsijungimų-prisijungimų, tai pasinaudota nemokama forumo versija, kurioje ta išsiregistravimo funkcija tikriausia nenumatyta, nes aš atvirai pasakius tuom nesidomėjau, nes man dar nereikia :lol: Niekas juk neprašo nei už domeno, nei už serverio išlaikymą, tai manau galima būtų susitaikyti ir su kai kuriais nemokamais nesklandumais.
Forumą jūs darote patys tokį, kokį norite matyti.Jei jis kvepia "Diedovsčina" tai tik jūsų kaltė, nes nieko nesvarstote, nieko nesiūlote , už nieką nebalsuojate.Jei jums netinka kaip saugoma ar administruojama jūsų rašoma informacija, tai tam yra tema, kurioje galima siulyti ar atlikti balsavimus dėl administracijos pakeitimo.Aš mielai perduočiau savo įgaliojimus tinkamai parinktam žmogui, kurį palaikytų forumiečiai, pasilikdamas tik priėjimą prie forumo palaikymo.Po trijų metų moderavimo jau norėčiau ir iš šalies į visa tai pažiūrėti, gal ir man atsirastų naujesnių pasiųlymų ;-)
Dėl klubo, tai atvirai pasakius, jau nuo pačių pradžių man norėjosi kažko daugiau negu forumas, bet kaip Tuomahaukis išsireiškė "žiūrint pro Švyturio dugną" būna viskas gražu, statomi Vasiukai.Kai kalba tesiama konkrečiai, tai apart piniginių lėšų nieko daugiau nesiūloma.Mano manymu klubą padaro ne jo narių pinigai, o klubo nariai, kurie suinteresuoti ne tik sumesti lėšas, bet ir kažką nuveikti.Čia vėl galima būtų pasakyti, norėsit turėsit, nenorėsit, bendrausit pagal norus forume, rinksitės į susitikimus už savo lėšas ir vietoj paaukoto ar nupirkto šudelioko apseisit po varžybų rankos paspaudimu ar draugiškais aplodismentais.
Taigi viskas priklauso nuo jūsų pačių BENDROS nuomonės, o ne nuo atskirų pavienių minčių.

#91096   Edosius
 15 Sau 2009 09:25
Nu jo... Pradedam nuo to kad negalima be pakvietimo prisijungt, poto dar pridėsim kad rasyt galim tik tam tikromis valandomis ir tik po viena žinutę per dieną ir t.t.. Baigiam juokus, čia ne sekta. Jokių apribojimų nebus, buvo yra ir bus tik forumo taisyklės, kurių reikia laikytis. O kai pamatysim kad nebespėjam susitvarkyt atrasim daugiau moderatorių, kol kas šiai dienai susitvarkom ir patys ;-)

#91100   Agis
 15 Sau 2009 09:36
Aš taip neteigčiau :lol: aš parašyčiau : Nors ir pavėluotai, bet susitvarkom :-D

#91122   gelmės
 15 Sau 2009 10:22
Visad stengiuosi labai nesikišti į forumo interesus. Dabar nebeiškenčiau (pasenau :-D ) ir išsakau kai kurią savo nuomonę.
1.Dėl moderatorių.
Agi, Xrapai. Jūs savo darbą atliekate puikiai. Gal net dar daugiau. Ne kiekvienas tai sugebės. Todėl sakau griežtu ;-) tonu: Agi, lik moderatoriumi. :!: Tavęs reik čia, o ne stebėtojo i šalies.
Sačiokas gal daugiau dirba tyliai. Čia nežinau. Jūs patys daugiau informuoti.
Raudė savo stichijoje susitvarko. Prie moteriškų blevyzgų neprikibsi. ;-)
Naujausio (Edosiaus ) moderatoriaus darbą galėsime vertinti tik po kažkiek tai laiko. Kol kas tvarkosi neblogai.
Manau, kad TIKRAI reikia dar nors vieno moderatoriaus, kuris gautų savo darbo funkcijas. Jį būt galima išrinkti iš norinčių ir forumo nariams nubalsavus. Bet čia jums spresti.
2. Apribojimų, dėl registracijos, neturėtų būti. Su laiku atsisijojama. Be to,nieko nėra amžino.
3. Tai tik mano nuomonė. Ji nederinta nei su niekuom.
Paskutinį kartą redagavo 1 gelmės. Iš viso redaguota 15 kartus.

#91133   Kairys
 15 Sau 2009 11:17
Gelmės, pritariu Tamstos mintims. O kalbant apie moderatorius papildomus tai dar ir Raudės nepamirškim. O kaip sekasi tvarkytis čia jau patiems moderatoriams geriau matosi, ar spėja atlikti tai, ką reikia, ar nespėja. Man atrodo, kad tvarkosi normaliai. Be to, tai ne pagrindinis šių gerbiamų žmonių (moderatorių) darbas. Įvertinkim tai, kad tenka ne vieną valandą atimti iš savo šeimos (Edosiui čia lengviau gal :roll: ), kažko atsisakyti, akis ilgiau prie kompiuterio pavarginti ir t.t. Tik skaityti yra visai malonu, bet yra ir daug nematomo darbo, kurį atlieka kantrūs ir išmanatys moderatoriai. :neutral:

#94440   ssierass
 31 Sau 2009 01:07
as tik neseniai cia istojau, bet man cia patiko.... dabar kiekviena diena cia lankausi. skaiciau is pradzia tik rupiamas temas, dabar akirati metu placiau :roll: nieko apie moderatorius dar nesakysiu :oops: , bet is pirmo zvilgsnio: saunuoliai

#94446   Airis
 31 Sau 2009 02:39
na ka mes galim pasakyt-mums patinka su placiais akiraciais, o siaip lankykiks, nepasididziuok :-D

#94474   Jonvabalis
 31 Sau 2009 11:51
Nesupratau iki galo tavo pasisakymo Agi, link kur čia suki? Suprantu, kad per tris metus (kaip pats minėjai) entuziazmas išblėso, o tuo pačiu ir truputį pabodo, nes daug kas išsakyta, o naujo kažko ir nepasakoma ir jeigu apsiribot tik forumu tai per laiką bus tik bendraujančių žmonių rotacija ir tiek.
Paties išsakytas noras pasitraukt iš moderatorių ir tik stebėt iš šono, čia tikslu visai pasitraukt ar atsidėt kitai veiklai?

#94710   Agis
 02 Vas 2009 08:15
Neisbleso nei entuziazmas, nei noras, taciau norisi ir nauju kazkokiu veju, tai kartais pagalvoji, kad nauja sluota geriaus sluotu :lol: Beje kvailos mintys kyla daugiausia tada, kai atsiranda kazkokie keistoki komenratai arba gaunami laiskai i privata, bet tai tik silpnumo valandeles :lol:
Vien del to uzvedziau tema apie tai ar bendra susitikima turi ruosti visi, veliau uzvesiu tema, kurioje bus galima pasiulyti kazkokias tai mintis, idejas del renginiu, gal veliau pabandysim keisti ir puslapio struktura,

#94762   Jonvabalis
 02 Vas 2009 11:10
Dėl bendro susitikimo ruošimo bendrai, aš suprantu, kaip prisidėti, o ne ruošti visiems, kad nesigautų bendras chaosas, visi daro vardan bendro, tačiau gaunas kiekvienam savaip.

#94766   Agis
 02 Vas 2009 11:13
Tarp prisidejimo ir ruosimo nematau didelio skirtumo :roll: vienas prisideda konkreciu darbu, kitas konkrecia ideja, pasiulymu, bet tai jau ir yra bendras organizavimas, cia tik zodziu zaismas, svarbu, kad rezultatas butu bendras ;-)

#95301   Ignelis
 04 Vas 2009 13:59
sveiki :) pasigedau prievisu kitu zuvu aprasymu vienostikraineretoszuvies PLEKSNES, kaip kur kada ir ant koja gaudyti...? :oops: nekarto nebuvau ishsiruoshes i ju zukle ir butu malonu ishgirsti bent truputi info.... :lol: ir ar isviso siuo metu laiku imanoma jos pagauti... :shock:

#95319   Ignelis
 04 Vas 2009 15:04
na taip shi straipsni jau buvau skaites priesh tai... :lol: taciau butu ji galima dar puikiai papildyti kuriuo metu laiku jos geriausiai gaudomos... :) :shock: artimiausiu laiku planuoju pirma karta ishsiruoshti ju zhuklei, ar butu galima tiketis kibimo..?? :idea: :roll: beje spaudziu deshine moderatoriams uzh tvarkinga ir aktyvu foruma... :grin: ;-) -:saliut

#95325   Edosius
 04 Vas 2009 15:20
Ignelis, klausimus pateik būtent prie temos apie plekšnes, ten ir tikėkis atsakymo ;-) p.s. ačiū už gerą žodį :/brazasista

#95329   Ignelis
 04 Vas 2009 15:50
gal butu galima susilaukt pagalbosnorint isideti foto..?? dydis tinkamas 110x110 kb kiekis irgi nevirshytas bet meta kaip klaida....hm..... :(

#95335   Edosius
 04 Vas 2009 16:24
Ignelis rašė:gal butu galima susilaukt pagalbosnorint isideti foto..?? dydis tinkamas 110x110 kb kiekis irgi nevirshytas bet meta kaip klaida....hm..... :(
Jei iš kompo dedi, tai dėk per http://www.imageshack.us/, sek viska ko reikalauja ir turėtų pasisekt. gyvunas apie kurį diskutuojama forume - žuvis ;-)

#95507   Ignelis
 05 Vas 2009 15:27
noreciau publikuoti keleta fotografiju kur butu galima jas ikelti kad nukopint linka..?

#95509   Edosius
 05 Vas 2009 15:31
Pradžiai truputi pasižiūrėk forumo struktūrą ir pastudijuok, kad tokių vaikiškų klausimų nekiltų ;-)
Visos nuotraukos dedamos čia http://www.zvejotribuna.net/forumas/viewforum.php?f=5 tik pasirink skiltį, bet nera draudžiama dėti foto nei prie upių, nei prie ežerų ar telkinių, jei jos tiesiogiai surištos su jomis ;-)

#96954   Ignelis
 13 Vas 2009 14:26
sveiki, ;-) kaip manote gal forume reiketu padaryti skilti skelbimams...? :) nu pvz perka, parduoda, nuomuoja, taiso, siulo, ieshko... :idea: ;-)

#97342   storassss
 16 Vas 2009 21:38
Ir jei galit padarykit skilti Izuvinimas :roll:

#97586   Marius
 17 Vas 2009 21:53
Sveiki visi po mazdaug metu pertraukos. Specialiai perskaichiau visus moderatoriu praneshimus, bet niekur neradau praneshimo, uz ka ash buvau turbut metams uzblokuotas ir dabar atblokuotas. Kiek pats prisimenu, nesu megejas blevyzgot ar ka panashaus veikt. tiesiog apie metus bandant prisijungt ishmesdavo zinute kad esu uzblokuotas.
Nu o dabar pabandysiu perskaityt, ko jus chia per metus prirashinejot :)

#97587   Edosius
 17 Vas 2009 22:05
Na nemoderuoju dar metus, bet peržiūrėjau kad tavo Mariau senasis IP adresas tikrai ir dabar dar yra užblokuotas. Gal senesni moderai prisimins ir pasakys už ką ir kaip :? . O dabar prisijungei vien dėl to kad sėdi prie kompo kurio IP adresas kitas.
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 97
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė