Be didelių išvedžiojimų, nes jau daug apie forumo darbą, jo tikslus prirašinėjęs, bet kokiam prisijungimo ribojimui sakau tvirtą "NE", nes nieko nėra amžino, tai ir ta leidimus dalinanti grupelė nebus amžina

Dėl didelio kiekio prisijungusių, tai nematau čia nei nieko blogo, nei nesvaigstu nuo jų skaičiaus.Matau pats, kad rašinėjančių nedidelė dalis, o normaliai parašančių dar mažesnė, tačiau yra nemažai forumiečių, kurie tik pasiskaito žinutes, o kad žinoti kur naujos, o kur dar neperskaitytos, tam ir prisiregistruojama.( prieš metus ir aš kitaip galvojau)
Jei žiūresim tik į konkrečią surinktą informaciją, tai nematau labai ir kuom didžiuotis prieš kitus, nes aš ir kitur atrandu įdomių aprašymų.Ypatingai paskutiniu laiku, kai pas mus apsiribojama tik minimaliu pasakymu "Buvau ten, nieko nepagavau, ar pagavau)Prasivalai kokią vieną temą ir iš 8-9 prirašinėtų puslapių belieka tik 2-3, su konkrečia informacija.
Dėl tų visų atsijungimų-prisijungimų, tai pasinaudota nemokama forumo versija, kurioje ta išsiregistravimo funkcija tikriausia nenumatyta, nes aš atvirai pasakius tuom nesidomėjau, nes man dar nereikia

Niekas juk neprašo nei už domeno, nei už serverio išlaikymą, tai manau galima būtų susitaikyti ir su kai kuriais nemokamais nesklandumais.
Forumą jūs darote patys tokį, kokį norite matyti.Jei jis kvepia "Diedovsčina" tai tik jūsų kaltė, nes nieko nesvarstote, nieko nesiūlote , už nieką nebalsuojate.Jei jums netinka kaip saugoma ar administruojama jūsų rašoma informacija, tai tam yra tema, kurioje galima siulyti ar atlikti balsavimus dėl administracijos pakeitimo.Aš mielai perduočiau savo įgaliojimus tinkamai parinktam žmogui, kurį palaikytų forumiečiai, pasilikdamas tik priėjimą prie forumo palaikymo.Po trijų metų moderavimo jau norėčiau ir iš šalies į visa tai pažiūrėti, gal ir man atsirastų naujesnių pasiųlymų
Dėl klubo, tai atvirai pasakius, jau nuo pačių pradžių man norėjosi kažko daugiau negu forumas, bet kaip Tuomahaukis išsireiškė "žiūrint pro Švyturio dugną" būna viskas gražu, statomi Vasiukai.Kai kalba tesiama konkrečiai, tai apart piniginių lėšų nieko daugiau nesiūloma.Mano manymu klubą padaro ne jo narių pinigai, o klubo nariai, kurie suinteresuoti ne tik sumesti lėšas, bet ir kažką nuveikti.Čia vėl galima būtų pasakyti, norėsit turėsit, nenorėsit, bendrausit pagal norus forume, rinksitės į susitikimus už savo lėšas ir vietoj paaukoto ar nupirkto šudelioko apseisit po varžybų rankos paspaudimu ar draugiškais aplodismentais.
Taigi viskas priklauso nuo jūsų pačių BENDROS nuomonės, o ne nuo atskirų pavienių minčių.
Šiandien kimba kitur...