Na tu nenorek, kad zmogus daugeli metu begiojes baltu takeliu, risliai destytu mintisWytux rašė:Nu nezinau toks interviu naiskus biski - vienoj vietoj tvirtina, kad vokiciai niekad nelenda i skolas, kitoje- kad jam atejus klubas islipo is sklolu .. nu ir kiti niunasai ......
Jeigu tu galvoji, kad Jonas priiminedavo sprendimus dirbdamas LR, tai tu labai klysti. Sprendimus ten visada priiminedavo Gedvydas. Per viena ju stabo zmogu zinau komandos virtuve. Jonas ten svarbiausias budavo kitose srityse. Ne vienam klubo zmogui reikedavo keltis nakti ir vaziuoti Jono traukti is abstinencines depresijos. Iklimpes zmogus buvo juodai ir buvo galvota, kad jis niekada nebegris i Lietuva, bet gal netiketai prasiciuchino ir tures ko gero paskutini sansa grizti i tevyne. Kaip ji vel paveiks si aplinka nezino niekas, bet laikas tai parodys.ramkis rašė:http://www.krepsinis.net/lietuva/isskir ... nas/221611
Nu labai razumniai cia jis pakalbejo, man patiko. Tik vat klausimas, ar pats ar kas parase atsakymusBet siaip, jis man visada patiko kaip komandos vadovas. Labai geras interviu ir labai geros mintys. Ir apie remima is savivaldybiu protingai pakudakavo.
As niekada nekalbu dalyku del kuriu nesu tikras, priesingai nei tamsta, ka parode nesena istorijaramkis rašė:As negalvoju,as tik pasidalinau mintimis apie interviu. Jei jau viska ten tvarke tevas,tai kodel,man vat idomu pasidare, LR pridirbo tiek klaidu kai nebuvo Jonelio? Ir siaip as nelabai tikiu agenturu VBS pasakojimais,ir sitoj situacijoj zmogus kuris anot taves buvo is aplinlos elgiasi mazu maziausiai neetiskai,jei pasakoja svetimiem tokius dalykus. Ir dar tau,kuris yra priesingos stovyklos atstovas. Tokios kalbos gali labai stipriai pakenkti ne tik kalbu objektui bet ir kalbetojui. Nu zodziu, nesvarbu kas ir kam ten vadovavo,bet prie kvailucio LR rezultatai tikrai buvo geresni,o vat Purlys manau tikrai nesusitvarko su nasta. Kas atsiliepe ir pastaruju metu rezultatams. Is dalies tai patvirtino ir Jonelis.
ramkis rašė:Na tu nenorek, kad zmogus daugeli metu begiojes baltu takeliu, risliai destytu mintisWytux rašė:Nu nezinau toks interviu naiskus biski - vienoj vietoj tvirtina, kad vokiciai niekad nelenda i skolas, kitoje- kad jam atejus klubas islipo is sklolu .. nu ir kiti niunasai ......
Niekam nieko nelemenčios ale "draugiškos" varžybos. Nelabai yra ir ką pasakoti (bilijardas- buvo geresnis pasirinkimas:D). Man tai po tokių nemotyvuotų iš abiejų pusių varžybų X faktoriaus superfinalas žiūrėjosi kaip superinis fantastinis filmukasaudrutis rašė:Papasakokit mieli ir pastaruoju metu itin aktyvus Ryto fanai kaip ten gavos jog prakiso lenkamsNegalejau stebet rungtyniu tai idomu kas ten dejos
Apsvieskit mane?audrutis rašė:priesingai nei tamsta, ka parode nesena istorija
audrutis rašė:Mano gera drauge buvus klasioke yra istekejusi uz vieno is svarbiausiu Ryto stabo vyruku
Na, kad labai jau apzavet neapzavejo, bet vat, kad ir sniokstes zmogus bet minciu nedurnu galvoje atsirado. O gal tau pacituot kas man patiko?Wytux rašė:tai vat as ir ieskojau kuom jis cia su tuo interviu tave taip apzavejo
ramkis rašė: Na, kad labai jau apzavet neapzavejo, bet vat, kad ir sniokstes zmogus bet minciu nedurnu galvoje atsirado. O gal tau pacituot kas man patiko?
idomu, ar net zmonai tiek komplimentu esi issakesramkis rašė:
Nu labai razumniai cia jis pakalbejo, man patiko. Tik vat klausimas, ar pats ar kas parase atsakymusBet siaip, jis man visada patiko kaip komandos vadovas. Labai geras interviu ir labai geros mintys. Ir apie remima is savivaldybiu protingai pakudakavo.
Ir kas cia blogai? Ir ar kas patinka man, arba nepatinka, butinai turi patikti ir kitiem? Nesuprantu kame sliekai? Ar beda tame, kad kazkam patiko zmogaus susijusio su LR mintys?Wytux rašė:ramkis rašė: Na, kad labai jau apzavet neapzavejo, bet vat, kad ir sniokstes zmogus bet minciu nedurnu galvoje atsirado. O gal tau pacituot kas man patiko?idomu, ar net zmonai tiek komplimentu esi issakesramkis rašė:
![]()
tai gal necituok, skaiciau....
nesivargink, zali nesupras: minciu eiga nuosekli,tonas ramus ir pagarbus, apie priesininkus pagarbiai, jokiu priesu aiskiu neivardijo o ir neiskojo, ir dar jokio eilerascio nepadeklamavo.ramkis rašė: Ir kas cia blogai? Ir ar kas patinka man, arba nepatinka, butinai turi patikti ir kitiem? Nesuprantu kame sliekai? Ar beda tame, kad kazkam patiko zmogaus susijusio su LR mintys?
Tau kaip ipatingai kvailo uzsispyrimo ir neitiketinai trumpos atminties individui priminsiu, jogramkis rašė: Apsvieskit mane?![]()
audrutis rašė:Mano gera drauge buvus klasioke yra istekejusi uz vieno is svarbiausiu Ryto stabo vyruku
Dar karta pasikartosiu, kad nerasau to ko nezinau. Gali cia tyciotis kiek nori - man del to nesvarbu. As ne karta sedejas su ta seima prie vieno stalo ir jei bent kiek abejociau tuo ka sakau - NESAKYCIAU.ramkis rašė:![]()
![]()
Vienos mano mamos pazystamos dukros vyro sesuo dirbo auksta Snoro banko tarnautoja, ir ka? Tai nepadejo kai zlugo bankelis
![]()
![]()
![]()
Ir dar viena mano labai gera pazystama yra istekejusi uz vieno labai gerai zinomo Z krepsininko brolio, tai ka man dabar daryt? Visas jos seksualines fantazijas paviesint? Vat cia ir yra VBS![]()
Vainauskas per interviu kalbejo tikrai protingai. Nera jis durnas is esmes, tik jo priklausomybes ir del to kylancios depresijos labai kisa jam koja.p.arturas rašė: nesivargink, zali nesupras: minciu eiga nuosekli,tonas ramus ir pagarbus, apie priesininkus pagarbiai, jokiu priesu aiskiu neivardijo o ir neiskojo, ir dar jokio eilerascio nepadeklamavo.
jei žmogus stiprus- išlips. linkime jam stiprybės. Su Jonu siejami auksiniai LRyto laikai. norėčiau kad grįžtu.audrutis rašė:Vainauskas per interviu kalbejo tikrai protingai. Nera jis durnas is esmes, tik jo priklausomybes ir del to kylancios depresijos labai kisa jam koja.p.arturas rašė: nesivargink, zali nesupras: minciu eiga nuosekli,tonas ramus ir pagarbus, apie priesininkus pagarbiai, jokiu priesu aiskiu neivardijo o ir neiskojo, ir dar jokio eilerascio nepadeklamavo.
Nieks del to ir nesigincija, kad musu darze vienam su galva labai idomiai. Ne karta pats tai kartojau. Taciau tai vienintelis zmogus, daves Zalgiriui daug babkiu per paskutinius 3 metus, uz tai jauciu jam dekinguma ir nepykstu uz jo pokstusp.arturas rašė: audruti, į savo darža pažiūrėk, ten ne tik deprėsijos, bet ir paranojos ir visokios manijos koja jau pakišo.
istorija dar nesibaige, tikekimes neuzlenke komandos.audrutis rašė:Nieks del to ir nesigincija, kad musu darze vienam su galva labai idomiai. Ne karta pats tai kartojau. Taciau tai vienintelis zmogus, daves Zalgiriui daug babkiu per paskutinius 3 metus, uz tai jauciu jam dekinguma ir nepykstu uz jo pokstusp.arturas rašė: audruti, į savo darža pažiūrėk, ten ne tik deprėsijos, bet ir paranojos ir visokios manijos koja jau pakišo.
Na tokio dalyko manau jam linki kiekvienas bent kiek mastantis zmogus. Bet kiek zinau apie Jona is pirmu lupu, jo problema labai isisenejusi ir labai sunkiai jam sekasi su ja tvarkytis. Jei jau tevas buvo nusprendes apgyvendinti ji uzsienyje visiems laikams, kad butu toliau nuo savo aplinkos - tai daug ka pasakop.arturas rašė: jei žmogus stiprus- išlips. linkime jam stiprybės.
Viskas ka ji gali padaryti neva blogo - nebefinansuoti komandos. Bet kuriuo atveju 3 metus jis ja finansavo ir tikrai nepaliks jos blogesnej padeti, nei kad gavo. To is istorijos nieks neistrins ir uz tai jam aciu.p.arturas rašė: istorija dar nesibaige, tikekimes neuzlenke komandos.
neaiski padetis siandien, ar yra tie -25 limai? ir ar dar neaugs skola? ir dar uzstatytas turtas uz 10 limu. kad tik nepraeitu noras jam dekoti.audrutis rašė:Viskas ka ji gali padaryti neva blogo - nebefinansuoti komandos. Bet kuriuo atveju 3 metus jis ja finansavo ir tikrai nepaliks jos blogesnej padeti, nei kad gavo. To is istorijos nieks neistrins ir uz tai jam aciu.p.arturas rašė: istorija dar nesibaige, tikekimes neuzlenke komandos.