Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Krepšinis, futbolas, kt. sporto šakos
 #449317   ramkis
 15 Vas 2013 17:23
SMI informavo :-D
 #449400   ramkis
 16 Vas 2013 08:13
http://www.krepsinis.net/lietuva/isskir ... nas/221611
Nu labai razumniai cia jis pakalbejo, man patiko. Tik vat klausimas, ar pats ar kas parase atsakymus :-D Bet siaip, jis man visada patiko kaip komandos vadovas. Labai geras interviu ir labai geros mintys. Ir apie remima is savivaldybiu protingai pakudakavo.
 #449403   Wytux
 16 Vas 2013 08:48
Nu nezinau toks interviu naiskus biski - vienoj vietoj tvirtina, kad vokiciai niekad nelenda i skolas, kitoje- kad jam atejus klubas islipo is sklolu .. nu ir kiti niunasai ......
 #449404   ramkis
 16 Vas 2013 09:11
Wytux rašė:Nu nezinau toks interviu naiskus biski - vienoj vietoj tvirtina, kad vokiciai niekad nelenda i skolas, kitoje- kad jam atejus klubas islipo is sklolu .. nu ir kiti niunasai ......
Na tu nenorek, kad zmogus daugeli metu begiojes baltu takeliu, risliai destytu mintis :-D
 #449505   audrutis
 17 Vas 2013 09:31
ramkis rašė:http://www.krepsinis.net/lietuva/isskir ... nas/221611
Nu labai razumniai cia jis pakalbejo, man patiko. Tik vat klausimas, ar pats ar kas parase atsakymus :-D Bet siaip, jis man visada patiko kaip komandos vadovas. Labai geras interviu ir labai geros mintys. Ir apie remima is savivaldybiu protingai pakudakavo.
Jeigu tu galvoji, kad Jonas priiminedavo sprendimus dirbdamas LR, tai tu labai klysti. Sprendimus ten visada priiminedavo Gedvydas. Per viena ju stabo zmogu zinau komandos virtuve. Jonas ten svarbiausias budavo kitose srityse. Ne vienam klubo zmogui reikedavo keltis nakti ir vaziuoti Jono traukti is abstinencines depresijos. Iklimpes zmogus buvo juodai ir buvo galvota, kad jis niekada nebegris i Lietuva, bet gal netiketai prasiciuchino ir tures ko gero paskutini sansa grizti i tevyne. Kaip ji vel paveiks si aplinka nezino niekas, bet laikas tai parodys.
 #449506   ramkis
 17 Vas 2013 10:32
As negalvoju,as tik pasidalinau mintimis apie interviu. Jei jau viska ten tvarke tevas,tai kodel,man vat idomu pasidare, LR pridirbo tiek klaidu kai nebuvo Jonelio? Ir siaip as nelabai tikiu agenturu VBS pasakojimais,ir sitoj situacijoj zmogus kuris anot taves buvo is aplinlos elgiasi mazu maziausiai neetiskai,jei pasakoja svetimiem tokius dalykus. Ir dar tau,kuris yra priesingos stovyklos atstovas. Tokios kalbos gali labai stipriai pakenkti ne tik kalbu objektui bet ir kalbetojui. Nu zodziu, nesvarbu kas ir kam ten vadovavo,bet prie kvailucio LR rezultatai tikrai buvo geresni,o vat Purlys manau tikrai nesusitvarko su nasta. Kas atsiliepe ir pastaruju metu rezultatams. Is dalies tai patvirtino ir Jonelis.
 #449521   hamis
 17 Vas 2013 12:40
Kas yra Ryto skautai ir konsultantai komandos? Man rodos, kad jų saskaita pataupius rezultatai matosi ryškiai.
 #449600   audrutis
 17 Vas 2013 19:40
ramkis rašė:As negalvoju,as tik pasidalinau mintimis apie interviu. Jei jau viska ten tvarke tevas,tai kodel,man vat idomu pasidare, LR pridirbo tiek klaidu kai nebuvo Jonelio? Ir siaip as nelabai tikiu agenturu VBS pasakojimais,ir sitoj situacijoj zmogus kuris anot taves buvo is aplinlos elgiasi mazu maziausiai neetiskai,jei pasakoja svetimiem tokius dalykus. Ir dar tau,kuris yra priesingos stovyklos atstovas. Tokios kalbos gali labai stipriai pakenkti ne tik kalbu objektui bet ir kalbetojui. Nu zodziu, nesvarbu kas ir kam ten vadovavo,bet prie kvailucio LR rezultatai tikrai buvo geresni,o vat Purlys manau tikrai nesusitvarko su nasta. Kas atsiliepe ir pastaruju metu rezultatams. Is dalies tai patvirtino ir Jonelis.
As niekada nekalbu dalyku del kuriu nesu tikras, priesingai nei tamsta, ka parode nesena istorija :) Mano gera drauge buvus klasioke yra istekejusi uz vieno is svarbiausiu Ryto stabo vyruku, pavardes aisku del suprantamu priezasciu neminesiu...
 #449604   Wytux
 17 Vas 2013 19:51
ramkis rašė:
Wytux rašė:Nu nezinau toks interviu naiskus biski - vienoj vietoj tvirtina, kad vokiciai niekad nelenda i skolas, kitoje- kad jam atejus klubas islipo is sklolu .. nu ir kiti niunasai ......
Na tu nenorek, kad zmogus daugeli metu begiojes baltu takeliu, risliai destytu mintis :-D

tai vat as ir ieskojau kuom jis cia su tuo interviu tave taip apzavejo :-D
 #449629   audrutis
 17 Vas 2013 21:32
Papasakokit mieli ir pastaruoju metu itin aktyvus Ryto fanai kaip ten gavos jog prakiso lenkams :shock: Negalejau stebet rungtyniu tai idomu kas ten dejos
 #449645   SatanKlaus
 17 Vas 2013 22:20
Atėjai palot? Kas kas vyko, žaidė ir prisižaidė bliac :-niak' . Piktas esu...
 #449691   Vegys
 18 Vas 2013 08:03
Audruti, kaip vertintum, jei būtų atsiradęs toks klausimas po pirmų Ž ir VEF rungtynių :

Papasakokit mieli ir pastaruoju metu itin aktyvus Ž fanai kaip ten gavos jog prakisot latviams :shock: Negalejau stebet rungtyniu tai idomu kas ten dejos

Ar tai būtų pasidomėjimas kaip sekėsi žaisti ar vis tik palojimas ?
 #449692   audrutis
 18 Vas 2013 08:24
As rimtai nemaciau rungtyniu, nes man buvo biliardo varzybos. Retai praleidziu Lietuvos grandu varzybas. Todel ir paklausiau.

Teksta itin aktyvus pridejau todel, kad Zalgiri istikus bedoms Ryto fanu pasisakymai cia itin dazni bei aktyvus, o stai po pralaimejimo visi kazkur sulindo.... Tai jei bunat aktyvus bukit visais klausimais, o ne tik kad palot del kaimyno nelaimes....
 #449697   Rapolas
 18 Vas 2013 08:40
audrutis rašė:Papasakokit mieli ir pastaruoju metu itin aktyvus Ryto fanai kaip ten gavos jog prakiso lenkams :shock: Negalejau stebet rungtyniu tai idomu kas ten dejos
Niekam nieko nelemenčios ale "draugiškos" varžybos. Nelabai yra ir ką pasakoti (bilijardas- buvo geresnis pasirinkimas:D). Man tai po tokių nemotyvuotų iš abiejų pusių varžybų X faktoriaus superfinalas žiūrėjosi kaip superinis fantastinis filmukas :-D
 #449705   SatanKlaus
 18 Vas 2013 09:27
Audruti, tavo komentarai čia eilinis pirstelėjimas, bet vis dar nesugebu nereaguoti, kartais :-niak' .
 #449716   ramkis
 18 Vas 2013 10:01
audrutis rašė:priesingai nei tamsta, ka parode nesena istorija
Apsvieskit mane? :shock:
audrutis rašė:Mano gera drauge buvus klasioke yra istekejusi uz vieno is svarbiausiu Ryto stabo vyruku
:-D :-D :-D Vienos mano mamos pazystamos dukros vyro sesuo dirbo auksta Snoro banko tarnautoja, ir ka? Tai nepadejo kai zlugo bankelis :-D :-D :-D
Ir dar viena mano labai gera pazystama yra istekejusi uz vieno labai gerai zinomo Z krepsininko brolio, tai ka man dabar daryt? Visas jos seksualines fantazijas paviesint? Vat cia ir yra VBS :-D
Wytux rašė:tai vat as ir ieskojau kuom jis cia su tuo interviu tave taip apzavejo
Na, kad labai jau apzavet neapzavejo, bet vat, kad ir sniokstes zmogus bet minciu nedurnu galvoje atsirado. O gal tau pacituot kas man patiko?
 #449730   Wytux
 18 Vas 2013 10:33
ramkis rašė: Na, kad labai jau apzavet neapzavejo, bet vat, kad ir sniokstes zmogus bet minciu nedurnu galvoje atsirado. O gal tau pacituot kas man patiko?
ramkis rašė:
idomu, ar net zmonai tiek komplimentu esi issakes :-D
tai gal necituok, skaiciau....
 #449731   ramkis
 18 Vas 2013 10:37
Wytux rašė:
ramkis rašė: Na, kad labai jau apzavet neapzavejo, bet vat, kad ir sniokstes zmogus bet minciu nedurnu galvoje atsirado. O gal tau pacituot kas man patiko?
ramkis rašė:
idomu, ar net zmonai tiek komplimentu esi issakes :-D
tai gal necituok, skaiciau....
Ir kas cia blogai? Ir ar kas patinka man, arba nepatinka, butinai turi patikti ir kitiem? Nesuprantu kame sliekai? Ar beda tame, kad kazkam patiko zmogaus susijusio su LR mintys?
 #449745   p.arturas
 18 Vas 2013 11:21
ramkis rašė: Ir kas cia blogai? Ir ar kas patinka man, arba nepatinka, butinai turi patikti ir kitiem? Nesuprantu kame sliekai? Ar beda tame, kad kazkam patiko zmogaus susijusio su LR mintys?
nesivargink, zali nesupras: minciu eiga nuosekli,tonas ramus ir pagarbus, apie priesininkus pagarbiai, jokiu priesu aiskiu neivardijo o ir neiskojo, ir dar jokio eilerascio nepadeklamavo. :-D
 #449749   audrutis
 18 Vas 2013 11:26
ramkis rašė: Apsvieskit mane? :shock:
Tau kaip ipatingai kvailo uzsispyrimo ir neitiketinai trumpos atminties individui priminsiu, jog
visai neseniai tyciojaisi is manes abejodamas mano blaivumu bei atmintimi, nors as buvau visiskai teisus. Tai va kartoju tau, kad as niekada nerasau dalyku kuriu nezinau, priesingai nei tamsta (faktai kalba patys uz save).
audrutis rašė:Mano gera drauge buvus klasioke yra istekejusi uz vieno is svarbiausiu Ryto stabo vyruku
ramkis rašė: :-D :-D :-D Vienos mano mamos pazystamos dukros vyro sesuo dirbo auksta Snoro banko tarnautoja, ir ka? Tai nepadejo kai zlugo bankelis :-D :-D :-D
Ir dar viena mano labai gera pazystama yra istekejusi uz vieno labai gerai zinomo Z krepsininko brolio, tai ka man dabar daryt? Visas jos seksualines fantazijas paviesint? Vat cia ir yra VBS :-D
Dar karta pasikartosiu, kad nerasau to ko nezinau. Gali cia tyciotis kiek nori - man del to nesvarbu. As ne karta sedejas su ta seima prie vieno stalo ir jei bent kiek abejociau tuo ka sakau - NESAKYCIAU.

Diskusija su tavim baigiau
 #449751   audrutis
 18 Vas 2013 11:29
p.arturas rašė: nesivargink, zali nesupras: minciu eiga nuosekli,tonas ramus ir pagarbus, apie priesininkus pagarbiai, jokiu priesu aiskiu neivardijo o ir neiskojo, ir dar jokio eilerascio nepadeklamavo. :-D
Vainauskas per interviu kalbejo tikrai protingai. Nera jis durnas is esmes, tik jo priklausomybes ir del to kylancios depresijos labai kisa jam koja.
 #449757   p.arturas
 18 Vas 2013 11:50
audrutis rašė:
p.arturas rašė: nesivargink, zali nesupras: minciu eiga nuosekli,tonas ramus ir pagarbus, apie priesininkus pagarbiai, jokiu priesu aiskiu neivardijo o ir neiskojo, ir dar jokio eilerascio nepadeklamavo. :-D
Vainauskas per interviu kalbejo tikrai protingai. Nera jis durnas is esmes, tik jo priklausomybes ir del to kylancios depresijos labai kisa jam koja.
jei žmogus stiprus- išlips. linkime jam stiprybės. Su Jonu siejami auksiniai LRyto laikai. norėčiau kad grįžtu.
audruti, į savo darža pažiūrėk, ten ne tik deprėsijos, bet ir paranojos ir visokios manijos koja jau pakišo.
 #449769   audrutis
 18 Vas 2013 12:22
p.arturas rašė: audruti, į savo darža pažiūrėk, ten ne tik deprėsijos, bet ir paranojos ir visokios manijos koja jau pakišo.
Nieks del to ir nesigincija, kad musu darze vienam su galva labai idomiai. Ne karta pats tai kartojau. Taciau tai vienintelis zmogus, daves Zalgiriui daug babkiu per paskutinius 3 metus, uz tai jauciu jam dekinguma ir nepykstu uz jo pokstus
 #449771   p.arturas
 18 Vas 2013 12:23
audrutis rašė:
p.arturas rašė: audruti, į savo darža pažiūrėk, ten ne tik deprėsijos, bet ir paranojos ir visokios manijos koja jau pakišo.
Nieks del to ir nesigincija, kad musu darze vienam su galva labai idomiai. Ne karta pats tai kartojau. Taciau tai vienintelis zmogus, daves Zalgiriui daug babkiu per paskutinius 3 metus, uz tai jauciu jam dekinguma ir nepykstu uz jo pokstus
istorija dar nesibaige, tikekimes neuzlenke komandos.
 #449772   audrutis
 18 Vas 2013 12:25
p.arturas rašė: jei žmogus stiprus- išlips. linkime jam stiprybės.
Na tokio dalyko manau jam linki kiekvienas bent kiek mastantis zmogus. Bet kiek zinau apie Jona is pirmu lupu, jo problema labai isisenejusi ir labai sunkiai jam sekasi su ja tvarkytis. Jei jau tevas buvo nusprendes apgyvendinti ji uzsienyje visiems laikams, kad butu toliau nuo savo aplinkos - tai daug ka pasako :(
 #449775   audrutis
 18 Vas 2013 12:30
p.arturas rašė: istorija dar nesibaige, tikekimes neuzlenke komandos.
Viskas ka ji gali padaryti neva blogo - nebefinansuoti komandos. Bet kuriuo atveju 3 metus jis ja finansavo ir tikrai nepaliks jos blogesnej padeti, nei kad gavo. To is istorijos nieks neistrins ir uz tai jam aciu.
 #449778   p.arturas
 18 Vas 2013 12:32
audrutis rašė:
p.arturas rašė: istorija dar nesibaige, tikekimes neuzlenke komandos.
Viskas ka ji gali padaryti neva blogo - nebefinansuoti komandos. Bet kuriuo atveju 3 metus jis ja finansavo ir tikrai nepaliks jos blogesnej padeti, nei kad gavo. To is istorijos nieks neistrins ir uz tai jam aciu.
neaiski padetis siandien, ar yra tie -25 limai? ir ar dar neaugs skola? ir dar uzstatytas turtas uz 10 limu. kad tik nepraeitu noras jam dekoti.
 #449781   audrutis
 18 Vas 2013 12:38
Nemanau, kad Z skoloj 25 milijonus. Kazkaip galai ant to nelabai sueina. Pakliedejo ir tiek. Vat kad atlyginimais skola 5 milijonai logiska, nes tai ir turi sudaryti keliu menesiu velavima. Butu didesnis velavimas - nemanau kad komanda zaistu taip atsidavusi. Pamenat kaip issilakste legionieriai ir streikavo lietuviai kai pries perimant komanda Romkai is tikro skolos buvo milziniskos
 #449783   p.arturas
 18 Vas 2013 12:50
-25 tai cia blogiausio scenarijaus pradzia.
masalskis sake kad menesiui atlyginimams reikia 1,5 plius mokesciai visokie, keliones, paskolos palukanos...
vmi 1 skolingi.
ukio bankui 8,9 http://www.alfa.lt/straipsnis/15079264/ ... -07_17-29/
zaidejams tris men po pusantro tai jau 4,5
ir manau tai ne paskutines skolos.
ir tikriausiai babkes is romkos nebeplauks, tai skolos tik augs.
tik nesirisa tas naujo zaidejo pirkimas, jabero babkes ale istaskyt... nu briedas.
  • 1
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • 357
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė